Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Alpha zweefdeurkast in elkaar zetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: alpha zweefdeurkast in elkaar zetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: alpha zweefdeurkast in elkaar zetten

Montage van een Alpha kledingkast

Montage zweefdeurkast alpha 120 cm

Alpha zweefdeurkast in elkaar zetten

Graag deze kledingkast in elkaar laten zetten. Ik zou graag weten wat het gaat kosten door jullie laten doen. Alpha zweefdeurkast gelamineerd spaanplaat grijs Eiken 206 x 180 x 63 cm.

Gamma Alpha zweefdeurkast monteren

Wil deze kast laten monteren. 206x150x63 . Graag alleen per mail reageren

Twee kasten monteren

Ik wil graag twee kleding kasten van 120cm breed, 50cm diep en 200cm hoog laten monteren. Betreft een zweefdeurkast (alpha) en een garderobekast (kim) tweedeurs met twee lades. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Alpha schuifdeurkast in elkaar zetten

Wij willen een Alpha zweefdeurkast kopen bij Gamma en vooraf even weten wat de montagekosten zijn. We willen de maat 206 x 180 x 63 cm aanschaffen.

Monteren van een kast

Ik wil graag een kast - die wij gaan kopen bij Gamma - laten monteren. Het gaat om de Alpha zweefdeurkast (garderobekast, 2 meter breed).

Kledingkast met schuifdeuren monteren

Ik wil een kledingkast met schuifdeuren die ik bij de Gamma heb gekocht in elkaar laten zetten door een monteur. Het gaat om de Alpha zweefdeurkast van 206 x 180 x 63 centimeter groot met 2 zweefdeuren.

Zweefdeurkast Alpha monteren

Monteren van een zweefdeurkast van 180 cm breed, type Alpha/Lariks.

Linnenkast in elkaar zetten

In elkaar zetten kast Alpha / Delta 2.06 meter hoog bij 1.50 meter breed zweefdeurkast met 2 planken + 2 roetjes en ladenblok 3 laadjes. Het geheel is besteld en met ongeveer 14 dagen zal het worden geleverd. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor deze werkzaamheden.

Alpha zweefdeur kast in elkaar zetten

Ik wil graag een zweefdeurkast (206 x 180 x 63) in elkaar zetten op de slaapkamer. Deze staat nu nog verpakt in dozen in de gang. En moet naar 1e verdieping, slaapkamer. Er hoeft geen oude kast verwijderd te worden.