Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Uithoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Uithoorn heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Uithoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Uithoorn of directe omgeving.

506 klanten uit Uithoorn bevelen een bij Casius in Uithoorn aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Uithoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren, aluminium serre plaatsen, plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex, dak en wanden vervangen inclusief asbest verwijderen van een stal, damwand plaatsen voor een kelder, complete badkamerrenovatie: inloopdouche, wastafel, badkamermeubel, toilet en betonstuc, lekkend raam en vensterbank vervangen, en een beschimmeld muurtje behandelen of vervangen, woonkamer / Keuken renoveren, ontwerpen en (deels) herinrichten van ruime tuin, doorgeroeste balkonpalen vernieuwen, houtwerk dakgoot, bekleding kapel vervangen en optie rolluiken, totaal renovatie aan een badkamer, een gehele badkamer renoveren, vlonder en schutting vervangen en aanleggen bij water, damwandplaten vernieuwen op een dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Uithoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Uithoorn:

Tegelen keuken 1,5M

Voor mijn nieuwe keuken wil ik boven het werkblad een tegelwandje van 50 cm hoog en 3 meter breed, dus 1,5m2. Ik heb tegeltjes van 10x10 gekocht. Het is recht toe recht aan, alleen wat snijverlies bij 1 stopcontact. Wanden zijn al gestuct.

Vitrinekast en lamp ophangen

Graag wil ik een vitrinekast opgehangen hebben. Muren zijn wel heel hard, door veel kiezels en bewapening. En een plafondlamp gemonteerd hebben boven de eettafel.

Klusjes die blijven liggen oppakken

Twee lampen ophangen in de woonkamer. Hiervoor moeten per lamp drie gaten in het plafond geboord worden. Dichtmaken van een bovenlicht boven de woonkamerdeur en stukje plint in de woonkamer vervangen.

Elektrisch zonnescherm ophangen

Een elektrisch zonnescherm moet opgehangen worden aan de achtergevel op de begane grond van het huis. Het zonnescherm is ongeveer 5.50 meter lang en heeft aan beide zijkanten gaten voor de bevestigingsbouten. Het zonnescherm is al in bezit en op locatie. Momenteel hangt er een oud zonnescherm dat eerst nog van de gevel verwijderd moet worden. Het oude zonnescherm zal ik zelf afvoeren naar dump. Ik kan helpen met het installeren van het nieuwe scherm, bijv. vasthouden zonnescherm.

Stopkontact verplaatsen/advies

In 1 van de slaapkamers zit een stopcontact die ik wil verplaatsen, voor de verwijdering van een kledingkast zat hij op de goede plek. Nu na de verwijdering niet meer. Zeker nu mijn dochter daar haar bed wil plaatsen. Er zit een beveiligde contactdoos op. Maar ik wil toen graag met een prof even kijken wat mogelijk is. We zitten wel in een huurhuis.

Rolhor op maat maken en plaatsen

We kunnen zelf het rolhor aanschaffen bij de Gamma (Bryunzeel 600 serie max 73 breed en 150 lang). Graag ontvangen we een indicatie voor de kosten om het hor op maat te maken en te plaatsen (in een slaapkamer).

Painting, fixing and assembly

1. Remove a wallpaper in one of the walls and paint the wall (10 m2) 2. Repaint the stair case and the wall aside the stairs 3. Wall mount TV along with sound bar 4. Fix lamps in 3 rooms 5. Install mirrors 6. Install LED with sensors in the stairs 7. Install LED in closets 8. Assemble Closets

Kast monteren met zweefdeuren

Ik wil graag een Alpha 180 zweefdeurenkast laten monteren. Afmeting: 180 x 63 x 205 cm.

Zonneschermen monteren

Zonnescherm op de eerste verdieping en begane grond bevestigen. Beneden zitten al gaten in de muur. Materialen in overleg. Het betreft een scherm van 3 meter breed.

Zonneschermen bevestigen

Ik wil graag twee zonneschermen met knik arm in de tuin bevestigen. 300 meter breed. Beneden zitten al gaten in de muur. Boven nog niet. Boven automatische bevestiging??? Graag offerte montage en advies.

Screen voor slaapkamerraam plaatsen

Het gaat om 1 slaapkamer raam waar we een screen willen voor plaatsen. Het wordt namelijk heel erg warm in de kamer.

Oude bank ophalen en afvoeren

Ik heb een hoekbank bestaande uit vier onderdelen. Deze passen net niet in mijn auto. Ik wil ze graag op laten halen en afvoeren.

