Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor garderobe kast in elkaar zetten:

Garderobe kast in elkaar zetten

Ik heb een garderobe kast bij Gamma gekocht, ben benieuwd wat het kost om deze te le laten monteren De kast heeft zweefdeuren en is 200 breed, 65 diep en 222 hoog
Onze klant uit Weesp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor garderobe kast in elkaar zetten uit heel Nederland:

Garderobekast met schuifdeuren monteren

I need someone to assemble garderobe kast: w*h 250*236 which consists of 3 parts (1m, 1m, 0. 5m) and 2 full glass Schuifdeuren.

Lundia garderobe kast inmeten en plaatsen

Ik heb in mijn slaapkamer een nis van ongeveer 192 x 263 x 61 cm (H X B X D). Ik wil daar een Lundia garderobekast op maat in. Ik wil de kast door een vakman laten inmeten en na levering laten monteren, inclusief schuifdeuren. Graag ontvang ik uw globale prijsindicatie.

Garderobekast in elkaar te zetten

Graag een monteur om een garderobe kast in elkaar te zetten genaamd "Kim 3-deurs white wash".

3-deurs garderobekast monteren

Ik wil graag een offerte voor 3 deurs garderobe kast monteren. Afmeting van de kast is 201 x 147 x 50 cm. Er hoeft geen oude kast verwijderd te worden.

Garderobekast maken en laminaat op trappen aanbrengen

Ik wil in de gang van mijn woning een garderobe kast plaatsen. Ik wil deze op maat laten maken. Ook wil ik de 2 dichte trappen in mijn huis laten voorzien van traplaminaat. Ik laat het werk hier graag even beoordelen en bespreek dan de mogelijkheden. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Diverse klussen in huis laten uitvoeren

Ik wil een grote garderobe kast in elkaar zetten. Ook een kapstok, schilderijen en spiegels ophangen.

Garderobekast monteren

Ik wil bij jullie een 3deurs garderobe kast kopen. En deze wil ik ook in elkaar laten zetten. Kunt u mij laten weten wat ongeveer de kosten daarvan zijn?

Railsysteem bevestigen aan de muur

Graag zou ik het volgende willen laten doen: - Een railsysteem aan de muur laten monteren, dus enkele gaten boren en pluggen in de muur. Hiervoor dien ik nog de rails, plankendragers en gezaagde planken aan te schaffen. De 'kast' dient ongeveer 220(L)*125(B)*40(D) cm te zijn. - Een garderobe-roede aan de muur laten monteren, deze eerst op maat zagen met een ijzerzaag en dan door middel van de geboorde gaten in de muur bevestigen.

Keukenblok in een kantoor plaatsen

Op onze kantoorverdieping moet een keuken worden geplaatst. Het gaat om 5 kastjes van 60 cm breed, waarvan 1 hoge kast. Er moet een blad met een wasbak op. In de hoge kast moet een magnetron geplaatst worden. Verder moet er een afzuigkap en een koel/vrieskast worden geplaatst. We staan open voor een totaalaanbieding, voor zowel de levering als de plaatsing. Het mag bijvoorbeeld ook een leuke IKEA-keuken zijn. Door de eigenaar van het kantoorpand worden alle aansluitingen van het elektra, het water en de riolering verzorg. Ik ontvang graag zo spoedig mogelijk een aanbieding, zodat ik die kan voorleggen aan het MT. De garderobe op de tekening is overigens komen te vervallen. zsm / klein bedrijf / voorleggen MT

Renoveren leegstaande woning

We zijn voornemens om in een nu leegstaande woning de volgende werkzaamheden uit te laten voeren: Complete renovatie denken aan: - Lekkage plek slaapkamer controleren/herstellen, - alle behang verwijderen (1 laag eenvoudig / matig) - Alle wanden en plafonds filmlaag stucen en texen (Ral 9010) - Badkamer renovatie: inloop douche, hangtoilet en wastafel - Wasmachineaansluiting realiseren in de kast van cv-ketel. Toilet delen verwijderen - Schilderen van nieuwe plinten (hoge plinten 70cm) in Ral 9010 - Schilderen binnendeuren in Ral 9010 - schilderen binnendeurkozijnen in Ral 9010 - Schilderen houten delen ter plaatse van gevelkozijnen in Ral 9010 - Schilderen radiatoren en leidingen in radiatorlak Ral 9010 - Begane grond: Toiletrenovatie en verlaagd plafond zo veel mogelijk verhogen - Begane grond: Garderobe voor toilet ruimte: plank verwijderen - Plafonds op schade controleren en herstellen - Schilderen trap -en trapleuningen - Keukenbar compleet verwijderen - Keuken: aanpassen van leidingwerk en elektra tbv van nieuwe keuken (hoekopstelling rugmaat lange zijde: 3m, korte deel: 2m incl. Apparatuur: vaatwasser, combimagnetron met ovenfunctie, koolvries combi, ) op basis van later aangeleverde installatietekening - alle losse bedrading en planken uit alle kasten halen, kasten geheel schilderen (Ral 9010) - Alle aluminium kozijnen goed schoonmaken - Hang en- sluitwerk controleren / vervangen - Alle deurklinken vervangen - Aanpassen groepenkast ten behoeve van nieuwe keuken (6 groepen) - Alle ruimtes voorzien van plafonuiers - Alle ruimtes voorzien van laminaat: Meister LC 50 kern gerookt antiek. - Deurbel compleet verwijderen - Alle wand -en schakelmateriaal vervangen - Tuin voor en- achter opschonen - Schoonmaken binnen en buiten We willen u verzoeken om ons een vrijblijvende offerte te doen toekomen voor deze werkzaamheden. De offerte dient vóór 05-5-2016 in ons bezit te zijn. Vakkundigheid, professionaliteit, top kwaliteit,