Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Schoorl te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Schoorl heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Schoorl u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Schoorl of directe omgeving.

84 klanten uit Schoorl bevelen een bij Casius in Schoorl aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Schoorl bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren, nieuwe boiler installeren, werkzaamheden na waterschade, schuifdeuren met spiegels monteren, schuurtje aanbouwen, nieuwe boilers plaatsen, overkapping voor de tuin maken, terras aanleggen, tV wand met elektrische openhaard en steenstrips, zonneschermen vervangen, zonnescherm elektrisch maken, stucen van keukenmuur, lak op gebinten verwijderen, montage- en verfklussen, laminaat leggen en schilderwerk aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Schoorl staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Schoorl:

Schone weiland grond afvoeren voor bouwkavel

Kunt een idee geven van de prijs wat het kost om rond de 120 kuub grond af te voeren ten behoeve van een nieuw te bouwen woning in Schoorl?

Aanpassingen aan nieuwe woning

Wij gaan een nieuwbouw woning kopen, ze beginnen half juni met bouwen, dec klaar als het goed is. We hebben een aantal dingen die we willen veranderen aan de woning, die we willen aanpakken na de bouw. Wij vragen ons af of u voor ons kunt kijken of u dit voor ons kunt doen en tegen welk bedrag!? - Deur naar de garage-keuken Twee hardhouten garagedeuren plaatsen. in bestaande opening "normale"garage deur Buiten kraan Muurdoorvoer wasemkap Vloerverwarming begane grond excl. Garage Vloerverwarming in de badkamer - Dakdoorvoer droger installeren badkamer.

Metalen stellingkasten monteren

Vandaag kocht ik bij Karwei 4 metalen stellingkasten met een 'in elkaar schuif' - montagesysteem. Volgens het etiket is montage zeer eenvoudig. Graag ontvang ik een offerte voor de montage van deze 4 kasten (lengte 180 cm, breedte 94 cm).

Deurhorren laten installeren

Graag een prijsindicatie voor de installatie van hordeuren bij een tweetal deuren. De hordeuren hebben een breedte van ongeveer 2 meter. De hoogte is standaard. De oude kapotte hordeuren moeten verwijderd worden.

Een warmer huis

Zonnepanelen met een verwarmde muur Vriendelijker terras Voorzetraam Gezelligere woonkamer

bouw kast twee

Het bouwen/in elkaar zetten van twee kasten. Kasten zijn aangeschaft bij de Praxis en zijn van het merk Storemax. Kast 1 heeft 3 schuifdeuren, kast 2 heeft 2 schuifdeuren. De kasten zijn plafond-hoog.

Glazen schuifdeur instaleren

http://www.praxis.nl/assortiment/bouwmaterialen_en_hout/glazen_deuren Ik zou graag bovenstaande schuifdeur laten installeren.