Deur inkorten

Ik wil een binnendeur gekocht bij karwei type abd16 laten inkorten. Onderaan de deur zit er een metalen met rubber gedeelte.

Spoelbak in de badmeubel monteren

Bij u in de winkel heb ik de badkamer meubel gekocht. De badkamer is door iemand ingezet maar de spoelbak en de onderkast sluiten niet bij elkaar. Na de klacht heb ik een nieuwe spoelbak gekregen maar ik kan niet de klus afmaken / diegene die heeft de badkamer gemonteerd is op vakantie. Kan ik door uw service de badkamer monteren ? En hoeveel zal het kosten?

Raamdecoratie inmeten en ophangen

Ik wil graag in mijn nieuwe huis de raamdecoratie en horren laten inmeten en laten ophangen. Het gaat om: 4 Fakro dakramen op zolder - verduistering en horren, 1 dakraam - 1 hor, 2 badkamerramen - 2 horren, 1 slaapkamerraam - 1 hor, huiskamer - 2 plisségordijnen en 2 horren, 2 ramen keuken - 2 horren.

Zonwering/screen repareren met spoed

Spoed! Wie kan mij helpen met een losgekomen screen/zonwering. Hij hangt alleen nog aan de electradraad. Zie bijgaande foto's. Een verdieping lager is een uitbouw met plat dak. Ik ben bang dat als de screen valt de problemen nog groter zijn.

Verschillende dingen monteren

Ik heb een paar verschillende taken: 1. Verlichting installatie: in totaal moeten er 6 TL lichten (woonkamer, zolder en een bijkamer) en 3 LED lampen worden gemonteerd; 2. Douchecabine installatie: hoek (90 bij 90 cm) zonder douchebak; 3. Wandkast in de badkamer: maten nog niet bekend; 4. Traphek installeren: 4 x bij iedere houten trap; 5. Gordijnrails ophangen: 6 stuks in verschillende maten moeten nog besteld worden, allemaal in een betonnen plafond. We kunnen meteen beginnen. Graag een offerte en beschikbaarheid bevestiging. Levering van materiaal in overleg. Mocht de aanvraag gefaseerd uit te voeren zijn, dan heeft het aanbrengen van elektra de meeste prioriteit.

Lamellen laten monteren

Ik wil lamellen kamer volgens mij raam 4 meter breed en kamer hoogte lamellen. Graag wil ik de prijs weten als ik laat opmeten en ophangen en de lamellen thuis laat brengen. Verticale stoffen lamellen

Glazen badkamerdeur monteren

Ik wil graag mijn glazen badkamerdeur laten plaatsen. Materialen zijn gekocht. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden. De deur dient tussen twee muurtjes geplaatst te worden (betegeld).

Houten jaloezieën inkorten

Ik heb 2 houten jaloezieën op maat besteld bij de Gamma. Echter zijn beiden te breed uitgevallen door een verkeerde berekening. De ene jaloezie moet met 1 cm ingekort worden en de ander met 5 cm in de breedte ingekort worden. Graag zou ik een prijsindicatie willen ontvangen. Alvast bedankt.

Roosters in de vensterbank frezen

Ik heb een radiatorombouw gemaakt met een grote brede vensterbank. Om toch optimaal gebruik te maken van de warmte, willen we graag roosters in de vensterbank. Deze willen we vlak laten infrezen.

Laminaat leggen en kamer schilderen

Ik wil graag de wanden en het plafond in mijn kamer laten schilderen en er daarna 13,4 m² laminaat laten leggen. Het gaat om 13,4 m² plafond en om 4 wanden, in totaal 28,8 m². Alle ondergronden zijn al wit geverfd. Er moeten 2 muren groen en 2 muren wit worden geschilderd. Het laminaat wordt op 23 augustus geleverd, inclusief ondervloer en plintjes. Na het schilderwerk zal ik zelf de ondervloer leggen en ook de plintjes doe ik zelf. Ik wil de klus graag op korte termijn laten verzorgen. Ik ontvang graag een offerte in posten.

Kunststof boeidelen leveren

Ik heb nodig voor een klus groene boeidelen van ca 40cm hoog. Totale lengte is ca 35 meter boeidelen. Dit moet met houtnerf zijn en een omgevouwen onderkant (afwerking). Ralkleur volgt.

Zonneschermen plaatsen

Beneden en eerste verdieping wil ik een zonnescherm plaatsen, beide 4 meter breed. Hoe duur is dat? Incl bezine en alles.

Monteren van een zonnescherm

Monteren van zonnescherm.