Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor een aluminium, glazen kweekkas monteren:

Een aluminium, glazen kweekkas monteren

Ik zoek een klusbedrijf die een aluminium, glazen kweekkas in elkaar kan zetten. De kas is 195 bij 193 bij 197 cm groot. Het pakket is reeds aanwezig.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een aluminium, glazen kweekkas monteren uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen graag een uitbouw plaatsen met een schuifpui van glas en aluminium, zo dun mogelijk met driedubbel glas en aan de zijkant van de uitbouw aar nog geen muur (van de buren) zit glazen ramen, de electriciteit moet worden gelegd en de keuken verplaatst van binnen naar de uitbouw. Dak van de uitbouw kan dicht.

Uitbouw

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van onze hoekwoning laten plaatsen van 4,00 meter breed x 4,00 meter diep. Met een gesloten plat dak en aan de lange zijde en aan 1 korte zijde een glazen pui met voorkeur voor aluminium kozijnen in zwart of antraciet. Andere korte zijde (buurzijde) gemetseld. Dus aan 2 van de 3 zijdes een soort serre maar dan met een gesloten dak. We willen ook een schuifpui in deze uitbouw en de huidige openslaande deuren in de achtergevel eruit en de bestaande achtergevel moet blijven staan en aan weerszijden in wit pleisterwerk glad gestuct worden. Omdat het een jaren-30 woning betreft willen de industriele look uit de jaren-30 terugzien in deze uitbouw. Ook graag advies betreffende materiaalkeuze kozijnen, glas, etc. door de Aannemer.

Egaliseren buiten en kleine fundering

Ik wil een tuinkamer zetten, overkapping staat al. Er liggen betonnen tegels in stabilsé. Ik zou graag deze vloer willen egaliseren. Daarnaast is er nog een stukje dat uitgegraven moet worden, liggen nog geen tegels. Dit stukje moet dan nog bij de rest van de vloer getrokken worden. Later worden er aluminium muren en glazen schuifpui in gezet. De oppervlakte is 34 m2.

Gumax terrasoverkapping laten plaatsen

We hebben vorig jaar september een overkapping van Gumax 5.06 meter breed met een glazen dak en deuren laten plaatsen. We hebben een heel irritant tikkend cq krakend geluid bij temperatuursveranderingen, dit gaat de gehele dag door.Op internet gevonden dat is haast wel zeker zit in de gootverbinding en/of de stalen balk die in de goot zit. Het bedrijfje die dit voor ons heeft geplaatst is failliet gegaan en nu willen wij weten of dit soort werk ook verricht wordt buiten de gewone montages. Dit vond ik via google: In de meeste gevallen komt het tikken van de overkapping door de stalen strip. Doordat dit een andere metaalsoort is dan de overkapping, zetten deze niet gelijktijdig uit. Het kan zijn dat de stalen strip aan de randen vaststaat met een schroef. Dit kan de klant controleren door de gootplaten te demonteren. Daarbij kan het zijn dat er tussen de goot en de strip enige ruimte zit als deze te veel is ‘’geschuurd’’. Dat kan de klant ook controleren door de gootplaten te demonteren. Of de stalen balk die in de goot verwerkt zit, schuiven sommige onderdelen langs elkaar af waardoor gekraak kan ontstaan. Een overkapping van 5,06m zal bijvoorbeeld bij een temperatuurverschil van 40 graden (-10 tot 30 graden) 1,5mm langer worden doordat het aluminium uitzet.

Lekkage bij 2 ruiten in een aluminium serre oplossen

Onze (glazen) aluminium serre van 23 jaar oud lekt op twee plaatsen.

Vervangen glazen serre dak

Ik wil graag mijn glazen serre dak vervangen. Oude dak moet dus eerst worden verwijderd. De afmetingen van het dak zijn 3 bij 4 meter. De constructie is van aluminium. De hoogte tot het dak is 2,5 meter. De achterkant van het huis is goed bereikbaar.

Tuinkamer

Wij willen graag een tuinkamer van aluminium met glazen schuifwanden in de achtertuin tegen ons huis laten bouwen. Is hier fundering voor nodig? Zo ja, wat zijn de kosten? Afmeting: 550x350

Lekkage aan aluminium serre verhelpen

Wij wonen in Amsterdam en hebben een glazen uitbouw/ serre die in 2008 is geplaatst. Nu zien we de laatste maanden vochtige plekken ontstaan rondom de aansluiting bij de H-balk. We zijn op zoek naar een vakman in de regio die dit kan komen onderzoeken en een redelijke offerte voor reparatie kan afgeven.

Verbouwing bestaand woonhuis en aanbouw achter

Foto's van de bestaande woning zijn nog online te vinden. Mijn wensen staan bijgevoegd in het PDF document. 1. Aanbouw van 4m diep, 5m breed. Gelijkvloers met de bestaande woonruimte. Openbreken van de bestaande achtergevel en plaatsen stalen portaal. Geen lichtstraat in de aanbouw. Plat dak. Achterwand een aluminium, zwarte vouwwand over de maximaal mogelijke breedte zodat de gehele achtergevel van glas wordt (www.kozijnenbestellen.com). Houten, dunne plankjes aan de buitenzijde rondom de pui of strakke witte gevel. Langs de wand van de aanbouw, grenzend aan de uitbouw van de buren komt een lange keuken, zonder eiland. De bestaande CV ketel werk ik weg in een hoge keukenkast. Wasmachine werk ik weg. Keuken bestel ik zelf. Mogelijkheid tot creëren extra kamer voor in de toekomst. Lastig uit te leggen op papier maar wel in persoon makkelijk laten zien in de woning. Egaline of houten vloer bestel ik zelf. Vergunning is tot 4 meter niet nodig. Ik heb begrepen dat er 4 heipalen nodig zijn, hoe diep durf ik niet te zeggen. Verbouwing woonhuis: De bedoeling is het bestaande huis van binnen groot en deels te strippen en van binnen een nieuwe look te geven. Vloeroppervlak woning is 43 m2. Badkamer: Bestaande indeling zo houden. Inloopdouche maken. Nieuwe betegeling vloer en wanden. Wand badkamer/slaapkamer waar nu die glazen stenen zitten, graag bedekken met een nieuwe wand. Sanitair bestel ik zelf. Rond eind juni/ begin juli willen we beginnen als dat kan. We zijn bezig met de koop af te ronden, dus een bezichtiging is mogelijk alleen moet dat goed gepland worden. Door de weeks werk ik, maar in de avonden of weekenden is het mogelijk.

Serre plaatsen

Ik wil een serre van 15 m2 laten plaatsen. Het moet casco opgeleverd worden met een fundering, een glazen buitenkant en een aluminium constructie. Ik ontvang graag een prijsindicatie.