Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor garderobe kast in elkaar zetten:

Garderobe kast in elkaar zetten

Ik heb een garderobe kast bij Gamma gekocht, ben benieuwd wat het kost om deze te le laten monteren De kast heeft zweefdeuren en is 200 breed, 65 diep en 222 hoog
Onze klant uit Weesp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor garderobe kast in elkaar zetten uit heel Nederland:

StoreMax kast inmeten, leveren en monteren

Graag ontvang ik een passende offerte voor het leveren, inmeten en monteren van een 1-deurs StoreMax kast. Zie bijlage. De kast op de b.g. zal dienst gaan doen als garderobe/schoenenkast.

Twee kasten op maat laten maken

Ik wil graag offertes ontvangen voor een gesloten hoek dressing voor een slaapkamer. De afmetingen voor de kast zijn 3.00 m bij 2.50 m met als dat kan schuif of zweef deuren of anders ook draaideuren! Ik wil vooral dan de prijsverschillen weten. Verder zou ik graag ook een offerte willen voor een inbouw opberg kast met 1 garderobe gedeelte voor in mijn garage. Afmeting 4.50 m breed, schuif, zweef of draaideur graag prijs opgaaf. Kunt u apart vermelden welke materialen er beschikbaar zijn met de bijbehorende kosten?

Garderobekast met schuifdeuren monteren

I need someone to assemble garderobe kast: w*h 250*236 which consists of 3 parts (1m, 1m, 0. 5m) and 2 full glass Schuifdeuren.

Lundia garderobe kast inmeten en plaatsen

Ik heb in mijn slaapkamer een nis van ongeveer 192 x 263 x 61 cm (H X B X D). Ik wil daar een Lundia garderobekast op maat in. Ik wil de kast door een vakman laten inmeten en na levering laten monteren, inclusief schuifdeuren. Graag ontvang ik uw globale prijsindicatie.

Garderobekast in elkaar te zetten

Graag een monteur om een garderobe kast in elkaar te zetten genaamd "Kim 3-deurs white wash".

3-deurs garderobekast monteren

Ik wil graag een offerte voor 3 deurs garderobe kast monteren. Afmeting van de kast is 201 x 147 x 50 cm. Er hoeft geen oude kast verwijderd te worden.

Garderobekast maken en laminaat op trappen aanbrengen

Ik wil in de gang van mijn woning een garderobe kast plaatsen. Ik wil deze op maat laten maken. Ook wil ik de 2 dichte trappen in mijn huis laten voorzien van traplaminaat. Ik laat het werk hier graag even beoordelen en bespreek dan de mogelijkheden. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Diverse klussen in huis laten uitvoeren

Ik wil een grote garderobe kast in elkaar zetten. Ook een kapstok, schilderijen en spiegels ophangen.

Garderobekast monteren

Ik wil bij jullie een 3deurs garderobe kast kopen. En deze wil ik ook in elkaar laten zetten. Kunt u mij laten weten wat ongeveer de kosten daarvan zijn?

Railsysteem bevestigen aan de muur

Graag zou ik het volgende willen laten doen: - Een railsysteem aan de muur laten monteren, dus enkele gaten boren en pluggen in de muur. Hiervoor dien ik nog de rails, plankendragers en gezaagde planken aan te schaffen. De 'kast' dient ongeveer 220(L)*125(B)*40(D) cm te zijn. - Een garderobe-roede aan de muur laten monteren, deze eerst op maat zagen met een ijzerzaag en dan door middel van de geboorde gaten in de muur bevestigen.