Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een achtertuin voorzien van nieuwe bestrating? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een achtertuin voorzien van nieuwe bestrating. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Een achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die mijn achtertuin van nieuwe tegels kan voorzien. Momenteel liggen hier 40 bij 60 cm tegels. Huidige tegels worden misschien weggehaald, anders mag de specialist ze verwijderen. Daarvoor in de plaats zie ik graag 50 bij 50 cm tegels terug. De achtertuin is via de poort bereikbaar.

Tuinhuis schilderen en dak voorzien van Aquaplan dakpannen

In de achtertuin staat een tuinhuis dat voorzien is van beits maar dat wil ik graag in een kleur geschilderd hebben. Verder wil ik dat het dak wordt voorzien van Aquaplan dakpannen. Het tuinhuisje is 2 bij 2 meter.

Het betreft tuin nieuwbouwwoning waarbij ...

Het betreft tuin nieuwbouwwoning waarbij wij zo wel de voor- als achtertuin willen laten egaliseren, deel van graszaad of zoden voorzien, deel bestrating(opritje), en deel zandbed en tegelfundering voor zelf te plaatsen blokhut. Totale kavel is 289 vierkante meter incl. bebouwde deel.

Tuin moet leeggehaald worden, tegels ...

Tuin moet leeggehaald worden, tegels verwijderd plus planten verwijderd plus een grote apenboom (kapvergunning aanwezig). Vervolgens willen we de gehele voor (en achtertuin) voorzien van kiezelstenen met daaronder doek om te voorkomen dat onkruid erdoorheen komt.