Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit s Graveland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in s Graveland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in s Graveland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in s Graveland of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit s Graveland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: binnenmuren en plafonds stucen en glad afwerken, dakopbouw garage, aanbouw woning realiseren, renovatie badkamer, aanbouw aan de achterzijde van een woning realiseren, dakreparatie/renovatie in verband met lekkage, geluidsdicht isoleren van de vloer boven een horecagelegenheid, dakreparatie, hal en badkamer renovatie, complete badkamerrenovatie, complete badkamerrenovatie, laminaat leggen, badkamer montage, boren en plaatsen ventilatieroosters, aanleggen 150 m2 vloerverwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in s Graveland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in s Graveland:

Keuken verwijderen

Keuken verwijderen, kastjes + blad + eiland.

Kast in elkaar zetten

Een kast uit mijn ouderlijkhuis weer in elkaar zetten. Is een linnenkast met drie deuren. De kast is voor ons uit elkaar gezet. Maar ik heb toch wel hulp nodig deze weer in elkaar te zetten. Ik wil echter wel eerst weten wat het kost.

Er moet een aanlegsteiger (5,00 x 1,20 ...

Er moet een aanlegsteiger (5,00 x 1,20 meter) achter het huis worden aangelegd.

Wij willen graag een aanlegstijger laten ...

Wij willen graag een aanlegstijger laten bouwen. Bij de andere bewoners aan de vaart die al een steiger hebben, is deze doormiddel van stalen houders aan het huis bevestigt. Ik denk dat dat bij ons ook mogelijk is, het huis grenst tegen de vaart aan. De stijger moet langs het huis komen, ongeveer 5 meter lang en 1.2 meter breed. De vlonder delen willen we van hardhout.

We hebben een oude herberg uit 1840 met ...

We hebben een oude herberg uit 1840 met daar aan vast gebouwd houtskeletbouw. Momenteel zijn beide niet verbonen, echter we willen twee doorbraken maken van het hoofdgebouw naar het bijgebouw.