Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Wieringerwerf te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Wieringerwerf heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Wieringerwerf u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Wieringerwerf of directe omgeving.

92 klanten uit Wieringerwerf bevelen een bij Casius in Wieringerwerf aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Wieringerwerf bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren, aluminium serre plaatsen, plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex, zolder verbouwing: plaatsen inloopdouche, leiding- en elektra aanpassen en wanden plaatsen, badkamer betegelen, stucen, elektra klus, tuinaanleg, badkamer indeling wijzigen, tegelen, nieuw sanitair en buitendeur plaatsen, fietsenhok bouwen, fruitboom verwijderen en bestraten, damwand plaatsen voor een kelder, complete badkamerrenovatie: inloopdouche, wastafel, badkamermeubel, toilet en betonstuc, lekkend raam en vensterbank vervangen, en een beschimmeld muurtje behandelen of vervangen, woonkamer / Keuken renoveren, ontwerpen en (deels) herinrichten van ruime tuin, verlaagd plafond zolder realiseren en lamp monteren, stucwerk, deuropening dichten, elektrische vloerverwarming en pvc leggen, draagbalk plaatsen, vloer betegelen, stucwerk en plafond vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen of in Wieringerwerf staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Wieringerwerf:

Isoleren gehele zolder en wandje afmaken

Zolder is door een zelfgemaakt muurtje opgedeeld. Dit muurtje is door vorige bewoner niet afgemaakt. Muurtje moet afgemaakt worden: elektra zit op dit moment op de balken gemonteerd waardoor de muur niet afgemaakt kan worden met gipsplaat. De elektra moet dus in het muurtje komen enz en de muur moet met gipsplaten worden afgemaakt. Op dit moment is er 1 elektrapunt waar 2 lampen op zitten, ik wil graag de 2 lampen apart aan kunnen zetten. En de zolder isoleren tussen de bestaande balken. Betreft tussen de 30 a 35 m2.

Vervangen closetpot en toiletfontein

Ik wil graag op korte termijn de toiletpot en het fonteitje in het toilet laten vervangen en eventueel stopkranen plaatsen/vervangen. Er staat nu een "troon". Zie foto. Nieuwe pot en fontein nog aan te schaffen, liefst duoblok Sfinx 280. Praxis heeft die naar ik begreep.

Opgeslagen asbestplaten uit tuin verwijderen

Ik heb in de achtertuin ongeveer 50 m2 aan asbest platen liggen. Die moeten worden ingepakt en afgevoerd. Golfplaten en wandplaten.

Spanplafond laten monteren

In een U- vorm woonkamer zou ik graag een spanplafond laten monteren. De woonkamer is 10 meter lang en 5.30 meter breed. Ik zou dan ook graag willen weten wat de kosten zijn voor het monteren van spotjes. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

kleine werkzaamheden in en rond huis

Riolering en regenwater afvoer o Waterafvoer in tuin 3 meter sleuf graven, rioleringsbuis en put plaatsen, buis aansluiten op afvoer regenpijp en op de put. Riool werk bedekken met grond. o Dakgoot + regenpijp veranda Regengoot (5m) met bevestigingsbeugels aan veranda monteren + regenpijp (2m) plaatsen en met beugels bevestigen. Regenpijp aansluiten op dakgoot en riool. o Riolering ontstoppen + plaatsen mondstuk Grond verplaatsen om riolering te bereiken, ongeveer een meter diep. Riool open maken en ontstoppen. Pijp plus mondstuk plaatsen om riool in toekomst makkelijk te kunnen ontstoppen. Rioolwerk bedekken met grond. Bestrating o Terras en pad Laagje grond afgraven om zand te kunnen storten. Zand storten t.b.v. ondergrond bestrating. Aanleggen van Terras (20m2) + 4x pad v

Het gaat om het ophangen en monteren van ...

Het gaat om het ophangen en monteren van 5 rolluiken waarvan 1 op het dakkapel en 4 op de bovenverdieping en beneden het ophangen/monteren van een terras/zonnescherm

Bestaande badkamer afvoer leiding en ...

Bestaande badkamer afvoer leiding en toilet plaatsen. Er is nog geen toilet aanwezig in deze badkamer, dus afvoer en aanvoer moet nog. Verwarming leiding verplaatsen.