Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Naarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Naarden heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Naarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Naarden of directe omgeving.

367 klanten uit Naarden bevelen een bij Casius in Naarden aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Naarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: badkamer plafonds van zeventig appartementen vervangen, badkamer renoveren, het stucen van alle wanden in een nieuwbouwwoning, dakteras omtoveren tot tuinkamer, nieuwbouw stucen en vloertegels leggen, trap verplaatsen en draagmuren doorbreken, zwevend plafond realiseren om lucht en geluid te isoleren, badkamer renoveren, realiseren van een dubbele glazen deur, laminaat leggen, vervangen lekkend serredak en aanbrengen isolatie, betonvloer storten, een plafond verlagen en isoleren, wC vervangen, gasslang vervangen en gipsplaat plafond plaatsen, asbest saneren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Naarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Naarden:

Tuinhuis afbreken en afvoeren

Ik zoek een aannemer die een tuinhuis uit mijn achtertuin kan verwijderen. Het gaat om een houten tuinhuis van 4 bij 2,5 meter en 3 meter hoog. Het gaat om een houten tuinhuis. De tuinhuis staat in de achtertuin. De achtertuin is bereikbaar per pad (120 breedte). Het afval dient afgevoerd te worden.

Kruipruimte bereikbaar maken

Het gaat om een rijtjeshuis in Naarden (bouwjaar 1957). Het luik van de kruipruimte ligt nu in de woonkamer onder de houten vloer en de kruipruimte is dus niet bereikbaar. Ik wil graag een luik in de hal laten maken. Na overleg met een bouwkundige expert blijkt het mogelijk te zijn om een luik in de hal te plaatsen en een toegang onder de grond naar de kruipruimte van de woonkamer toe te maken. Op de betonnen vloer van de hal zijn tegels gelegd. Ik verneem graag of uw bedrijf deze werkzaamheden zou kunnen uitvoeren en wat de kosten hiervoor zouden zijn.

Luik vervangen van kruipruimte en passage woonkamerkruipruimte

Momenteel ligt het luik van de kruipruimte onder de vloer van de woonkamer en de kruipruimte is dus niet bereikbaar. Ik zou graag een nieuwe luik voor de kruipruimte willen laten maken in de hal en vervolgens een passage naar de kruipruimte onder de woonkamer laten boren. Op de betonnen vloer van de hal zijn tegels gelegd. Na overleg met een bouwkundige expert blijkt dit mogelijk te zijn. De nieuwe afmetingen heb ik nog niet bedacht.

Radiator ombouw plaatsen

Ik wil graag een radiatorombouw laten plaatsen met een vensterbank breedte 40 cm en een lengte van 1 meter en 58 cm hoog. Aanschaf van de Can Do ombouw eventueel in overleg met de vakman.

Stalen binnendeur plaatsen

We willen graag een stalen binnendeur voor een open ronding bij een uitbouw. Breedte van de opening op de vloer gemeten: 2,55 meter. Hoogte van de ronding op hoogste punt: 2,35 meter. Het hoeft niet per se 1 deur te zijn. Het is prijsafhankelijk uit hoeveel uit segmenten glas de deur bestaat.

Stenen schuur slopen enkelsteens dak is verwijderd

Ik heb een stenen schuur langs het huis (7 x 3.50 meter). Het dak is reeds verwijderd. Het gaat om het weghalen van 3 enkelsteens muren met een ongewapende betonvloer. Wat kost het mij dit te laten slopen en afvoeren?

Gordijnen en rolgordijn inmeten

Inmeten

Wastafels van basalt naar boven brengen

Ik heb een tweetal wastafels van basalt, afmetingen 90x45x10 cm (LxBxD) met elk een gewicht van ca 80kg, die van mijn oprit, een trap op naar boven (eerstse verdieping) gebracht moeten worden. Ze moeten op een badkamermeubel, dat al klaar staat, worden gelegd. Aansluiten doe ik zelf. Het gaat dus om het til werk, waarvoor twee sterke mannen nodig zijn. Met vriendelijke groet,

Afzuigkap demonteren en monteren

Er moet een oude afzuigkap verwijderd worden in het huis van mijn ouders en daarvoor moet een nieuwe in de plaats komen.

