Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor gat in gewapende betonmuur boren:

Gat in gewapende betonmuur boren

We zijn op zoek naar iemand die voor ons een gat kan boren in de betonnen muur voor de afzuigkap/afzuiging op korte termijn. Ik hoor het graag, bvd
Onze klant uit Schoorl (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat in gewapende betonmuur boren uit heel Nederland:

Boren van gaten voor een rookkanaal

Het boren van 2 gaten voor het aanleggen van een rookkanaal. Eerste gat van circa 180 mm doorsnee en 20 cm diep. Het 2e gat 250 mm doorsnee en ongeveer 20 cm diep. Er moet geboord worden in beton gewapende verdiepingsvloeren.

Betonnen vijvervloer slopen

Ik heb een gewapende betonvloer van 8 m2 dikte tussen de 15 à 20 cm die ik gesloopt wil hebben. De vloer ligt 1 meter onder maaiveld op de leem laag. De muren staan er nog op maar die slopen we zelf. Een speciale offerte is niet nodig. Een globale grove maximale schatting is ook voldoende. Dan kunnen we eerst kijken of het binnen ons budget past. Want het gat moet ook weer dicht. Ik wil eventueel dat de vakman het puin afvoert.

Gat in een betonvloer maken voor een vaste trap

Even ter info: Ik heb een woning op het oog en wil die misschien kopen. Er zit nu zo'n vlizotrap in de slaapkamer en dat wil ik niet. Ik wil graag een gat maken in de berging, zodat ik daar omhoog kan. Dan kan ik daar een vaste trap maken. Het is wel mogelijk, want ik hoorde van de makelaar dat iemand anders ook gedaan heeft. Mijn vraag is: Ik wil dolgraag weten wat de totale kosten zal zijn om een nieuw trapgat te maken en ook hoe lang het zal duren. Op de tekening staat "gewapende betonvloer". Ik hoop dat dit bij deze woning ook mogelijk is. Graag hoor ik het van u.

Vaste houten trap maken

Ik wil graag de vlizotrap vervangen door een vaste houten trap. Er is genoeg ruimte om een trapgat te maken. Het betreft een gewapende beton zoldervloer. Het gat van de vlizotrap zal dicht gemaakt moeten worden omdat de vaste trap op een andere plek komt.

Aanleg vijver/betonnen bak

Bestaande vijver met zeildoek moet worden verwijderd en op dezelfde plaats zou een gewapende betonnen bak gemaakt moeten worden. Lengte 15 meter, breedte plm. 3.5 meter op het breedste punt en 1 tot 1.5 meter diep. Beton zal gewapend moeten worden. De binnenzijde laten we (waarschijnlijk in eigen beheer) afsmeren met een polyster afwerklaag. Weinig graafwerk, bestaande gat kan gebruikt worden.

I.v.m. aanleg van een betonnen vijver ...

I.v.m. aanleg van een betonnen vijver komen wij graag in contact met vakman met ervaring met dit soort klussen. Globaal idee: vijver van 0,60m x 3,00m (gat is al gegraven) voorzien van gewapende betonnen bodem en wanden en betegelen.

L.S. Wij willen een vaste trap naar ...

L.S. Wij willen een vaste trap naar de zolder. Hier voor moet een trapgat gezaagd worden in de gewapende betonplaat. De vlizotrap mag verwijderd worden en het gat afgedicht. De trap moeten rechtsdraaiend over 90 graden zijn. met vr gr