Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Weesp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Weesp heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Weesp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Weesp of directe omgeving.

343 klanten uit Weesp bevelen een bij Casius in Weesp aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Weesp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: plaatsen badkamer, tuinschermen plaatsen, stalen deurafscheiding voor de woonkamer, keukenkasten wrappen, kozijn vervangen schuur en deur, plafond isoleren, toilet renovatie, vernieuwing van de badkamer, een dakraam inspecteren/vervangen, opmeten en montage horren en plicegordijnen, pvc vloer aanbrengen in douche, sanitair, pVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen, raam in houten schuur plaatsen, installatie van een houtkachel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Weesp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Weesp:

Kast in elkaar zetten en nog wat klussen

Ik wil graag een kast van 2 meter gemonteerd hebben. Deze bestaat uit 3 delen van plafond tot grond met schuifdeuren. Zijpanelen en binnenin legplanken en een gedeelte hang met 2 planken. Een bitenlamp moet vervangen worden. Een hordeur in de keuken plaatsen. En er moet een rolgordijn geïnstalleerd worden.

Dakgoten reparatie

Wij willen onze dakgoten laten vervangen ongeveer 6 meter en 1 regenpijp. Bij geen contact graag even uw contactgegevens mailen dan bel ik u snel terug dit i.v.m. onregelmatige werktijden. Bedankt alvast voor de door u genomen moeite.

Houten jaloezieën ophangen

Wij willen graag houten jaloezieën laten ophangen. Het gaat om 1 raam, in de keuken. Hierbij zal waarschijnlijk een betonboor nodig zijn, deze hebben wij zelf niet in ons bezit.

Garderobe kast in elkaar zetten

Ik heb een garderobe kast bij Gamma gekocht, ben benieuwd wat het kost om deze te le laten monteren De kast heeft zweefdeuren en is 200 breed, 65 diep en 222 hoog

Jaloezieën inmeten en monteren

Graag inmeten van horizontale jaloezieën. Na ontvangen maten en bestellen van de jaloezieën ook laten plaatsen.

Hordeur en horraam inkorten en plaatsen

Ik wil graag een plissé hordeur en plissé horraam laten inkorten in de breedte en laten plaatsen. De hordeur is een plissé hordeur bruynzeel (serie 900) en het horraam is een plissé horraam bruynzeel (serie 500). De hordeur moet geplaatst worden bij een vriend van mij in Weesp en het horraam moet geplaatst worden bij mij, op een ander adres in Weesp. De adressen zijn ongeveer 250 meter van elkaar verwijderd. Graag ontvang ik van u een offerte wat het inkorten en plaatsen van de hordeur kost en wat het inkorten en plaatsen van het horraam kost. Beide adressen hebben houten kozijnen, de deur is besteld en het raam is al in mijn bezit. Hartelijk dank! Met vriendelijke groeten.

Woning van schilderwerk en laminaat voorzien

Het volgende wil ik graag gerealiseerd hebben: 10,60 m2 plafond witten (eventueel spuiten); 25 m2 wanden schilderen (over reeds geschilderd glasvezelbehang); 10,60 m2 laminaat leggen; hoge plint plaatsen over bestaande plint(5 x 1,5 cm). Materiaal is aanwezig, met uitzondering van de plinten. Maar na advies kunnen ook juiste plint worden aangeschaft. Voor plafondverf hoor ik graag welke verf het meest geschikt is. Liefst startdatum maandag 29 mei 2017.

Gaten boren in betonnen tuintegels

Voor tuinverlichting moeten er 7 gaten geboord worden in betonnen tuin tegels buiten. Tegels zijn 30 mm dik.

Horizontale jaloezieën monteren

Ik wil graag horizontale jaloezieën ophangen in mijn huis. Het gaat om 12 ramen, ook wil ik deze graag op maat laten maken.

Gaaspanelen plaatsen op het balkon

Ik wil een balkon bij een appartement op de 4e verdieping laten dichtzetten met gaaspanelen, zodat er geen vogels op kunnen. De gaaspanelen zullen zelf worden aangeschaft. De totale breedte is 335 cm, de hoogte 280 cm. Ik maak graag een afspraak per email om deze klus even op locatie te bespreken en ontvang daarna graag uw offerte.

Rolgordijn op laten hangen

Graag zou ik een prijsopgave willen hebben om een rolgordijn van 1. 80 op te hangen en of het voor de kerst nog zou kunnen

Roljaloezieën monteren tegen het plafond

Het betreft een offerteaanvraag voor het laten monteren van 2 roljaloezieën op een raam van 4.8 x 2.5 meter groot. Ik wil de jaloezieën graag zo snel mogelijk laten monteren.

