Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een airco leveren en installeren voor de woonkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een airco leveren en installeren voor de woonkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een airco leveren en installeren voor de woonkamer

Een airco leveren en installeren voor de woonkamer

Ik zoek een installateur die een airco kan leveren en installeren. De airco moet de woonkamer kunnen koelen in de zomer. De woonkamer is ongeveer 50 m2 groot.

Split unit op zolderkamer plaatsen

Ik wil op zolder een airco hebben. Wij zijn in het bezit van een dakterras grenzend aan onze kamer. Hier kan de unit staan. Het gaat om een kamer van 5x5x2,5 meter. Het is een houten muurtje waar er doorheen gaat. De airco ga ik zelf aanschaffen, als u kan aangeven of u het 'aansluitingsmateriaal' kan leveren of dat ik dat zelf moet kopen is dat fijn.

Airco leveren en installeren in slaapkamer

Airco Singel Split level leveren en installeren in slaapkamer (balkon aanwezig).

airco aanschaffen en plaatsen

In de slaapkamer op zolder wilen we een airco laten plaatsen. Evt. ook leveren. Graag even komen kijken.

Het monteren van een airco met ...

Het monteren van een airco met gescheiden units type Tristar Split unit AC-5412. Binnenunit aan betonnen plafond voor een raam, plafond ca 2.60 m. hoog. aan beugels, deze zijn niet voorhanden. (dus s.v.p. door U te leveren.) Buitenunit op balcon, laag achter hetzelfde raam. Lengte aircoleiding geschat ca. 6 meter.

airco split unit leveren en in gebruik ...

airco split unit leveren en in gebruik stellen monteren doe ik zelf vermogen 3500 watt