Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Nieuw Vennep te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Nieuw Vennep heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Nieuw Vennep u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Nieuw Vennep of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Vennep bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten, dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen, asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur, het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3.5 te bereiken, tuin bestrating leggen, toileten en badkamer renovatie, dakterras laten opknappen, badkamer verbouwen, afzuigkap plaatsen, het isoleren tegen geluid van de woning, behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, schuifsysteem in open wand, bestaand tuinhuis verplaatsen, zijraam dichten, spouwmuren opvullen en vloerisolatie, verzakte chalet stutten, houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Nieuw Vennep staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Nieuw Vennep:

Tuinhuisje afbreken en afvoeren

Ik ben op zoek naar iemand voor het afbreken van een houten tuinhuisje 2 x 2.5 meter en afvoeren inclusief de vloerstenen.

lichtschakelaar ombouwen naar stopcontact+lichtschakelaar

Wij willen een lichtschakelaar laten ombouwen naar een stopcontact met lichtschakelaar.

laminaat leggen

Ik wil laminaat laten leggen. Oppervlakte is 55 m2. het zijn 2 ruimten een open ruimte en de gang. Er ligt al een ondervloer.

Laminaat leggen en slaapkamer schilderen

- Laminaat leggen slaapkamer/overloop. 27 m2. Er ligt laminaat, verwijderen + afvoeren is in overleg. - Doorleggen in kast & point wegwerken. - Schilderwerk slaapkamer o.m plafond & murex. De afmetingen weet ik helaas niet, dus het moet nog opgemeten worden.

Kruipruimte leiding vervangen

In de kruipruimte is de afvoerbuis doorgezakt. Deze is circa 5 meter lang en circa 70 mm diameter leiding. Deze afvoerbuis vervangen en voorzien van beugels tegen het opnieuw doorzakken.

Montage schaduwdoek halve pergola

Het plaatsen van een halve pergola tegen een stenen schuur met hier tussen gemonteerd 2 schaduwdoeken van 3.6 x 3.6 x 3.6 meter.

Betonnen dorpel buitendeur vervangen

Ik heb een gebroken (waarschijnlijk) betonnen dorpel onder de voordeur die ik wil vervangen (eventueel indien mogelijk repareren). De dorpel loopt door onder gehele deurkozijn (circa 140 cm), deur plus raam en heeft een breuk.

Tegelen keukenvloer

Keukenvloer van 3 x 3,5 meter tegelen met tegels van 30 x 60 cm. Vloer is al egaal. In de week van 17 december willen we graag de klus uitvoeren.

Zonwering verhuizen en monteren

Er dient een elektrische knik-arm zonwering met schakelkastje verhuisd te worden binnen het zelfde dorp. De zonwering dient aan de voorzijde van de woning op de begane grond te worden gedemonteerd en vervolgens bij een andere woning aan de achterzijde op de begane grond gemonteerd. De afmeting van het scherm is 5 meter en dient door de vakman te worden vervoerd naar de nieuwe woning.

Paxkast verhuizen

Paxkast demonteren... vervoeren naar nieuw adres plus monteren

Horramen en hordeuren monteren

Wij hebben 2 horren (93 x 150 cm) voor onze ramen, eenmaal (85.5 x 142 cm), 1 hor (100 x 229 cm) voor een deur (85.5 x 227 cm), 1 hor (150 x 240 cm) voor een deur (150 x 225 cm) willen gemonteerd worden.

Installation of fly screens and blinds

I want to install 1 hordeur for balcony and 2 raamhorren. In addition, I want to install 4 Rolgordijnen for the balcony windows. I have bought the horren and Rolgordijnen already. I want to discuss about it and have a quotation of them as soon as possible.

Gebroken touw van parasol vervangen

Mijn parasol kan ik niet meer omhoog en omlaag draaien, ik zie dat er touw stuk is.

Zonnescherm montage

I want to place a sunscreen.

Behangen, tapijt leggen en elektra

Het gaat om het behangen van 15 muren, plaatsen van nieuwe lichtschakelaars en stopcontacten en het leggen van tapijt voor 4 kamers. Het oppervlak van de muren is 130 m2. Voor het tapijt dat gelegd moet worden gaat om een oppervlak van 60 m2.

Vouwgordijnen ophangen

Monteren 3 vouwgordijnen 180 bij 180 cm.

Gordijnen in slaapkamers laten ophangen

Ik zou graag door een professional in 2 slaapkamers gordijnen laten ophangen. De gordijnen zijn al in mijn bezit en voorzien van ringen. Ophangmateriaal zoals roede/rails heb ik nog niet, maar ga ik wel zelf aanschaffen. Kamer 1 is een gordijn uit 1 deel, 118 centimeter breed en 152 centimeter hoog. Kamer 2 is een gordijn uit 2 delen, elk 102,5 centimeter breed en 240 centimeter hoog.

Vloerbedekking trap verwijderen

Vloerbedekking trap verwijderen - 13 tredes

Egaliseren van buiten terrein

De tuin moet geëgaliseerd worden. Een gedeelte van de tegels kan blijven liggen, wellicht kan de rest er bijgetrokken worden op hetzelfde niveau. Ik weet niet hoe groot de tuin is en wat mijn moeder precies wil. Misschien nog een schutting, wat nieuw tegelwerk en oud beton verwijderen. Er heeft vroeger een kantoor gestaan. Alles moet in overleg met mijn moeder. Kan er iemand komen kijken naar de situatie en de opties bespreken? Ik heb wat foto's toegevoegd.

Verwijderen van vloertegels

Graag vraag ik een offerte aan voor het verwijderen van vloertegels. Zo ver bekend liggen de tegels in de lijm en ligt daar onder de vloerverwarming. De oppervlakte is ongeveer 50 m2. Het puin dient te worden afgevoerd.

Designradiator plaatsen badkamer

We willen een designradiator, die we al in huis hebben, laten plaatsen in de badkamer. Helaas zit er geen ophangmateriaal bij. Hoogte 184 cm en breedte 44,5 cm. Gelieve na 16.30 uur bellen.

Zonneschermmontage

Een zonnescherm van 3.5 meter zonder motor monteren boven mijn schuifdeur in de achtertuin. Graag zou ik willen weten hoeveel dat zou kosten.

Bruynzeel lamellenhor op maat maken en monteren

Graag laat ik een lamellenhor van het merk Bruynzeel monteren. Ik heb deze al aangeschaft maar de hor moet nog wel op maat worden gemaakt en worden gemonteerd voor een schuifpui van onze slaapkamer op de 2e verdieping. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Velux verduisterend rolgordijn vervangen

Ik wil een Velux verduisterend rolgordijn laten vervangen voor een nieuwe. Het dakraam betreft type GGL S06.

Rolgordijnen smaller laten maken

Ik wil graag twee rolgordijnen op maat laten maken (smaller).