Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zaandam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Zaandam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Zaandam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zaandam of directe omgeving.

1144 klanten uit Zaandam bevelen een bij Casius in Zaandam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zaandam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: badkamer renovatie, garage afbreken en puin afvoeren, schilderwerk en laminaat leggen, vaste trap naar zolder, keukeneiland maken, kelder laten uitzuigen, electrische bediening zipscreens monteren, toiletrenovatie, vloer- en montagewerk in de woning, klussen in een winkelruimte, schilderwerk in huis en advies over voortuin, zonnewering plaatsen, stutten van een schouw, dubbel chalet waterpas zetten, kruipruimte opschonen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Zaandam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zaandam:

Rolluiken verwijderen van de 3e etage

Voor vier slaapkamer ramen op de 3e etage (drie ramen daarvan zijn bereikbaar vanaf een balkon op de 1e etage) dienen de rolluiken verwijderd te worden. De rolluiken zijn niet meer gewenst in verband met ouderdom en geluidsoverlast bij regen. Het betreffen hand bedienbare rolluiken. Alles mag afgevoerd worden.

Kinderkast demonteren en monteren

Ik heb een kinderkast, 3-deurs, van de babypark. Deze moet verplaatst worden naar een andere kamer (kamer ernaast). Dus demonteren en monteren.

Hordeur plaatsen

Ik wil zsm een hordeur laten plaatsen.

Vier rolgordijnen ophangen

Ik heb kant en klare rolgordijnen van de Gamma, maar die passen net niet. Ze moeten naast elkaar komen hangen en dus waarschijnlijk even bijgeknipt worden.

Gordijnrails inmeten en ophangen

Ik zou graag gordijnrails willen laten inmeten en ophangen. Het betreffen twee erkers en een 'recht' raam. Ik zou dan graag de rails uit één stuk willen laten bestaan (per erker) zodat het makkelijk doortrekt. Erker is ongeveer 2 a 2.30 meter breed.

Tv aan de wand monteren

I would like to have my 65 inch TV mounted on the wall. I do not have a mount yet. I would like a mount which can be moved inwards/outwards and rotated.

Horren monteren in hardhouten kozijnen

Graag laat ik 2 horren monteren in twee slaapkamers met houten kozijnen. Horren zijn bij Gamma of Praxis reeds aangeschaft (jaar geleden). Is een ruime maat en zijn precies op maat te maken.

Horren monteren voor kiepramen

Ik ben op zoek naar horren voor mijn ramen aan de buitenkant zodat ik mijn raam (die naar binnen draait) open kan doen en kan kiepen. Het liefst een hor die ik omhoog kan laten rollen zodat ik geen grote horen hoef op te bergen. Hopelijk kunnen jullie mij hierbij helpen. Het ene raam is 145 bij 65 cm, dan een van 109 bij 145 cm en 110 bij 145 cm.

Gordijnrails laten bevestigen

In onze slaapkamer willen we graag 2 gordijnrails laten bevestigen, 1 voor donkere gordijnen en 1 voor vitrage/doorzichtige gordijnen. Het raam is ongeveer 4.70 meter breed en 1.50 meter hoog. De muur waar de gordijnen tegenaan komen is 2.50 meter hoog en 5.20 meter breed. Ik ben het beste per email te bereiken.

Horren en screen plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van: 1 screen/rolluik 220 x160 (begane grond) Inzethor voor twee ramen van ca. 150x70cm Rolhor voor dakraam 40x110cm Rolhor voor dakraam 50x110cm Rolhor voor dakraam 140x160cm Plisse Hordeur 201x100cm

Klussen in huis

Ik wil graag een aantal zaken in mijn woning laten monteren. Het betreft de installatie van 4 rolgordijnen, waarvan 1 rolgordijn op maat gemaakt moet worden. Tevens het monteren van 1 buitenlamp voor aan de berging en een anti-inbraak strip op de voordeur.

Netjes maken van de kruipruimte

De kruipruimte van een huis uit 1910 ( waar gedurende de jaren veel doe-het-zelf klussen zijn uitgevoerd ) heeft achterstallig onderhoud. Leidingen en kabels liggen los en er is ook te weinig ventilatie. De bedoeling is dat de kabels worden vastgemaakt, er betere ventilatie wordt aangebracht en dat de rommel in de kruipruimte wordt opgeruimd.

Jaloezieën opmeten en laten ophangen

Ik wil de jaloezieën die ik heb gekocht opmeten en laten ophangen.

