Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor zonnescherm monteren:

Zonnescherm monteren

Graag wil ik een zonnescherm kopen van 295 cm breed maar wat kost het als ik deze door jullie wil laten monteren? Ik woon in een benedenhuis. Het raam zelf is 2 meter breed.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonnescherm monteren uit heel Nederland:

Knikarm zonnescherm aan balkonrand monteren

Wij overwegen een knikarmzonnescherm aan de achterkant van onze woning. Hij moet echter aan een balkon komen te hangen, waar het balkonhekwerk ook al op gemonteerd is (zie foto). Zelf kunnen we het niet. Gaat om een scherm van 5,5 m breed, uitval 3 meter en elektrisch bediend met afstandbediening. Hoor graag meer. Met vriendelijke groet,

Knikarmscherm monteren

Plaatsen van eem zonnescherm knikarmscherm b eganne grond in tuin vraag alleen prys opgaaf

Zonnescherm verhuizen

Ik wil mijn zonwering met knikarm laten demonteren en op nieuw adres laten monteren. (4 meter lang).

Rollluiken en knikarmscherm monteren

Ik wil graag 4 rolluiken met elektrische bediening op de begane grond laten monteren en bij mijn ouders 1 zonnescherm op de begane grond. Graag 2 aparte prijzen hiervoor.

Rolluiken monteren

Ik wil 4 rolluiken ophangen op de begane grond met elektrische bediening en mijn ouders willen een zonnescherm van 5,5 meter breed ook elektrisch laten ophangen. Graag 2 aparte offertes

Knikarmscherm laten plaatsen

Ik wil een knikarm zonnescherm laten monteren aan mijn gevel op de begane grond en ben mij aan het oriënteren op alle kosten. Ik wil een scherm van 5 meter lang gaan kopen. Ik ontvang graag uw vrijblijvende offerte voor de montage.

Groot knikarm zonnescherm vervangen

Wij zoeken een bedrijf dat voor ons een oud knikarm zonnescherm kan verwijderen en een nieuw knikarm zonnescherm van 500 cm breed kan monteren. Het gaat om plaatsing op de gevel van de begane grond. Door de breedte van het scherm zijn voor de klus wel 2 vakmensen nodig. Wij ontvangen graag uw offerte.

Gevelbekleding van hout vervangen door kunststof

Hout op het huis vervangen door kunststof. 4 Stukken met de maten 550x195, 295x307, 175x140 en 550x147 cm. Verder 3 stroken Trespa met maten 550x25, 200x25 en 305x25 cm. Inclusief weghalen en afvoeren van hout dat er nu op zit. Inclusief demonteren en weer monteren van 3 rolluiken en 1 zonnescherm.

Zonnescherm ophangen

Ik zou graag een knikarm zonnescherm willen laten ophangen / monteren. Scherm 395 cm breed met een uitval van 250cm (Praxis Terraszonwering met frame 395 x 250 cm, 359,-) Woonsituatie: rijtjeshuis. Ik beschik NIET over benodigde montagematerialen / bouten e.d. Dient er vooraf tevens nog gekeken te worden naar de muur / situatie t.b.v. inschatten werk / prijs ?

Zonnescherm monteren

Ik ben op zoek naar een klusser die een zonnescherm wil plaatsen/monteren. Het betreft een zonnescherm met knikarm, afmeting 4,50 bij 2 á 2,5m. Het oude zonnescherm is nog bevestigd aan de muur en dient ook verwijderd te worden. Als dit op korte termijn kan zou dit heel fijn zijn. Ik zie graag een gedetailleerde totaalprijs tegemoet.

Partners

Partners van Casius