Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor deurdranger monteren op buitendeur:

Deurdranger monteren op buitendeur

In ons kantoorpand zitten er nog 2 glazen tussendeuren naar ons kantoor. Wij zouden graag voor veiligheidsredenen deurdrangers willen plaatsen. Daarnaast willen we laten controleren of de deurknoppen die erop zitten veiliger kunnen. Graag hoor ik wat dit zal gaan kosten.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deurdranger monteren op buitendeur uit heel Nederland:

Deurdranger op buitendeur monteren

Graag deurdranger plaatsen op naar binnebdraaiende buitendeur. Om zachter geluidlozer en safer sluiten. Gaarne met leveren van goede dranger. Vrij zware deur.

Deurdranger monteren op buitendeur

In een voormalig schoolgebouw wil ik op twee buitendeuren die intensief gebruikt worden deurdrangers laten plaatsen. Er zitten nu drangers op waarbij de deur te hard dicht klapt. Het zijn twee zware houten deuren die een beetje rond lopen met een hoogste punt van 2,5 meter.

Deurdranger monteren op buitendeur

Wij willen graag een deurdranger laten plaatsen op de (redelijk zware) voordeur van ons kantoor.

Deurdranger monteren op een metalen tuindeur

Op onze metalen tuindeur zit een dranger die het niet meer doet. Kan u mij vertellen wat het kost om die te vervangen?

Deurdranger op een aluminium buitendeur monteren

Ik wil graag een deurdranger laten installeren voor de zware aluminium buitendeur in ons pand. Er komen hier veel cliënten, dus er moet even bekeken worden hoe zwaar de dranger moet zijn, zodat er toch voor iedereen gemakkelijk toegang is.

Deurdranger monteren op de portiekdeur

Voor de centrale toegangsdeur in ons portiek zijn wij op zoek naar een vakman die daar een goede deurdranger kan plaatsen. Wij ontvangen graag uw offerte voor de levering en montage.

Nieuwe achterdeur afhangen

Ik wil graag de bestaande deur laten verwijderen. De nieuwe deur laten afhangen met bestaande scharnieren. Deurdranger weer terugzetten. Slot monteren (gat aanwezig in deur) en glas plaatsen. Het gaat om een deur met 1-puntsluiting.

GEZE-deurdranger monteren

Ik ontvang graag van u een prijsopgaaf voor het monteren van een GEZE-deurdranger met schuifrail op een binnendeur.

Deurbel met camerasysteem laten monteren

Wij willen een deurbel camerasysteem laten monteren. Ons appartementencomplex in Den Haag heeft 20 woningen dus 20 systemen moeten er geplaatst. Verder willen wij ook een elektrische deurdranger laten plaatsen op de voordeur van ons complex.

Klussen in het huis

Ik wil graag de volgende klussen in mijn pand laten uitvoeren: - Spanjoletsluiting van de openslaande deur vervangen / repareren; - Ophaalmechanisme rolgordijn repareren / vervangen; - WC controleren (lekt); - Deurdranger monteren.