Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw aan de achterzijde van een woning realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw aan de achterzijde van een woning realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw aan de achterzijde van een woning realiseren

Aanbouw aan de achterzijde van een woning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn woning een uitbouw kan realiseren van 6 bij 3 meter. De uitbouw dient casco opgeleverd te worden. Daarnaast zie ik graag kunststof of aluminium kozijnen terug in de uitbouw. Ook wil ik graag een lichtkoepel op deze uitbouw bevestigd hebben. De uitbouw moet aan de achterzijde van een triplo woning gemaakt worden welk goed bereikbaar is.

Uitbouw slopen en afvoeren

Wij willen aan het eind van dit jaar aan de achterzijde van onze woning een uitbouw laten slopen en afvoeren. Er is geen asbest aanwezig. Het betreft een gemetselde uitbouw van 5 meter breed en 3 meter diep met veel glas aan de tuinzijde en een plat dak. De betonnen vloer moet onaangetast blijven. Ook de aansluiting op de cv-installatie moet intact blijven. Er komt een nieuwe aanbouw op die plek. We vragen momenteel de vergunning daarvoor aan. De afvalmaterialen moeten via de woning die bewoond is, worden afgevoerd. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Diverse klussen binnen en buiten

Ik wil graag een aantal klussen laten verzorgen binnen en buiten mijn woning. Het oude golfplatendak van mijn serre is er af en ik heb al nieuwe plaatjes liggen. Die wil ik graag laten monteren. Ik heb een aanbouw met een plat dak van ongeveer 4 x 3,5 meter. Daarvan moet de bitumen dakbedekking worden vervangen. Verder wil ik de kunststof schroten op diverse plafonds laten vervangen door gipsplaten. Het gaat om de schroten in de keuken, in 2 slaapkamers en in een kleine hal aan de voor- en achterzijde van mijn huis. Ik maak graag een afspraak om de werkzaamheden te bespreken en alles te laten inmeten. Ik wil graag een gespecificeerde offerte ontvangen met posten voor de verschillende werkzaamheden.

Zonnedoek monteren op een terras

Terras achter d.m.v. een zonnedoek weren tegen de zon. Een driehoekig scherm als dat mogelijk is. Aan de achterzijde is een aanbouw van 1 steens muur, het verlengde van de keuken. Onder hetzelfde dak. De achterpui is een houten aanbouw. De berging, ook enkelsteens, loopt verder dan de woning. Schutting die daaraan vastzit is tot 1 meter hoog van steen met daarop een schutting. Nu een vierkant systeem/constructie waar zeil tussen te bevestigen is. Er zijn verschillende pilaren in de tuin, wellicht dat die gebruikt kunnen worden. Het is een tussenwoning. Graag komen kijken en een goed advies over mogelijke oplossingen voor een demontabel systeem aan te schaffen. Voor informatie over het schaduwdoek en de montage: http://nesling.nl/klantenservice/montageservice.php

Aanbouw huis

Aanbouw aan huis van 6000mm b x 4800 l Achterzijde voorzien van houten pui, 2 openslaande deuren en 2 ramen. Plat dak voorzien van 2 lichtkoepels

Hallo, Ik wil graag een bouwtekening ...

Hallo, Ik wil graag een bouwtekening laten maken van de verbouwing / herindeling van de woonkamer van mijn nieuwe woning. De verbouwing betreft het maken van een aanbouw (2 tot 2,5 x 6 meter)en het slopen van een aantal muren, incl schoorsteen, waardoor de woonkamer breder wordt. Daarnaast wil ik de keuken verplaatsen van de achterzijde naar de voorzijde van de woning. Om dit laatste mogelijk te maken dient het huidige kozijn kleiner gemaakt te worden. Hiervoor heb ik ook een lichte bouwvergunning nodig. De tekening dient voor de aanvraag van de bouwvergunning geschikt te zijn. Ten slotte dient hal kleiner gemaakt te worden waardoor o.a. de deur naar de woonkamer verplaatst wordt. Is het mogelijk om volgende week al hierover vrijblijvende afspraken te maken? Met vriendelijke groet

Ik wil aan de achterzijde van mijn ...

Ik wil aan de achterzijde van mijn onlangs gekochte woning een aanbouw creeeren waarin ik de keuken wil gaan plaatsen. Het gaat hier om het grof plaatsen van aanbouw, stucwerk en afwerking binnenkant doe ik zelf. Diepte 4 meter en breedte ongeveer 5.5meter Cascobouw.

Aan de achterzijde van de woning is op ...

Aan de achterzijde van de woning is op de begane grond in 1996 een aanbouw gerealiseerd van 4.10m x 3.58m. Op dit moment in gebruik als eetkamer met schuifpui, verder geen ramen. Daarboven een plat dak (nu in gebruik als balkon) In het platte dak is een lichtkoepel geplaatst van 40cm x 40cm. Hier moet een extra verdieping worden opgezet. Ook met plat dak, zonder koepel, wel met 1 of 2 ramen. Op de eerste verdieping loopt de achterzijde recht en zou dan bijv. kunnen worden doorgetrokken met 3 muren. Foto's en tekeningen zijn op te mailen. Bezig met aankoop woning/in onderhandelingsfase.

Uitbouw aan de achterzijde van een ...

Uitbouw aan de achterzijde van een 2-onder-1-kap woning over 2 woonlagen (begane grond en 1e verdieping). Eerst dient een gedeelte van de bestaande bouw gesloopt te worden, waarna de opbouw kan beginnen. Ca. 6*6 meter uitbouw * 2 verdiepingen. Tevens aanbouw garage en aanleg vaste trap naar zolderverdieping. Na verbouwing dienen 2 badkamers gerealiseerd te worden (1 met douche, wastafel en toilet en 1 met bad, douche, wastafel en toilet). Ook een nieuw toilet beneden (ter vervanging en -beperkte- vergroting van huidig toilet). Graag vloerverwarming in badkamers en in aanbouw begane grond (6*6 meter). Wanden gestucadoord opleveren, en op begane grond evt gietvloer of leistenen tegelvloer maken. Evt installatie keuken, maar in ieder geval voorbereiding keuken. Er hoeft niet geheit te worden.

Moderniseren en uitbreiden jaren 60 ...

Moderniseren en uitbreiden jaren 60 woning. casco oplevering. Huidige pand blijft gelijk met aan achterzijde geopende gevel met nieuwe aanbouw, geheel moet onderheit worden. Het idee is om het oude en nieuwe gedeelte te verbinden met staal en glas. moderne architectuur met knipoog naar omgeving en bestaande stijl. Alle kozijnen moeten vervangen worden voor hardhout en alles moet goed geisoleerd. . De ambitie is een extravagant huis wat toch thuis is in 'boerenomgeving' en voldoet aan alle praktische eisen van een gezin. we hebben zelf de kennis en kunde om een uitgebreid ontwerp te maken. We zoeken alleen een goeie aannemer die binnen ons budget deze uitdaging aan durft te gaan. Optie op woning onder voorwaarde dat plannen door welstandscommissie komen.