Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Rijsenhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Rijsenhout heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Rijsenhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Rijsenhout of directe omgeving.

29 klanten uit Rijsenhout bevelen een bij Casius in Rijsenhout aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rijsenhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: badkamer plafonds van zeventig appartementen vervangen, badkamer renoveren, het stucen van alle wanden in een nieuwbouwwoning, dakteras omtoveren tot tuinkamer, trap verplaatsen en draagmuren doorbreken, zwevend plafond realiseren om lucht en geluid te isoleren, badkamer renoveren, realiseren van een dubbele glazen deur, laminaat leggen, vervangen lekkend serredak en aanbrengen isolatie, betonvloer storten, een plafond verlagen en isoleren, wC vervangen, gasslang vervangen en gipsplaat plafond plaatsen, plafond isoleren tegen geluid, realiseren van een overkapping over onze vlonder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Rijsenhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Rijsenhout:

Horgaas plaatsen

Ik wil graag horgaas (type S500 bryunzeel) laten monteren in mijn dakraam. Daarnaast zou ik graag zeep rek van merk Tiger type Bosten (hoekmandje) willen laten plaatsen in mijn douche. Graag zou ik dit op korte termijn willen realiseren gezien het haast heeft. Graag ontvang ik een offerte.

Kleine klusjes na verhuizing

Ik wil graag 2 lampen laten ophangen, hier is al een poging voor gedaan echter is dit toen niet gelukt. Plus ik heb een badkamer ventilator die geïnstalleerd is die wil ik graag nagekeken hebben. Een gordijnrails ingekort en opgehangen willen hebben, gaatjes boren in plafond. Daarnaast een schuttingdeur en schuttingdeel plaatsen in de tuin.

Buitenzonwering repareren

De band van mijn uitvalscherm willen laten vervangen. Materialen zijn al aangeschaft.

Lampen ophangen en ventilator inbouwen

Ik zou graag 14 lampen op laten hangen in ons nieuwe huis. Ook zou ik graag een ventilatortje in de badkamer willen laten inbouwen. Ik hoor graag hoeveel dat zou kosten.

Zonnescherm en windscherm monteren na verhuizing

Ik ben aan het verhuizen en wil graag een knikarm zonnescherm aan de gevel laten bevestigen. Het is een scherm van 350 cm breed, niet elektrisch. Verder wil ik een uittrekbaar windscherm laten monteren van 160 x 300 cm. Alle spullen liggen al bij mijn nieuwe woning. Er is geen haast bij de klus. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave.

Horizontale jaloezieën inmeten en ophangen

Woonkamer, voor en achterraam opmeten en ophangen horizontale jaloezieën 50 cm. Advies ivm grote raam of 1 of 2 jaloezieën handiger is.

KARWEI rolluik laten vervangen

Deze aanvraag betreft een klachtafhandeling vanuit Karwei. Het gaat om het demonteren van het oude rolluik, ophalen nieuw rolluik bij Karwei en het monteren van het nieuwe rolluik. Na akkoord offerte zal Karwei opdracht geven voor het uitvoeren van deze klus.

Rolluik laten vervangen

Deze aanvraag betreft een klachtafhandeling vanuit Karwei. Het gaat om het demonteren van het oude rolluik, ophalen nieuw rolluik bij Karwei en het monteren van het nieuwe rolluik. Na akkoord offerte zal Karwei opdracht geven voor het uitvoeren van deze klus.