Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Purmerend of directe omgeving.

1344 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: monteren van badkamermeubel incl wastafel en kraan, verbouwingen in de keuken, het realiseren van een op maat gemaakt smeedijzer leefveranda, radiator ombouw en overzet plinten leggen, vloertegels leggen, veranda plaatsen, het vervangen van onze serre door een nieuwe, vloeren isolatie, slopen schuren/bijgebouwen, stalen schuifpui plaatsen in onze aanbouw, doorbraak draagmuur over 3 meter, schilderen van een aantal muren en plafonds, tuinhuis repareren, stalen trap naar vide maken en monteren, vervangen van 8 binnendeuren en deurposten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Purmerend:

Nieuwe douchecabine en wandplaten plaatsen

Er moet een nieuwe douchecabine van 90 x 90 geplaatst en af gekit worden. Wij zorgen dat de oude weg is. Aan de binnenkant van de douchecabine moeten er 2 wandplaten gemonteerd worden op de bestaande tegels en ook waterdicht gekit worden. Afmeting van wandplaat is: 1.000 x 2.100 mm ( B x h ).

electrisch bedienbaar zonnescherm ophangen

Electrisch zonnescherm 3.05 cm breed ophangen.

Zonnescherm afstellen

Ik heb een zonnescherm opgehangen maar kwam snel achter dat het doek bij binnen halen ongeveer 20 cm open blijft

Zonnescherm laten plaatsen

Een knik arm zonnescherm automatisch uitzoeken en laten ophangen. Dus alles ineen en de oude zonnescherm meenemen.

Tuinhuis slopen en afvoeren

Houten blokhut (tuinhuis) slopen en het afval afvoeren. Ook de dak singels. Afmeting 2.50 x 2.50 m. De stenen vloer blijft intact. Er is wel een foto beschikbaar, maar die kan ik alleen opsturen via whatsapp

Een geïsoleerd verlaagd plafond aanbrengen

Wij wonen in een flat en hebben heel veel overlast van de bovenburen kinderen die rennen en stampen. We willen graag een geluidsisolatie plafond laten plaatsen. Het plafond is van beton en is ongeveer 27 vierkante meter en moet vervolgens netjes zijn afgewerkt.

Sleuven frezen tbv wcd

Ik wil 4 stopcontacten verplaatsen naar beneden en een sleuf voor een kabelgoot.

Plafond in garage maken met gipsplaten

Ik zoek een bedrijf die op korte termijn het plafond in mijn garage kan afwerken met gipsplaten. Huidige plafond bestaat uit houten balken. Garagedeur moet ook geïsoleerd worden. Het plafond van de schuur is ongeveer 650 bij 350 cm.

Loodgieter gevraagd voor het vervangen van leindingwerk

De leidingen van de wasbak in de keuken moeten vervangen worden, materialen hiervoor hebben wij niet in huis. Ook moet de thermostaat in de douche vervangen worden, wij hebben al een nieuwe thermostaat gekocht. Alleen de oude moet verwijderd worden en deze nieuwe geïnstalleerd.

keukenkastdeurschanieren installeren

keuken van ong 10 jaar oud de kastjedeuren controleren en bijstellen. Het gaat in totaal om 8 kasten. Bij 1 deurscharnier moet vervangen worden. De rest zal ook moeten worden bijgesteld worden.

Schuifdeur met voorzetwand plaatsen

Wij willen onze huiskamerdeur vervangen voor een schuifdeur. Graag willen we een voorzetwand plaatsen (van gipsplaten) zodat de deur in de muur verdwijnt. Huis is van '85. Deur 90 cm x 210 cm, bestaand muurtje is 235 cm bij 2.45 m hoog.

Monteren kastje onder wastafel

Graag laat ik een wasbakmeubel monteren. Gekocht wat nog in elkaar gezet moet worden, zoals poten, scharnieren, handvatten, pluggen, lijmen, boren, schroeven 60 cm hoog, 64 cm breed en diep 34 cm.

