Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Airco met binnen en buitenunit verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: airco met binnen en buitenunit verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: airco met binnen en buitenunit verwijderen

Airco met binnen- en buitenunit verwijderen

Wij willen graag onze airco laten verwijderen. De airco installatie is bevestigd aan een buitenmuur (appartement) en de buiten unit staat op het balkon. De airco mag wel bij mij blijven. Hij moet alleen losgekoppeld worden.

Onderhoud aan 2 airco's

Ik heb twee Pro-Line verplaatsbare binnen-airco's met slang-aansluiting op een externe condensor. Eén van de apparaten koelt niet meer. Omdat ze beide even oud zijn, laat ik ze graag allebei even nakijken en bijvullen. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Airco voor hele huis installeren

Wij hebben een huis uit 2009 en dat is supergoed geïsoleerd. Helaas is het zo goed gedaan dat wanneer de warmte eenmaal binnen is, hij ook niet zo makkelijk meer weggaat. Ik zou graag door het hele huis (1e en 2e verdieping) airco willen hebben. Op de begane grond is het een ruimte. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamer. Per verdieping is het circa 5.70 x 7.5 meter. De zolderverdieping hoeft niet. Er moet gekeken worden waar de buitenunit geplaatst kan worden.

Airco verwijderen

Wij betrekken op 11 maart as. ons nieuwe huis. Daar zit een aircosysteem in uit 2005. Wij willen deze laten verwijderen. Het gaat, denk ik, om een zogenoemde split unit: buiten hangt een unit aan de muur op ongeveer 5 meter hoogte, en binnen in drie kamers hangen wandunits met afstand bedieningen. Wij zouden deze graag laten verwijderen en afvoeren in de week van 14 maart as. En zouden hier graag een offerte voor ontvangen. Alvast dank voor uw reactie,

Verwijderen airco units

We willen graag het airco systeem binnen en buiten het huis laten verwijderen. Is van het merk Chigo. Systeem werkt niet meer en we willen dit systeem op een professionele manier laten verwijderen. Graag offerte via e-mail. Het verwijderen zo snel als mogelijk is.

verrijdbare airco luchtdicht naar buiten laten afvoeren

Wij onderzoeken momenteel of het mogelijk is met b.v. hardschuimplaat in een frame, wat in de raamopening past, de slang van de airco zonder dat er warmte naar binnen komt, te laten afvoeren.

Ophangen buiten-airco op zolderhoogte ...

Ophangen buiten-airco op zolderhoogte 6-7 meter hoogte. Binnen airco is reeds opgehangen. Gaten in de buitenmuur al aanwezig. Moet opgehangen worden op twee daarvoor beschikbare beugels. I.v.m. de hoogte zal het gebruik van een hoogwerker of steiger noodzakelijk zijn (deze zijn niet aanwezig), waarbij wij ervan uitgaan dat het bedrijf hierover beschikt. Uitvoering van het werk op korte termijn is een vereiste.