Badkamermeubel en lampen laten monteren

Ik wil een badkamermeubel met wastafel laten plaatsen. Komt op dezelfde plek, mogelijk leiding iets verleggen. Tevens 4 lampen laten monteren. Van de 4 lampen is er 1 een hanglamp. Mogelijk meer lampen.

Schimmel in badkamer verwijderen

Ik wil weten hoeveel het kost om schimmel uit mijn badkamer te verwijderen van vooral het plafond en muur. Het is in totaal maximaal 6 vierkante meter, schat ik. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto in de buurt van het huis gratis kwijt.

Vitrages thuis opmeten en ophangen

Ik heb in het buitenland vitrages gekocht voor mijn tuinraam in de woonkamer. Ik heb iemand nodig die de metingen komt doen, adviseert wat voor gordijn/vitragestang en bijbehorende accessoires nodig zijn, de vitrages eventueel qua lengte aanpast, en ook monteert. Wordt dergelijke service door Casius geleverd?

Sleuf frezen

Er moet in de woonkamer een sleuf gefreesd worden om een televisie kabel door te trekken. Pvc elektriciteitsbuis. Het gaat om 4,5 meter

Rolhorren monteren in houten kozijnen

Graag laat ik rolhorren monteren. Deze horren heb ik reeds aangeschaft en zaterdag aanstaande in huis, maar ze moeten nog wel op maat gemaakt worden en worden gemonteerd en afgesteld. Het gaat om 2 ramen van 226 x 110 cm waar ieder 3 rolhorren in moeten, in totaal dus 6. Graag verneem ik een vaste prijs hiervoor.

Jaloezieën ophangen

Het ophangen van 2 jaloezieen. Ze zijn al op maat gemaakt. De ondergrond waar ze opgehangen moeten worden, is steen of beton, dat moet even bekeken worden.

TV met een muurbeugel monteren

Ik wil een 60 inch tv aan een muurbeugel in de woonkamer laten hangen. Ik denk dat het een betonnen muur is. Er zat al een beugel in vermoeden wij, omdat we de plekken van eentje kunnen zien. Een geschikte draaibare muurbeugel heb ik reeds in bezig. Ik wil daarnaast nog een 32 inch tv in een slaapkamer aan de muur hangen, voor deze tv heb ik ook al een muurbeugel in bezit. Ik weet niet wat voor muur daar zit. Het gaat enkel om de muurbeugel die aan de muur gemonteerd moet worden. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Diverse montageklussen in 2 appartementen

Ik woon in een appartement in een complex waar op 20 juni ook mijn moeder een appartement betrekt. In beide appartementen zijn diverse montageklussen te verzorgen. Wij kopen de materialen zelf bij Gamma. Het gaat om de volgende zaken: Het ophangen van een badkamermeubel en het maken van een afzetplank tussen de muur en wastafel (moeder); Het ophangen van een wastafel en maken van een afzetplank (bij mij); Het ophangen van een spiegelkastje (beide); Het ophangen van lampen (7 stuks bij moeder en 1 bij mij); Het maken van een aansluiting op de waterleiding van de badkamer, zodat een fonteintje geplaatst kan worden (beide); Het kunststof waterreservoir van het staande toilet vernieuwen (bij mij).

Hordeur en vensterhorren plaatsen

Hierbij wil ik graag een offerte aanvragen voor het plaatsen van 5 horren voor vensterramen van 90 bij 40 cm. De deur is 2.10 ongeveer 90 cm . Graag de prijs voor 5 vensterramen apart, indien mogelijk. Wat zal hier de prijs van worden? Ik heb overal houten kozijnen.

Hordeuren plaatsen

Ik wil graag twee hordeuren laten plaatsen in de woon en slaapkamerdeur, grenzend aan het balkon. De hordeuren heb ik bij Gamma aangeschaft en reeds in huis. De aangeschafte breedte is 98 en de hoogte 199 cm. Deze moeten nog op maat worden gemaakt. Graag zou ik willen weten wat het ongeveer kost om ze in te meten en te plaatsen. Ik heb kunststof kozijnen.

Laminaat aanleggen en huis verven

Ik wil graag laminaat leggen in het hele huis. Het gaat om zo'n 60 m2. Ook wil ik graag het hele huis laten schilderen.

Laminaat leggen en slaapkamer behangen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leggen van laminaat op de benedenverdieping van 40 m² (zie plattegrond). Tevens zou ik graag een offerte willen ontvangen voor het behangen van een slaapkamer van 3 meter x 2 meter. Betreft een verzekeringskwestie.