Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afzuigkap installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afzuigkap installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afzuigkap installeren

Afzuigkap installeren

Ik zoek een partij die mijn nieuw gekochte afzuigkap kan monteren. Het gaat om het verwijderen van de oude afzuigkap en het installeren van de nieuwe.

Afzuigkap installeren

Ik zoek een partij die mijn nieuw gekochte afzuigkap kan monteren. Het gaat om het verwijderen van de oude afzuigkap en het installeren van de nieuwe.

Verschillende montageklussen in huis

Ik wil een afzuigkap installeren, een aantal tegels rond het aanrecht plaatsen van minder dan 1 m2, 6 binnendeuren installeren, en 8 lampen van het plafond installeren (geen schaal).

Keukenapparatuur vervangen en/of installeren

Ik wil in een bestaande keuken een vaatwasser, een oven en een afzuigkap plaatsen. In de keuken is er nu geen vaatwasser en dus ook geen aansluiting hiervoor. Er is momenteel een combi magnetron ingebouwd. Deze wil ik vervangen door een inbouw oven. De huidige afzuigkap is een inbouw vlakscherm afzuigkap. Deze wil ik vervangen door een schouw of anders schuine afzuigkap. Op 28 augustus ontvang ik de sleutel.

Diverse klussen in huis

Wij hebben een aantal klussen die wij graag gedaan willen hebben. Het gaat om onderstaande klussen: - 4 Velux ramen afwerken waarvan 2 die doorzakken en een ondersteunende balk moeten krijgen; - 3 Deur drempels op maat inpassen en plaatsen; - Afzuigkap installeren; - Halogeen spotjes herstellen, misschien geen dimmer maar een gewone schakelaar? - Veel spijkers die doorsteken in dakspanten in de schuur afslijpen (restant van de eerste verbouwing wat wij netjes willen hebben); - Keukenkraan en wasbak (overloop) repareren; - Scheuren in binnenmuren (stucwerk) repareren en eventueel schilderen; - 4 Deurlijsten plaatsen; - Laminaatvloer, een ondervloer en plinten leggen (ongeveer 35 m2). Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden.

Diverse klussen in huis

Wij willen enkele klussen in ons huis laten verzorgen. Het gaat om het volgende: 1) de huidige afzuigkap moet worden vervangen door de nieuwe afzuigkap die wij bij IKEA hebben gekocht; 2) er moeten krukstellen worden geplaatst op 7 nieuwe deuren; wij hebben de krukstellen van de oude deuren hiervoor beschikbaar. 3) boven de deur is een ruit kapot en we willen er een nieuwe ruit in laten zetten. 4) we willen een afstandsbediening laten installeren voor het bedienen van de verlichting 5) er moet hier en daar iets worden opgehangen en daartoe moeten gaten worden geboord in de betonnen muur We willen de klussen graag op korte termijn laten verzorgen en ontvangen graag uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Keuken en badkamer afmonteren, timmerwerk en laminaat leggen

Keukeninstallatie met inbegrip van een schouw voor de afzuigkap. Installeren van kranen, douchekop, glazen douchewand, toiletpot met waterreservoir, wastafel en fontein in de badkamer. Installeren van kraan, toiletpot en waterreservoir, wastafel en fontein in de beneden toiletruimte. Monteren van 77 meter plint, 39 lengtes van 2,44 m. architraven, 32 neuten. en een afwerk / sierlijst aan het plafond in woonkamer, keuken en hal. 45 m2 laminaat leggen op de bovenverdieping. Benodigd kitwerk voor de afwerking. Uitvoering week 45-46. Keuken en badkamer worden in week 44 geleverd.

Keuken plaatsen, laminaat leggen en bad installeren

Keuken plaatsen (geen bovenkastjes), een afzuigkap plaatsen, wat leidingwerk (gas en water) en extra stopcontact, 1 wand egaliseren, laminaat leggen in de keuken (2.30 meter bij 2.60 meter). Bad plaatsen met het nodige leidingwerk en een kraan vervangen.

Ikea keuken laten plaatsen

Ikea keuken laten plaatsen: drie bovenkasten, vier onderkasten, twee hoge kasten, vaatwasser, koelkast, fornuis en afzuigkap installeren. Lampjes in kastjes, lades en boven werkblad. gelieve zo snel mogelijk te reageren.

Diverse werkzaamheden in huis

Ik heb een aantal van alles en nog wat-klusjes: - een kastje ophangen - kinderbeveiliging op ramen installeren - trapleuning repareren - kabels veilig opbergen via opbergsysteem - afzuigkap nakijken - tuinhek wat verstevigen en een nieuwe plank erop - slot in een poortdeur installeren, cilinder aanwezig - buitenlamp aan een muur bevestigen