Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw realiseren

Aanbouw realiseren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Ik wil graag een aanbouw aan mijn uitbouw. Door een stalen! (Geen smeedijzer) met glasplaten overkapte constructie van 8 bij 3 meter. Mag ook 8 bij 2,5 meter In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? staal. In welke stijl heb je interesse? modern. Is er een vergunning nodig? nee, er is geen bouwvergunning nodig.

Huidige aanbouw afbreken en ruimere ...

Huidige aanbouw afbreken en ruimere aanbouw realiseren. De aanbouw wil ik graag casco hebben geplaats electra doe ik zelf en ook het schilder en stucwerk. L * B * H = 4 * 3,5 * 3 meter. Plat / licht aflopend bitumen dak met lichtkoepel of glazen dak.

Het aanleggen van een complete CV ...

Het aanleggen van een complete CV installatie incl HR-ketel. Het gaat om een jaren '30 woning met kamer en suite, keuken, bijkeuken, badkamer, slaapkamer en afgedopt voor twee slaapkamers die in een later te realiseren uitbouw komen. Inhoud woning op dit moment ca. 210 m3, na aanbouw 300 m3.

Ik zou graag een kostenindicatie ...

Ik zou graag een kostenindicatie ontvangen voor het realiseren van een aanbouw. Het betreft een pand in Heerlen. Projectbouwwoning uit 1991, 2 onder 1 kap. De buren hebben al een aanbouw. De rechterzijde van het terras wordt begrenst door deze aanbouw en aan de linkerzijde is het huidige terras begrenst door de garage. Richting de tuin komt of een schuifpui of glas met een deur. Deze keuze is nog niet gemaakt. De woning is 5 en half meter breed en de aanbouw zou 3 meter diep moeten worden. Naast deze aanbouw zal waarschijnlijk ook de keuken worden vervangen. Als dak zouden we kunnen kiezen voor een lichtdoorlatend dak of een dicht dak. Ik ben zeer benieuwd hoe hoog de kosten zijn voor een dergelijk aanbouw. Met vriendelijke groet,

wij willen achter ons huis een aanbouw ...

wij willen achter ons huis een aanbouw realiseren van +- 9,80X 5 m en 2 etage's hoog .. het dak moet vanuit het bestaande dak schuin overlopen over de nieuwe aanbouw .. er komen boven 2 ramen , onder 1 raam, 1 schuifpui ,1 achterdeur en 2 spilonk ramen.. de beneden vloer moet van beton zijn de boven mag hout zijn .. de offerte mag ruwbouw zijn zodat ik hem zelf afbouw en afwerk ...

Wij zoeken iemand die voor een normale ...

Wij zoeken iemand die voor een normale prijs een aanbouw wil realiseren aan onze woning, van 5 meter breed en 2,5 meter lang, tevens voor het verplaatsen van het kozijn aan de voorzijde van de woning. Graag alleen serieuze reacties, boven de 23000 euro inclusief hoeven niet te reageren.

Ik wil een aanbouw/uitbouw achter mijn ...

Ik wil een aanbouw/uitbouw achter mijn huis realiseren in het verlengde van mijn keuken. Het moet een aanbouw zijn met veel lichtinval en een plat dak. Afmetingen ongeveer: 2.90 breed en 3.75 diep.