Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor horgaas plaatsen:

Horgaas plaatsen

Ik wil graag horgaas (type S500 bryunzeel) laten monteren in mijn dakraam. Daarnaast zou ik graag zeep rek van merk Tiger type Bosten (hoekmandje) willen laten plaatsen in mijn douche. Graag zou ik dit op korte termijn willen realiseren gezien het haast heeft. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Rijsenhout (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor horgaas plaatsen uit heel Nederland:

Raamhorren plaatsen

Ik wil graag twee raamhorren laten maken en laten plaatsen. Ik kan dit niet zelf. Ik woon 3 hoog in een flat. De ramen zijn vrij klein. Als het mogelijk is wil ik graag ook een hordeur. Bij de voordeur die naar binnen toe open gaat. De raamhorren moeten denk ik, aan de buitenant worden bevestigd. Tenzij er een andere mogelijkheid is. De ramen draaien ook naar binnen toe open. Ik wil vrij sterke horren, want ik heb een kat, die niet mag ontsnappen. Kan er eventueel kippengaas met horgaas tegelijk worden gebruikt? Ik hoor het graag.

Zolderkamer vergroten

Zolderkamer huidige afmeting: 2m x 2m. - Verplaatsen binnenmuur met 0,5m (niet duidelijk is of deze dragend is) - plaatsen 2 dakramen (liefst met horgaas) - schuine wand (dak) isoleren - aanleggen verlichting (lamp en schakelaar) en stopcontacten - verleggen verwarmingsbuizen en plaatsen radiator - knieschotten maken - inhangen bestaande deur (van andere zolderkamer)

Nieuwe hordeur voor de schuifpui

Wij willen de bestaande Hamstra rolhordeur, die tegelijk (dmv magneten) met de deur ven de schuifpui open en dicht gaat, vervangen. Het horgaas is namelijk stuk en het rolmechanisme werkt niet goed meer. Onze gedachten gaan uit naar (misschien??) een plisse hordeur die op de vaste delen van de schuifpui gemonteerd kan worden. De afmetingen zijn: breedte 165 cm en hoogte 240 cm. Graag een offerte voor de hordeur inclusief het plaatsen ervan.

Hordeur voor een schuifpui

Wij willen de bestaande Hamstra rolhordeur, die tegelijk met de deur open en dicht gaat, vervangen. Het horgaas is namelijk kapot en het rolmechanisme doet het niet goed meer. Onze gedachten gaan uit naar (misschien) een plisse hordeur die op de vaste delen gemonteerd kan worden. De afmetingen zijn: breedte 165 cm en hoogte 240 cm. Graag een offerte voor de hordeur inclusief het plaatsen ervan.