Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor het plaatsen van een schutting:

Het plaatsen van een schutting

Ik wil een nieuwe schutting laten plaatsen. Lengte schutting 12 meter. Hoogte 120m (9m) 1m (3m). Rabatplanken. De schutting komt langs de stoep.
Onze klant uit Spanbroek (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het plaatsen van een schutting uit heel Nederland:

Schutting plaatsen, panelen afgewisseld met gaaspanelen voor hedra

Graag laat ik zo goedkoop mogelijk een schutting plaatsen van ca 18 m met 2 hoeken, afgewisseld met ca 5 gaaspanelen om hedera in te vlechten. Het is nieuwbouw, dus er is geen huidige schutting aanwezig.

Tuinschermen plaatsen en verwijderen

Ik wil graag 6 tuinschermen van 1.80 bij 1.80 willen plaatsen met daarbij horende palen en 6 oude schutting verwijderen. De schutting ga ik zelf aanschaffen, de palen kunnen direct de grond in.

Schutting aanschaffen en plaatsen

Een schutting plaatsen van ongeveer 2 meter. Oude schutting graag verwijderen en afvoeren.

Schutting vervangen

Wij willen graag nieuwe grenen houten schutting plaatsen in de tuin van 40 m2 groot. In totaal gaat het om 11 delen van 1,80 meter. Graag schutting afvoeren. Rond 25 mei zou ik graag beginnen.

Houten schutting laten plaatsen

Het betreft een volkstuin. Hierbij moet er een schutting komen van 20 meter aan 1 zijde. Geen poort en geen hoeken. Het betreft kleigrond en onderin de grond heel drassig. Hierdoor is beton niet mogelijk. Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van de schutting. We willen het qua budget wel echt schappelijk houden. Zie foto

Schutting plaatsen en coniferen haag verwijderen

Graag laat ik 4 meter schutting naast bestaande poort plaatsen. De buurvrouw heeft een houten schutting met onderen betonelementen waarop de schutting staat en met betonnenpalen, deze wil ik ook hebben. Daarvoor moet eerst de coniferenhaag worden verwijderd en afgevoerd. ik vermoed dat deze gemakkelijk in zijn geheel verwijderd kan worden. Graag de prijzen voor materiaal apart benoemen op de offerte.

Schutting plaatsen tuin rotterdam

Ik wil schutting laten plaatsen in mijn tuin. Graag zou ik gratis een offerte willen ontvangen inclusief alle benodigde materiaal. Het gaat om 1 zijde van mijn tuin( zie foto), ik wil de 4 omgewaaide schermen van 180 x 180 cm vervangen. Mijn budget is max 1000 euro. De vakbedrijven kunnen zelf de benodigde materiaal uitkiezen; schuttingplank en palen. Indien er gebruik wordt gemaakt van producten van Praxis dan kan De Elephant tuinscherm Salta kempas recht 180× 180cm ook als optie.

Offerte poort + schutting plaatsen van hout dat lang meegaat

Beste meneer/mevrouw, Samen met de buren willen we graag in ons gezamenlijke steegje een nieuwe poort met twee deuren willen plaatsen. De breedte van het steegje is 3,02 meter. De hoogte van de poortconstructie is nu 2,22 meter. Aan de poortconstructie zit een stuk schutting wat dan ook vervangen zou moeten worden van 3,61 meter (hierna begint een stuk met klimop). We willen graag weten wat de kosten zouden zijn voor de materialen en montage van deze poort (inclusief sloten) + schutting. De schutting zit tussen ons in en is ongeveer 3.60 m met ertussen een pad. Daar aansluitend zitten de poorten (waarvan 1 deur mist). Als optie graag meenemen in de offerte om de schutting en de deur te laten verwijderen door u. We willen de constructie van hout (liefst een soort die lang mee gaat). Met vriendelijke groet.

Onderhoudsvrije tuin realiseren

Wij willen de huidige tuin veranderen en een houten schuttingen plaatsen. Wij hebben een schutting op het oog, deze zouden wij eventueel zelf kunnen regelen. Op dit moment ligt er veel beplanting en wij willen graag een onderhoudsarme tuin met bijna volledige bestrating van tegels van 60x60 cm, een stukje voor (kunst)gras willen we wel als optie overwegen. De tuin is 6,5 breed en 12 meter diep. graag in de offerte de kosten voor het leeghalen van de tuin meenemen.

WPC schutting plaatsen

Wij willen graag 5 schuttingdelen laten plaatsen met een poort en slot. Wij willen WPC composieten schutting met een houten look met aluminium platen. Het is naast de oprijlaan van de buren, daar waait het veel. De oude schutting halen we mogelijk zelf weg. Er is makkelijk bij te komen. Rond juli zou ik graag beginnen.

Partners

Partners van Casius