Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor rotzooi opruimen en afvoeren:

Rotzooi opruimen en afvoeren

Ik heb een hoop rommel op zolder die naar de afval moeten, o.a. dozen met rotsooi en een paar kasten die uit elkaar zijn gehaald. Ik heb ook een hoop dozen die bij elkaar gebundeld moeten worden.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rotzooi opruimen en afvoeren uit heel Nederland:

Dekvloer opschuren en PVC leggen

Ik wil graag ongeveer 89 m2 PVC Cliklaminaat laten leggen. Ook wil ik graag ongeveer 89 m2 cement dekvloer eerst licht laten schuren + stofzuigen. Ook wil ik graag op een deel een ondervloer laten leggen en ongeveer 101 meter plinten leggen. Graag daarna ook opruimen en rotzooi afvoeren. Het gaat om een nieuwbouwwoning.

Heb jongens de badkamer en toilet laten ...

Heb jongens de badkamer en toilet laten renoveren. Geen enkele afvoer is waterdicht. Heb natte plekken op t plafond. Ik heb dus iemand nodig die de rotzooi van die jongens kan opruimen, voor niet al te veel geld, want mijn budget is flink ingekrompen. zou fijn zijn als t op zeeeer korte termijn kan, voordat mijn hele huis rot is. Douche zal er waarschijnlijk uit moeten, om te kijken of afvoer dicht is en ook de toilet, alle leidingen zijn ingefrased, dus ik weet niet of daar ook wat mee moet gebeuren