Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Purmerend of directe omgeving.

1258 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en in de tuin, vloerbalken vervangen/verstevigen, badkamerrenovatie uitvoeren, garage met asbest dak slopen, spanplafond plaatsen, klussen in huis laten uitvoeren, raamdecoratie inmeten en monteren, nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken, laminaat leggen en wanden behangen, screen plaatsen voor de zon, zonnescherm met knikarmen ophangen, 2 Schuifdeuren maken, elektrische rolluiken plaatsen, screens plaatsen, luxaflex ophangen in kantoorpand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Purmerend:

Luxaflex inkorten

Ik wil mijn luxaflex in laten korten

Gaas in Hamstra rolhordeur repareren of vervangen

Mijn man is door de plisse hordeur gelopen. Het gaas is gescheurd

Monteren van een zonnescherm

Het monteren van een zonnescherm van 3 meter breed met een uitval van minimaal 2.50 meter. Het betreft een handmatig scherm.

Rolgordijnen ophangen in huis

Ik wil graag rolgordijnen opmeten en laten ophangen. Op 3 x kunststof raam, een kunststof deur en op 2 Velux kiepramen. Graag zou ik willen dat de vakman eerst langs komt om alles op te meten. Vervolgens kan het materiaal aangeschaft worden.

Douchegordijnstang monteren

Wij hebben een recent opgeleverde badkamer vanuit onze wooncorporatie maar er is geen douchestang opgehangen voor het gordijn. Wij hebben zelf de stang aangeschaft maar kunnen hem niet monteren.

Knikarm zonnescherm montage

Mijn zonnescherm (verano porto elektrische)b.4. 5m en uitval 2. 5 in de tuin,is door een windvlaag uit de muur gekomen,en moet opnieuw gemonteerd worden,Wat zal deze montage kosten,denk moet met een kapsteun/muursteun bevestigd worden

Klussen in de tuin

Ik wil graag een schutting met poort laten plaatsen shuiting met poort is 274 cm breed waaronder de poort 102 cm is. Dit in mijn achtertuin.

Draaicarrousel hoekkast keuken monteren

Draaicarrousel keuken was kapot dus eruit gehaald en nieuwe carrousel gekocht. Deze moet worden ingebouwd. Mee inklappende deurtjes. Enkel door keuken specialist cq veel ervaring hiermee

Zonnescherm ophangen

Ik wil graag een elektrisch zonnescherm laten ophangen in de achtertuin en laten aansluiten. Het scherm is 4,9 meter lang. Er zitten twee keilbouten in van het vorige zonnescherm, dit zonnescherm is alleen iets groter waardoor een keilbout afgezaagd moet worden en een nieuwe bevestigd moet worden.

Zonwering ophangen

Als ik een zonnescherm koop bij Praxis, kunnen jullie dan ook zorgen dat hij wordt opgehangen? Het gaat om een handmatig knikarm scherm van 3 meter breed op de begane grond. Graag ook de oude zonwering weghalen (op dezelfde plek).

Klusjes in mijn woning

Ik wil een aantal zaken in mijn woning gedaan hebben zoals: Scharnieren van de vriezer (inbouw) vervangen. Koelkast & vriezer ( inbouw) eruit halen en terug plaatsen ( schoonmaken er achter & mogelijk dode muizen verwijderen). Kickboard keuken vastzetten. Dakgoten vogel-proof maken evenals de schoorstenen. Deurkrukken vervangen op de 1e etage en zolder van 4 opdekdeuren. Schuifdeuren installeren op zolder en onder de dakkapel. Waterkraan buiten aan de voorzijde woning monteren.

Ophangen van een deurluifel

De deurluifel is niet zwaar, maar mijn man kan door invaliditeit niet op een trap/ladder staan om gaten in de muur te boren. Hij kan wel assistentie verlenen, door aangeven, vasthouden, ondersteunen e.d Afmeting 180x90

Gemotoriseerde zonwering repareren

Electrisch zonnewering ong 18 jaar oud heeft het altijd goed gedaan . Nu opeens eerst niet stoppen tussentijds bij in en uit rollen . Toen helemaal niet meer in of uit hoor hem wel beetje geluid maken als ik hem activeer met afstands bediening. Wat kan de rede zijn en kan hij nog gemaakt worden Weet geen merknaam,maar wel dat het een LRS2142 besturing is.

Zonnescherm monteren

Graag wil ik een zonnescherm kopen van 295 cm breed maar wat kost het als ik deze door jullie wil laten monteren? Ik woon in een benedenhuis. Het raam zelf is 2 meter breed.

Rotzooi opruimen en afvoeren

Ik heb een hoop rommel op zolder die naar de afval moeten, o.a. dozen met rotsooi en een paar kasten die uit elkaar zijn gehaald. Ik heb ook een hoop dozen die bij elkaar gebundeld moeten worden.

Inmeetservice voor raamdecoratie

Wij willen graag een inmeetservice voor een roljaloezie laten langskomen.

Balkon grondig reinigen en vogelnet plaatsen

Balkon schoonmaken waar hardnekkige vogelpoep op zit. En mogelijk meteen het balkon voorzien van een vogelnet.

Beveiligingscamera installeren

Ik wil de Foscam outdoor HD IP camera type FI9900P laten plaatsen en installeren. Hij moet redelijk hoog gaan hangen aan de voorkant van de deur. De aanschaf van de camera doet de klant zelf.

Hor plaatsen

1 hordeur gekocht. Moet geplaatst worden. Standaard afmetingen.

Hout beton schutting plaatsen

Wij zullen over enige tijd onze schutting verwijderen. Wij willen daar een hout-met-beton schutting laten plaatsen. Het gaat om een schutting van 745 cm lang, vanaf de voorgevel van onze woning tot de schuur van de buren. Verder moet er een poort van 1 meer breed komen naast die schuur. Tussen die poort en onze eigen schuur moet nog een stukje schutting komen van 180 cm breed. We willen de klus hier graag laten beoordelen en inmeten en ontvangen daarna graag uw offerte. Het materiaal kan in overleg ook worden geleverd. We willen de klus nog dit jaar laten verzorgen.

Horren laten vermaken en zetten

Ik wil zeven horren laten vermaken en zetten voor een goede prijs. Dit betreft: - 2 vaste horren - 1 deurhor - 4 raamhorren De horren zijn van bruynzeel en zijn reeds in mijn bezit.

Muur stucen

Ik wil graag een muur in mijn woonkamer laten stucen en twee stukken muur naast het raam. De muur is 2,54 meter hoog en in totaal 4,22 meter breed.

Reparatie knikarm zonnescherm

Ik wil twee knikarmen van mijn zonnescherm vervangen, materiaal heb ik niet.

Gemotoriseerde zonwering repareren

Zonnescherm (17 jaar oud ) gisterenavond helemaal naar beneden geroetsjt. Motor (hand bediend) waarschijnlijk stuk. Wilde ook doek vervangen. Is 3,5 meter breed, dus vrij zwaar.

Rolhordeur laten monteren

Graag wil ik van u weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een rolhordeur. Standaard afmeting.