Elektrisch zonnescherm demonteren, vervoeren en monteren op nieuw adres

Ik wil dat een elektrisch zonnescherm gedemonteerd wordt op de begane grond in Weidevenne. Daarna vervoeren naar Purmerend Zuid, ongeveer 3 kilometer verder. Op dit adres moet het scherm weer gemonteerd worden, tevens op de begane grond. Scherm is 4.7 m lang en scherm heeft verlengde steunen.

Zonwering verwijderen en afvoeren

Ik wil twee zonneschermen laten demonteren en afvoeren. 1 van 3 meter breed en 1 van 5 meter breed. Het zijn geen elektrische schermen.

Toilet demonteren en nieuw toilet monteren

Ik wil graag een staand toilet demonteren en een nieuw toilet laten monteren. De afvoer zit in de grond en er is al een spoelbak aanwezig. Wat zijn de kosten? Oude ook graag afvoeren.

Tegelzetten

Betreft 2 toiletten, hal, keukenvloer, badkamervloer. Verwijderen van tegels (er is vloerverwarming) en plaatsen nieuwe tegels. Gaat om circa 33 m2. Plaatsen achterwand badkamer en toiletten met een mat grint. Ervaring met tegelverwijdering vloerverwarming is een voorwaarde.

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Wij hebben in de achtertuin een blokhut 2,5 x 2,5, deze moet gesloopt worden en het afval moet afgevoerd worden. De tuin is goed toegankelijk, het betreft een hoekhuis met parkeerplaats/ eigen oprit. Voorkeur voor sloop in week 43.

Kleine gasleiding afsluiten en dichtmaken

Ik wil in verband met inductie de gasleiding van mijn fornuis korter en afsluiten en dichtmaken.

Muurtje in woonkamer/keuken

Ik wil een klein muurtje van gasbetonblokken plaatsen. Muurtje is 1.20 meter hoog en .80 meter breed en moet afgewerkt worden met een plank bovenop en stucwerk.

Een aluminium, glazen kweekkas monteren

Ik zoek een klusbedrijf die een aluminium, glazen kweekkas in elkaar kan zetten. De kas is 195 bij 193 bij 197 cm groot. Het pakket is reeds aanwezig.

Een badkamermeubel en douchecabine monteren

Ik zoek een badkamerspecialist die een douchecabine kan installeren. Daarnaast moet ook een badkamermeubel (ondermeubel, wastafel, spiegelkast en verlichting) gemonteerd/geïnstalleerd worden. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond. Het materiaal is reeds besteld. Er dient niets verwijderd te worden, de badkamer is kaal opgeleverd.

Verduisterend velux rolgordijn plaatsen

Ik wil graag een verduisterend velux rolgordijn in de slaapkamer. Het gaat om een kantelraam met een schuin dak. De gordijnen koop ik zelf.

Houten terrastegels

Ik liep in Praxis Purmerend en zag die houten tuintegels liggen waar de tuinmeubelen op staan. Het zag er naar uit alsof het plaatsen daarvan niet zo heel veel werk was (maar ik ben onhandig dus heb geen idee), en dus heb ik de vraag hoeveel het plaatsen zou kosten als het OP mijn huidige tuintegels geplaatst wordt. Ongeveer wat zal het zijn tussen de 10 en de 12 meter denk ik. Een tuinset erop plus een parasol. Dat is een beetje het idee.

Plexiglas plaatsen balkon

We willen graag ons balkon wat nu dicht ijzer is vervangen voor plexiglas , veel meer balkons hebben dat, ik hoop iemand te vinden.

Reparatie sluitwerk badkamerraam

Het BUVA sluitwerk van het badkamerraam is stuk waardoor deze niet meer te openen is. Hij blijft op slot. Ik vraag me af of het mogelijk is om dit te repareren.