Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Ouderkerk aan de Amstel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Ouderkerk aan de Amstel heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Ouderkerk aan de Amstel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Ouderkerk aan de Amstel of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Ouderkerk aan de Amstel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: plaatsen badkamer, badkamer, tegelwerk, schilderwerk, tuinschermen plaatsen, stalen deurafscheiding voor de woonkamer, keukenkasten wrappen, een dakraam inspecteren/vervangen, opmeten en montage horren en plissegordijnen, pvc vloer aanbrengen in douche, sanitair, pVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen, raam in houten schuur plaatsen, installatie van een houtkachel, kouwennesten onder zonnepanelen verwijderen en gaas aanbrengen, toilet en badkamerrenovatie, afzuigkap, kasten, wanden en lampen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Ouderkerk aan de Amstel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Ouderkerk aan de Amstel:

Behangen van de nieuwbouwwoning

Ik wil graag mijn woning laten behangen. De totale oppervlakte zal (naar boven afgerond) 190 m2 zijn.

Schilderijen ophangen

Ik zoek een vakman die 3 schilderijen van 50x70 kan ophangen. Ze komen naast elkaar, dus het is belangrijk dat ze op dezelfde hoogte komen. Ik wil geen schilderij-ophangsysteem, ze moeten dus alle 3 gewoon met een schroef in de muur komen te hangen. De muur is van beton.

Zonnescherm monteren

Ik wil graag een zonnescherm monteren op de begane grond. Een scherm van 395 cm x 250 cm. De gevel is van steen.

Optima Triple F zonwering monteren

De motor van het zonnescherm was defect. Inmiddels is de condensator vervangen maar het scherm stopt nu als deze een meter uit staat. Dus zal de motor waarschijnlijk in zijn geheel vervangen moeten worden. Graag een offerte wat het vervangen van de motor kost incl de kosten voor het vervangen ervan. Het is een optima zonnescherm TZ N4 250 x 450 cm / met een optima motor RE. Naar binnen

Lampen ophangen, planken bevestigen en kast in elkaar zetten

Ik ga verhuizen en ben zelf niet handig, helaas. Ik zoek iemand voor de volgende klussen: Als eerste en belangrijkste klus nu een kledingkast met zweefdeuren (170 cm breed) in elkaar zetten; 4 Planken bevestigen in berging en in keuken (muren zijn van beton); 5 lampen ophangen. Kunt u dit soort klussen? Zo ja, wat zijn de kosten? Voor de kast maak ik graag ergens de komende 2 weken een afspraak, de lampen en de planken moet ik nog kopen dus dat moet wat later. Kunt u een prijsopgave doen?

Horren monteren in de houten kozijnen

Graag wil ik twee horren laten plaatsen in mijn slaapkamer. Horren moet ik nog aanschaffen. Zitten nu hoe oude horren in van luxaflex maar deze zijn kapot. Graag wil ik een offerte van de montagekosten. Horren zijn de breedte maten 79x110 cm.

Rolluik op een dakkapel repareren

Kunststof rolluik buitenzijde raam klemt. 1 van de panelen gebogen en blijft hangen. Totaal gaat het om 3 ramen. 2,5 tot 3 meter breed, 1 meter ongeveer hoog.

Schuifdeur opnieuw monteren

Wij hebben een schuifdeur in een kast in de kinderkamer die uit de rails is gelopen. Er dient een nieuwe (zwaardere) hangrail te worden gemonteerd. Breedte circa 85 cm. Wie kan dit netjes verzorgen? Optioneel hebben we nog een andere schuifkast die eventueel ook gedaan kan worden.

Lampen ophangen en schilderen

Ik wil eventueel graag 4 augustus 5 lampen laten ophangen /vervangen voor nieuwe en de trap +bijbehorende muren laten schilderen. Wat zouden ongeveer de kosten zijn ? Ieder geval voor de lampen

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen voor een stuk van 4 meter. Het gaat om schuttingdelen. Alsmede met de oude schutting laten verwijderen en afvoeren, oude palen eruit, nieuwe palen erin en het beslag monteren. De schutting bevat geen deur.

Naad van zonwering maken

De naad van een zonwering strook is losgelaten, ik wil dit graag laten repareren.

Zonwering vervangen

De oude zonwering, elektrische bediening, op de begane grond dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er een nieuwe zonwering van 4.50 meter breed gemonteerd moeten worden. Ook de nieuwe zonwering heeft een elektrische bediening en zal bij de Gamma aangeschaft te worden.

Verlaagd plafond in nieuw appartement maken

Medio 2016 wordt ons appartement opgeleverd. Graag willen wij het plafond verlaagd hebben met inbouw led-spots. Het is een rechttoe-rechtaan appartement. De totale m2 zijn ongeveer 105. Graag contact/offerte

Gordijnen ophangen en andere klussen

We zoeken een bedrijf voor het ophangen van gordijnen. Ook nog andere kleine klussen waarschijnlijk. Sleutel van de nieuwe woning krijgen we de 24e februari.

Wand plaatsen op zolder

Graag willen wij een wand plaatsen, Y-tong blokken of gipsplaten? Maakt in deze niet veel uit. Er hoeft alleen een gleuf gefreest te worden in de bestaande houten vloer, vurenhout ongeveer 18 mm dik, hieronder zit direct de betonnen vloer. Is een tussenwand. Hoogte moet 2.70 m zijn en 3 meter breed. De materialen leveren wij zelf aan om de kosten in de hand te houden. Wat voor ons doorslaggevend is zijn de kosten voor het totale project en tevens van belang is goede samenwerking met de aannemer.

Er moeten twee wandjes worden behangen, ...

Er moeten twee wandjes worden behangen, beide rond de 10m2. Behang is al aanwezig.

de keukenvloer moet geegaliseerd worden

de keukenvloer moet geegaliseerd worden

enkele klusjes in huis zoals ophangen ...

enkele klusjes in huis zoals ophangen van gordijnrailsen, plankjes, vervangen douche stang en ophangen schilderij inschatting halve dag werk.

Het betreft het plaatsen van een rechte ...

Het betreft het plaatsen van een rechte tuinschutting van 910 cm. Bij Praxis zijn 4 schuttingsegmenten van 180 cm en 1 tuinpoort van 90 cm breed aangeschaft, alsmede 7 hardhouten palen om de schuttingdelen tussen te plaatsen.

Inmeten, monteren en installeren van een ...

Inmeten, monteren en installeren van een inloopkast.

Nieuw aan te leggen toilet in badkamer. ...

Nieuw aan te leggen toilet in badkamer. Er is nu geen toilet aanwezig.