Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tuinhuis afbreken en afvoeren:

Tuinhuis afbreken en afvoeren

Ik zoek een aannemer die een tuinhuis uit mijn achtertuin kan verwijderen. Het gaat om een houten tuinhuis van 4 bij 2,5 meter en 3 meter hoog. Het gaat om een houten tuinhuis. De tuinhuis staat in de achtertuin. De achtertuin is bereikbaar per pad (120 breedte). Het afval dient afgevoerd te worden.
Onze klant uit Naarden (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinhuis afbreken en afvoeren uit heel Nederland:

Verwijderen oude tuinhuis en plaatsen nieuw tuinhuis met overkapping

Ik wil ons tuinschuurtje van hout laten afbreken en hoek met hulststruiken vrij maken voor een te maken tuinhuis met overkapping (geen plat dak) graag overleg met mogelijkheden voor het leveren van een nieuw tuinhuis. Afvoeren van het oude materiaal kan via een doorgang van ruim een meter breed via een achteruitgang.

Tuinhuis en carport plaatsen

We hebben een carport van 5 bij 3 meter en een tuinhuis van 5 bij 5,80 meter bij Praxis besteld. Wat kost mij het plaatsen door jullie. En het afbreken van een oude blokhut. De blokhut is 3 bij 3 meter. Er moet ook een fundering komen voor onder de blokhut.

Tuinhuis afbreken en afvoeren

Wij hebben een tuinhuis in de tuin staan (geplaatst door vorige eigenaar) wat compleet weg moet, we gebruiken deze niet. Graag een offerte voor het slopen en wegbrengen van de puin. Het huisje is ongeveer 3 bij 3 meter en is goed bereikbaar.

Blokhut vervangen door nieuwe

Gaarne ontvang ik een vrijblijvende offerte voor een tuinhuis: -Tuinhuis 3 x 3 meter model lessenaarsdak met 0.50 meter luifel -Wandhoogte 2.40 naar 2.20 meter -Wanddikte 9 cm enkelwandig -Onderkant van de wanden voorzien van een u-profiel tegen optrekkend vocht -1 x deur kunststof inclusief enkel mat glas 0.83 x 2.01 meter -1 x kunststof draai-/kiepraam 0.80 x 0.80 meter inclusief enkel glas -Balkenlaag dak van vuren hout -Osb 18 mm als dakbeschot -0.50 meter luifel *Opties Binnenzijde bekleed met 12 mm multiplex Wanden geïsoleerd met 3 cm pir hardschuim isolatie Dak geïsoleerd met 3 cm pir hardschuim isolatie aan de binnenkant Dakpan profielplaten als dakbedekking met stalen windveren in kleur Verzinkte dakgoot met afvoer tot op het maaiveld Keralite-houtnerf RAL 9001 als gevelbekleding *Vloer: Betonpoeren als fundering met een houten vloer Geimpregneerde balken Osb 18 Betonpoeren i.v.m. verzakking 15 cm hoger *Slopen en afvoeren oude schuur 3 m X 2.50 meter Afbreken en afvoeren

Blokhut plaatsen en oude schuur afbreken

Wij willen het tuinhuis (2.5 x 3 meter) "bieslook" geplaatst hebben. Ook moeten er ventilatieroosters in gezet worden. De oude schuur van hout moet worden afgebroken en afgevoerd. Het parket zal in delen aangeleverd moeten worden. Aan de achterzijde van de tuin hebben we een branduitgang.

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Wegens stormschade tuinhuis van 5x3meter verder afbreken en puin (incl. Beschadigde inboedel te weten oud keukenblok, schuttingschermen) afvoeren en schoon opleveren. (incl. Dakleer) Huisje staat 50 meter van oprit en zal dus over grasveld vervoerd moeten worden, geen zwaar materieel.

Tuinhuis slopen en afvoeren

Ik heb een houten tuinhuis (3,1 x 1,0 meter) met golfplaten dak met daaronder houten afwerking. Achtermuur tuinhuis wordt gevormd door een stenen muur. Deze blijft staan! De andere houten wanden, 1 toegangsdeur, alsmede het dak afbreken en afvoeren. Mijn woning is gelegen midden in de stad Zaltbommel. Afvoeren materiaal dient door woonkamer te geschieden, zonder beschadiging/ vervuiling vloerbedekking.

Tuinhuis en schutting plaatsen

Een schutting en tuinhuis plaatsen: Eerst een nieuwe schutting plaatsen over de hele breedte van de tuin. Dat is ongeveer 8 meter. Een gepotdekselde schutting van Red Cedar. Dan het oude tuinhuisje van 2.5 x 2.5 meter afbreken en een nieuw tuinhuis van 3 x 4 meter opbouwen en plaatsen. Ook de fundering uitbreiden; een paar struiken eruit, egaliseren en tegels leggen. Mogelijk ook nog een stuk terras vervangen. Dat moet dan zo gelegd worden dat daar geen onkruid meer kan groeien.

Gedeelte achtertuin betegelen

Ons oude tuinhuis gaan we zelf afbreken en het is de bedoeling dat hier een nieuw tuinhuis gemaakt wordt. Voordat het nieuwe tuinhuis hier geplaatst wordt willen we graag een stevige tegelvloer als ondervloer laten leggen. Het gaat in totaal om ongeveer 25 m2 en aan twee kanten moet er opsluitbanden van ongeveer 5m per stuk geplaatst worden. We willen graag standaard betontegels van 60 bij 60 cm gebruiken. Tevens zal er wat extra zand gestort moeten worden waarna dit natuurlijk geëgaliseerd dient te worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tuinhuis in elkaar laten zetten

Ik ga een tuinhuiskopen van 312x246 en wil deze in elkaar laten zetten, tevens het oude huisje afbreken en afvoeren.