Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor rolluiken verwijderen van de 3e etage:

Rolluiken verwijderen van de 3e etage

Voor vier slaapkamer ramen op de 3e etage (drie ramen daarvan zijn bereikbaar vanaf een balkon op de 1e etage) dienen de rolluiken verwijderd te worden. De rolluiken zijn niet meer gewenst in verband met ouderdom en geluidsoverlast bij regen. Het betreffen hand bedienbare rolluiken. Alles mag afgevoerd worden.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rolluiken verwijderen van de 3e etage uit heel Nederland:

Oude dakkapel vervangen door nieuwe

Kunststof dakkapel 4,5 meter breed met 4 x draaikiep ramen, kleur wit, inclusief horren en rolluiken, buitenkant dennengroen, bestaande dakkapel van 2 meter breed eerst verwijderen, moet aan de achterkant geplaatst worden.

Rolluiken en zonwering demonteren, schoonmaken en hermonteren

Aangezien de schilder eerdaags begint aan het schilderen van de buitenkant, wil ik graag de rolluiken (14 stuks) laten reinigen. Uiteraard ook de binnenkant. Bij voorkeur de rolluiken tijdelijk verwijderen, zodat de schilder alles kan schilderen en daarna de rolluiken schoon terugplaatsen.

Dakkapel plaatsen over hele breedte

Wij willen graag een kunststof (Keralit) dakkapel laten plaatsen van 11 meter breed, met 4 draai-kiepramen. De rest zijn vaste ramen. Alles uitgevoerd in houtnerf. Inclusief elektronische rolluiken. Voorwerk bestaat uit het verwijderen van het huidige, bestaande dakkapel (nu 2.4 meter breed).

Rolluiken verwijderen en later terug plaatsen

Wil wil graag mijn rolluiken laten verwijderen en erna weer terug plaatsen op specifieke datums. Het gaat om 3 rolluiken 1 van 1 meter bij 1,70 handbediend en 2 van 3,4 meter bij 1,70 Ongeveer electrisch bediend. De roluiken moeten verwijderd worden wegens renovatie aan mijn huis van de woningbouw. Mvg

Rolluiken verwijderen en later terug plaatsen

In verband met de plaatsing van nieuw glas en schilderwerkzaamheden dienen van ons huis tijdelijk 5 rolluiken verwijderd te worden en na de werkzaamheden weer terug geplaatst te worden.

Binnenkant van rolluiken reinigen

Aangzien de schilder eerdaags begint aan het schilderen van de buitenkant, wil ik graag de rolluiken (14 stuks) laten reiningen. Uiteraard ook de binnenkant. Bij voorkeur de rolluiken tijdelijk verwijderen, zodat de schilder alles kan schilderen en daarna de rolluiken schoon terugplaatsen.

Rolluiken verwijderen en terug hangen na renovatie

Binnenkort gaat de woningbouwvereniging een renovatie starten van mijn huurwoning. Ik wil daarom 6 rolluiken laten verwijderen en na de renovatie terug laten plaatsen. Het gaat om 2 elektrisch bedienbare rolluiken en 4 handbediende. De woningbouwvereniging biedt ook aan om dit voor de huurders te verzorgen, maar ik ben enorm geschrokken van hun woeste prijsopgave. Ik ontvang graag uw offerte. Er zijn hier overigens in de buurt meerdere huurders die dergelijke klussen hebben.

Ombouwen om dakgoten maken

Betreft het vervangen van de ombouw van de dakgoten, deze zijn van hout maar dit is niet meer goed. De dakgoten hangen op ongeveer 6 meter hoogte en zijn zowel aan de voorkant als achter kant ongeveer 6,5 meter breed. De klus bestaat uit opbouwen steigers, verwijderen goot ombouw (exclusief geraamte), aanbrengen van EPDM in dakgoot, eventueel reparatie aan de geraamte, aanbrengen voorkant en onderkant goot van 18 mm uniprime gegronde wpb plaat, inwerken rolluiken en afbreken van de steiger plus het schoon achterlaten van de werkplaats. Dit dus zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de woning uitvoeren. Achterkant is via de garage toegankelijk. Graag ontvang ik een offerte.

Saniscape Capri douchecabine monteren

Ik wil een Saniscape Capri complete douchecabine van 210 x 90 x 90 centimeter van Gamma laten monteren. De bestaande douchecabine zullen wij zelf verwijderen. De douchekraan zal waarschijnlijk iets verplaatst moeten worden. Ook wil ik graag de rolluiken bij de keuken laten maken want deze het gaan niet meer soepel om hoog.

Rolluiken en rolgordijnen verwijderen

Ik wil graag de rolluiken en rolgordijnen eraf laten halen i.v.m. het plaatsen van nieuwe kozijnen. De firma die de kozijnen komt monteren doet dit niet. Het moet voor 28 oktober gedaan zijn.