Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Wormer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Wormer heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Wormer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Wormer of directe omgeving.

195 klanten uit Wormer bevelen een bij Casius in Wormer aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Wormer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: vervangen elektra en aanleggen vloerverwarming, stucen van muren in nieuwbouwwoning, vloer betegelen schilderwerk, plafonds isoleren, trap bekleden met vinyl, balkon overkappen, tegelen badkamer, voordeur plaatsen met brievenbussen + intercom 6 woningen, houten kozijnen vervangen en buitenschilderwerk, verwijderen schouw plus rookkanaal 1e verdieping, stacaravan, schuurtje en tegels slopen, balkon overkappen, overkapping, vloer tuinhuis en oprit realiseren, kamerhoge deuren vervangen door stalen, woning behangen, vloer renovatie door te tegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Wormer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Wormer:

Klusaanvraag douchecabine vervangen

Ik heb een Excellent Wellnessdouchecabine (zie foto) gekocht die geplaatst moet worden op een bestaande plek in mijn badkamer. 100 x 100 cm in een hoek. Het zijn 2 glazen wanden waarvan 1 een zwenkdeur is. De oude douchecabine heeft gedeeltelijke schuifdeuren waarvan er laatst plotseling 1 kapot brak! Het moet direct op de tegelvloer geplaatst worden, dus geen douchebak. Graag een offerte wat het gaat kosten om de oude te verwijderen en de nieuwe te plaatsen. Graag een beraming van ongeveer de totale prijs.

Egaliseren muur

Graag wil ik een prijsopgave vragen voor het egaliseren van een muurtje. Bij één muurtje ook het geschilderde behang eraf halen. Hoop snel wat te horen. Afmetingen van de muur zijn ongeveer 3 bij 3 meter.

Kleine schutting plaatsen

Er moet een schutting geplaatst worden. Het is maar een klein stukje, precies twee delen dus 3,60 meter lang ongeveer. Drie palen, want hij kan niet aan de gevel bevestigd worden.

Horizontale jaloezieën inmeten en monteren

Horizontale jaloezieën inmeten en monteren: het betreft in de woonkamer 1 stuk (circa 240 x 175 cm) en slaapkamer 1 stuk (circa 160 x 160 cm). Aluminium 50 mm, met 'ladderband' en 'zijgeleiding'. Montage tegen de muur. Materialen zal ik na het inmeten direct bestellen.

Trapbekleding verwijderen

Ik heb twee trappen, een dichte van de begane grond naar de overloop en een open trap van de overloop naar de zolder. Van beide trappen moet de gelijmde (vloer)bekleding verwijderd worden en afgevoerd en de lijmresten verwijderd. Het gaat om twee trappen van totaal maximaal 28 treden.

Tapijt verwijderen van trap

In huis moet van twee trappen de vloerbedekking (gelijmd) en lijmresten verwijderd worden. Het gaat om een 'dichte' trap naar 1e verdieping en een trap naar zolder die 'open' treden kent. Het afvoeren moet door de vakman gedaan worden.

Rolhorren van Bruynzeel monteren

Ik wil graag 2 Bruynzeel rolhorren laten monteren op 2 Velux dakramen op mijn zolder. Ik heb de horren inmiddels aangeschaft. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage, het liefst per email.

Gaas in schuifhorren vervangen

Ik wil in drie bestaande op maat gemaakte schuif horren het gaas vervangen. Het gaat om een hor van 40 bij 80 cm en de andere twee zijn 1.10 bij 1.10 meter.

Divers klein kluswerk

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - 1 schilderij ophangen; - diverse inbouw plafondspots vervangen; - 1 halogeenlamp vervangen; - hordeur bevestigen.

Rolhorren laten plaatsen

Het betreft het plaatsen van rolhorren in 2 ramen en 2 naar buiten draaiende dubbele deuren. Rolhorren voor de ramen zijn al in huis. De horren voor de deuren waren niet aanwezig in het Praxis filiaal hier in Wormerveer. De afmeting van de deuren is 125 cm hoog en 95 cm breed en van de ramen 130 cm breed en 100 cm hoog.

