Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Nederhorst den Berg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Nederhorst den Berg heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Nederhorst den Berg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Nederhorst den Berg of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Nederhorst den Berg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: plaatsen badkamer, badkamer, tegelwerk, schilderwerk, tuinschermen plaatsen, stalen deurafscheiding voor de woonkamer, keukenkasten wrappen, een dakraam inspecteren/vervangen, opmeten en montage horren en plissegordijnen, pvc vloer aanbrengen in douche, sanitair, pVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen, raam in houten schuur plaatsen, installatie van een houtkachel, kouwennesten onder zonnepanelen verwijderen en gaas aanbrengen, toilet en badkamerrenovatie, afzuigkap, kasten, wanden en lampen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Nederhorst den Berg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Nederhorst den Berg:

Lundiakast opmeten en monteren

Ik wil graag een Lundia kast laten opmeten en monteren. Het gaat om een schuifdeur kast met twee deuren en twee modulen met planken. Breedte is ca 2 meter hoogte 2.6 meter en diepte 58 cm Zie dat die kast deze week in de aanbieding is.

Kasten in elkaar zetten

Ik heb 2 draaideur kasten (201 x 97 x 50 cm) gekocht bij de Gamma en deze moeten in elkaar worden gezet. De kasten moeten in de bijkeuken komen. De kast heeft links een hanggedeelte met boven de roede een legplank. Het rechterdeel bestaat uit 4 legplanken met daaronder 2 lades. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tapijt en lijmresten verwijderen van de trap

Het tapijt en de lijmresten van de zoldertrap dienen verwijderd te worden. De trap heeft 13 treden van ongeveer 80 cm breed met een kleine bocht erin.

Tapijt reinigen

Vloerbedekking in woonhuis reinigen met stoomreiniger. Ook een trap met vloerbedekking. Ook een los tapijtje.

Houten jaloezieën ophangen

Voor 2 slaapkamers zouden we de Praxis jaloezieën willen laten ophangen. Graag ontvangen we een vrijblijvende offerte

Ik ben op zoek naar een stoffeerder die ...

Ik ben op zoek naar een stoffeerder die mijn kussen van de boot van nieuwe bekleding kan voorzien

Het storten van een betonnen vloer ...

Het storten van een betonnen vloer als fundering voor het plaatsen van een houten schuur. 25cm dikte en max 6x5 meter.