Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afdakje maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afdakje maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afdakje maken

Schuurdak en afdakje maken

Schuurtje (hout) in de tuin; op het dak aquaplan dakpan platen monteren en aan 1 kan dit dak langer laten doorlopen waar een afdakje (fietsen) gerealiseerd moet worden 1)monteren dak 2)afdakje maken (simpele constructie)

Afdakje maken

Wij willen graag een afdakje boven een schommelbankje. Moet aan de schuurmuur bevestigd worden.

Verschillende klussen in en rond het huis

Wij willen een aantal klussen laten uitvoeren. Op zolder wil ik graag een inbouwkast (6 meter lang - we hebben een schuin dak), ook wil ik graag een lamp & een foto ophangen. Dan wil ik een afdakje voor fietsen laten maken (4 meter lang en 1.50 breed), een nieuwe poortdeur (wij hebben een paneel, maar dit moet nog tot poort gemaakt worden, hang-en sluitwerk is aanwezig) een schakelaar maken, een fonteintje in de vijver aansluiten, een buitenkraan maken. En ik wil graag een ophangsysteem voor een hangmat.

Afdak maken tegen het huis aan

Tegen de achterkant van de woning wil ik graag een afdakje laten maken. De ondersteuning zal van hout moeten worden en het dak van polycarbonaat platen. Het geheel zal ongeveer 5 meter breed worden en 2.50 meter diep. Het hout en de platen hebben wij al aangeschaft.

Afdakje maken

Ik wil een afdak maken aan de buitenzijde van een houten schuur met de afmeting 2.5 x 3 meter. Een deel van het raamwerk staat er al.

Afdakje maken

Afdakje maken, het gaat om een afdakje van ongeveer 2 bij 2 meter. Tussen keuken en schuur.

Schutting plaatsen en afdakje maken

Bestaande schutting afbreken en nieuwe plaatsen en het maken van eenvoudig afdakje. Het gaat om het leveren en plaatsen van een houten schutting. Gaat om ongeveer 7 meter.