Dakdoorvoer aanpassen in de badkamer

De bestaande dakdoorvoer ten behoeve van de ventilatie van de badkamer dient te worden verplaatst inclusief het gat naar de badkamer. Voor de nieuwe plek zal er dus een gat gemaakt moeten worden en de oude gaten dienen te worden gedicht.

Rolgordijnen ophangen

Ik heb twee rolgordijnen die ik wil laten ophangen: 1 rolgordijn van 1.75 m. 1 rolgordijn van 3.25 m.

Zonwering ophangen aan de gevel

Het monteren van een zonnescherm van 5,50 meter breed. Deze wordt dan geplaatst op de begane grond, aan een gemetselde gevel. Graag een indicatie van de kosten voor het monteren ervan.

Zonwering in laten meten en ophangen

Wij wonen op 6 hoog en vragen ons af of jullie hier ook zonwering inmeten en ophangen. Het is de bedoeling dat deze recht boven de reling van het balkon komt te hangen en bij uitdraaien recht naar beneden gaat. Ik heb geen bovenburen, wel betonnen balken waar het aan gemonteerd kan worden, zie de foto.

Zonnedoek vervangen

Ik wil mijn doek van mijn scherm vernieuwen, knik arm, elektrisch. Groot doek. Ongeveer 750x350. Ik wil eerste klas doek en geen gerommel. Ook gemonteerd worden.

Ophangrails aanbrengen

De klus die ik wil laten uitvoeren, is het bevestigen van een ophangrails voor schilderijen. Het is een rail van drie en een rail van twee meter.

Gaatjes dicht smeren en bijschilderen

Ik ga vertrekken uit een huurwoning. De gaatjes die zijn gemaakt dienen dicht gemaakt te worden en bijgeschilderd.

Ventilator aanbrengen in de badkamer

Vanwege vochtproblemen in de badkamer wil ik een ventilator laten plaatsen. Er moet dan ook een doorvoer naar buiten worden gemaakt. De badkamer zit aan een buitenmuur. Graag even komen kijken en een offerte maken.

Golfplaten op carport reinigen

Graag zou ik offerte willen voor het reinigen van een doorzichtig golfplaten dak op onze carport. Het betreft hier een oppervlak van ongeveer 10 tot 15 m2. Foto is eventueel beschikbaar.

Klushuis van de week

Openhaard, trap en keuken zijn niet helemaal af.

Klushuis van de week.

Wij hebben een half jaar terug onze muren laten stuccen. Veel dingen hebben we niet afgemaakt, de trap en openhaard past er niet meer zo mooi bij. We weten niet wat we er mee moeten.

Reparatie uitvalscherm

Reparatie draaioog zonnescherm of eventueel vervanging uitval scherm. Graag advies van de vakman.

Praxis hordeur in elkaar zetten

Hordeur gekocht bij Praxis en moet in elkaar gezet worden en geplaatst worden. Graag telefonisch contact opnemen.

Wegnemen van oude knikarm-zonnescherm. ...

Wegnemen van oude knikarm-zonnescherm. Monteren van bij praxis gekochte knikarm-scherm Volledige art.omschrijving: OPTIMA TZ WIT A3 250x400 OPTIMA MOTOR LI. NAAR BINNEN Aansluitingssnoer reeds aanwezig. NB Mevrouw is van zondag 9 t/m zondag 16 niet te bereiken.

Aanbouw op plaats van huidige oprit aan ...

Aanbouw op plaats van huidige oprit aan hoekhuis van ca. 3,5 m breed en 5 m lang. De aanbouw dient als kantoorruimte en zal ook een carport moeten hebben. van ca. 3,5 bij 4 m. Plat dak. Ramen en deuren. Metselwerk. Fundering. Casco opleverering.