Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw of kelder onder bestaande woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw of kelder onder bestaande woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw of kelder onder bestaande woning

Aanbouw of kelder onder bestaande woning

Mijn huidige woning in Amsterdam wil ik gaan verbouwen. Ik wil of aanbouwen of de kruipruimte voor een deel laten uitgraven. Afhankelijk van de mogelijkheden en kosten. Ik wil daar meer informatie over krijgen. Ik heb nog geen vergunning en weet niet of het nodig is. De aanbouw zal ongeveer 2,5 bij 6 meter worden en dit moet gemetseld worden. Ik wil dat er elektraleidingen naartoe gaan.

Aanbouw van 3.00 m bij een breedte van 6 ...

Aanbouw van 3.00 m bij een breedte van 6 m., evt een kamer onder deze aanbouw. Het moet helemaal afgebouwd worden. Metselwerk, plat dak, afwerking binnen en dus onder aanbouw evt. soort kelder voor kamer. Begane grond ligt al iets hoger.

we willen kelder afgraven misschien puls ...

we willen kelder afgraven misschien puls palen voorgevel damwand kelder opknappen en 2 slaapkamers opnieuw betimmeren aanbouw nieuwe kozijnen

Wij willen de serre verbouwen tot een ...

Wij willen de serre verbouwen tot een aanbouw met een verdieping erboven in de vorm van een hooischuur in Zaanse stijl. In de serre willen we de ingang van het huis maken en de keuken. De verdieping erboven willen we gebruiken om ruimere slaapkamers te maken. Eventueel willen we een garage of kelder onder de "keuken" hebben, maar we weten niet of dit mogelijk is in verband met het waterpeil.

Aanbouw achter het huis. Breedte:5.50 ...

Aanbouw achter het huis. Breedte:5.50 mtr en diepte 3.00 mtr hoogte +/- 2.6 mtr Openslaande tuindeuren naar de terras met breedte van ong. 3.5 meter. aanbouw moet aansluiten op de garage die direct haaks naast het huis staat . zodat er een binnedoor naar de garage ontstaat. de deur in de garage is al aanwezig. onder de aanbouw willen we evt. als het mogelijk is een kelder over de gehele lengte dus ong. 5 mtr bij 3 mtr. (prefab kelder aan een stuk gemaakt).