Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Airco installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: airco installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: airco installeren

Airco installeren

Ik wil een split-airco systeem aanschaffen en laten installeren. Dit moet gebeuren door een gecertificeerde monteur. Het systeem moet geplaatst worden in een slaapkamer op 1 hoog van het woonhuis aan 't Hofke, Eindhoven.

Airco installeren

Wij hebben een split unti airco gekocht en willen deze graag op de slaapkamer (eerste verdieping) laten installeren. Gekocht bij Praxis

Airco installeren

Een split airco monteren in een slaapkamer

Een airco leveren en installeren voor de woonkamer

Ik zoek een installateur die een airco kan leveren en installeren. De airco moet de woonkamer kunnen koelen in de zomer. De woonkamer is ongeveer 50 m2 groot.

Airco installeren

Ik wil in mijn slaapkamer airco op laten hangen. Doorvoer naar buiten en op naastgelegen garagedak moet de buitenunit dan komen. Prijs excl. units maar incl. goten e.d. Gaat om Qlima split airco SC5225 2,6kW. Hiervoor is een doorbaak door bakstenenmuur en een blokkenmuur, 2 x 20cm.

Airco Qlima SC5225 installeren

We willen de airco door een erkende installateur in de slaapkamer laten plaatsen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Installatie airco

Graag zou ik willen weten wat het kost om een airco te laten installeren in onze slaapkamer en evt extra slaapkamer.

Airco installeren Qlima split unit airco SC5232 3,2kW

Ik ben opzoek naar iemand die de Qlima split unit airco SC5232 3,2kW kan installeren. Het is bedoeld voor doe-het-zelver maar wij zijn niet zo handig. Er moet nog een gat in de gevel gemaakt worden en leidingen moeten doorgetrokken worden. Het komt in de slaapkamer op de 1e verdieping. Buitenunit kan aan de gevel of op het dak van de garage.

Airco installeren

Graag zou ik willen weten wat het installeren van mijn split airco (Hisense CA35YR01) gaat kosten. De bedoeling is dat deze beneden in de woonkamer komt aan de achterkant. Daar moet tevens een gat naar buiten komen voor de leidingen. Ook zal er bij het geaarde stopcontact een klein gat naar buiten gemaakt moeten worden met een leiding naar de buitenunit. Ik heb reeds een muurdoorvoerkap, montagekanaal (2x1m) en koppelstuk in huis. Het zou fijn zijn als deze ook gebruikt kunnen worden. Ik verneem graag spoedig van u.

Airconditioning installeren

Ik wil een Tristar split unit airco AC5426 3,2kw kopen bij Praxis (1 buitenunit en 2 binnenunits) en deze laten monteren/ installeren.