Lampen op een betonnen plafond monteren

Wij hebben een woning met een zeer hard betonnen plafond, waar het lastig is om in te boren met een standaard boormachine. We willen graag 3 lampen laten monteren, 2 in de woonkamer en 1 in de toiletruimte. Er moeten in totaal 6 gaten worden geboord, zodat de lampen gemonteerd kunnen worden. Wij willen dit graag op korte termijn laten verzorgen. De woensdag komt ons altijd het beste uit. Wij zijn Engelssprekend, deze aanvraag is voor ons vertaald.

Systeem plafond plaatsen

Het gaat om een bedrijfspand met een kantoorruimte van 24 m2. Hier heeft vroeger al een systeemplafond gezeten echter is deze verwijderd inclusief het regelwerk. Er zit nog wel (rondom) een rand op de wanden waar dit op gemonteerd kan worden. Deze rand kan eventueel opnieuw gebruikt worden. Betreft een ruimte van 9 bij 2,5 meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Knikarm zonwering monteren

Ik wil een knik armzonwering laten plaatsen van 2. 95m met 2. 50 meter uitval. In jullie assortiment voor 289 euro. Muur is baksteen. Hoeveel kost dit? En kan dit op vrijdag of zaterdag of door de week na 16 u? Zijn er nog extra kosten? Graag offerte incl btw

Naden doek zonnescherm repareren

Wij willen graag de 3 naden die los zijn van ons zonnescherm laten reparen. Het scherm is 4 meter bij 3 meter.

Tussenwand laten plaatsen

Het betreft Het plaatsen van een scheidingswand (Gibo) van circa 2,9 meter om slaapkamer te splitsen in twee kleinere slaapkamers. Hierbij inbegrepen het plaatsen van een nieuwe deur ten behoeve van de nieuwe kamer. Tevens willen wij de bestaande deur (inclusief een kunststof kozijn) naar de slaapkamer vervangen door een deur met houten kozijnen. Een en ander inclusief alle benodigde randwerken, zoals onder andere het plaatsen en aansluiten een nieuwe radiator (hiervoor zullen er leidingen ongeveer 3 meter doorgetrokken moeten worden), aanpassen van elektriciteit, zodat beide kamers bij de deur hun eigen lichtschakelaar met een wandcontactdoos hebben (ook dit gaat om ongeveer 3 meter). De vensterbank, zoals te zien op de foto's zal worden verwijderd. Gaarne nieuwe tussenwand behangklaar opleveren.

Kiep/kanteldeuren repareren

Ik heb in mijn woning 2 kiep/kanteldeuren die niet meer open gaan. Zou iemand dit voor mij kunnen oplossen?

TV-ophangmeubel plaatsen

Ik wil graag mijn tv ophangen en 2 kleine plankjes, het duurt ongeveer 30/60 min, hoeveel kost dit?

Klussen uitvoeren in huis

Ik wil graag mijn gasfornuis laten aansluiten en mijn tv aan de muur bevestigen en graag tapijt in twee kamers van ongeveer 6/7m2 en 1 muur verven bij reactie graag overzichtelijk aangeven wat er per klus gevraagd wordt dus Gasfornuis Verven Tapijt leggen

Zonwering Nesling boven serredak plaatsen

Om onze serre minder heet te maken 's zomers wil ik een vierkant schaduwdoek hebben, al weet ik nog niet zeker of dat de beste oplossing is. Het moet gemakkelijk te bevestigen zijn en weer los te halen. Wij zoeken iemand die ons kan adviseren en kan helpen bij de aanschaf en de montage. * Voorkant serre grenst aan tuin, daar zal een constructie moeten komen om het doek aan te bevestigen. * Achterkant grenst aan dakterras, afgescheiden met een (stevig) houten hek. * Afmetingen dak: circa 3.93 m breed x circa 3.80 m lengte, een standaardmaat van 3.60 x 3.60 m van Nesling zou dus moeten volstaan.

Elektrisch zonnescherm inmeten en plaatsen

Graag wil ik een zonnescherm laten inmeten en plaatsen. Ik heb nog geen keuze gemaakt voor een model. Hij wordt ongeveer 5.50 meter breed met 2.50 meter uitval. Het wordt een elektrisch scherm op de begane grond. Goed bereikbaar.

Plaatsen anti-vogel jaloezie in afvoer van wasemkap

Deze offerte-aanvraag betreft een herhaling van de werkzaamheden zoals begin april 2011 is uitgevoerd; het eerder geplaatste rooster is "weg" en de afvoer is weer bewoond door nestelende vogels. Het leveren en plaatsen van een jaloezierooster in de afvoerpijp van een wasemkap in een buitengevel op de tweede verdieping. Het betreft vervanging van een weggeslagen rooster. De gevel is, met een ladder, vrij bereikbaar. Deze offerte-aanvraag wordt gedaan, namens de bewoonster, door een buurman.

vernieuwen van het doek van het zonnezcherm

De Breedte van ons zonnescherm is 5 meter en de lengte is 2,5 meter.

Babyhekje in deursponning plaatsen

Ik zou graag het babyhekje geplaatst zien op de plaats waar de keukendeur voorheen aanwezig was. Hekje is aanwezig.