Laminaat uit appartement verwijderen en afvoeren

Het laminaat dient uit het appartement verwijderd en afgevoerd te worden. De oppervlakte is circa 53 m2. Het appartement is gelegen op de 6e verdieping. Er is een lift aanwezig

Uitvalscherm ophangen

Ik wil mijn zonnenscherm (uitvalscherm) laten monteren. Ik woon op 5 hoog, en je kunt op glazenwassersbalkon staan om het te monteren 9ca. 80 cm breed). Ik ga mij er niet aan wagen, is er een mogelijkheid dat u het kan doen?

Klussen in de keuken

Ik heb 2 klussen in de keuken. De oude keukenkraan moet verwijderd worden en een nieuwe kraan moet worden aangesloten. Boven het aanrecht moeten 4 planken worden opgehangen met in totaal 10 plankdragers. Graag ontvang ik een prijsofferte via de mail. De uitvoering van deze klus graag op korte termijn.

Trap hekje monteren

Het gaat om een het plaatsen van een trap hekje, deze moet tussen de balustrade en de muur worden gemonteerd. Er moet een aantal gaten in de muur worden geboord en aan de balustrade moet het sluit mechanisme worden opgehangen. Ik wil dit zo snel als mogelijk laten doen, graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Hoekvorsten laten vastzetten

De hoek nokvorsten van het dak moeten worden vastgezet/gerepareerd. Het betreft jaren 30 hoekhuis.

Luxaflex ophangen

Ik wil luxaflex laten ophangen in een houten kozijn. De luxaflex is 2.35 meter breed en 1.60 m hoog. Ik heb de luxflex al in huis dus ik zoek iemand die dit zo snel mogelijk kan doen.

Voorbereiden en aansluiten nieuwe keuken

Wij krijgen een nieuwe keuken, de oude keuken verwijderen wij zelf maar wij zoeken iemand die het leidingwerk en elektra kan omleggen. De nieuwe keuken komt op de bestaande plaats maar heeft een andere indeling. Eventueel een extra groep plaatsen in de meterkast, maar dit in overleg. Wanneer wij de nieuwe keuken hebben geplaatst zou het mogelijk kunnen zijn dat de vakman de nieuwe apparatuur en afvoeren komt aansluiten, ook hier graag een prijsindicatie voor.

Rolgordijn ophangen

Rolgordijn ophangen. Het gaat om 2 of 3 rolgordijnen. In het houtwerk van het raam bevestigen. Ze hoeven niet meer op maat gemaakt te worden. Wanneer kunt u dit doen en wat zal het kosten?

Knikarm zonnescherm leveren en monteren

Ik wil een handmatig knikarm zonnescherm, laten bezorgen en monteren. Het scherm is 4.50 meter en dient op de begane grond geplaatst te worden.

Zonnescherm verhuizen

Ik wil graag een zonnescherm laten vervoeren vanuit Naarden naar Hillegom. Het scherm is 4. 55 meter. Graag voor woensdag 11 maart.

Woning ontruimen

Ontruiming en veegschoon opleveren 3-kamerappartement.

Meubels monteren

Het in elkaar zetten van een aantal reeds aangeschafte meubeltjes, welke op korte termijn geleverd worden. Het gaat om: - badkamermeubel (zonder kraan); - bed; - kinderbed; - nachtkastje. Spullen worden volgende week geleverd.

Oplossen lekkage bij beide schoorstenen

Oplossen lekkage bij twee schoorstenen. Wij zouden graag prijsindicatie (liefs via de mail) voor het oplossen van lekkage bij beide schoorstenen (zie ook bijgesloten foto's). Ik weet niet of het om voegwerk gaat of loodwerkzaamheden. Graag inspectie en herstel.

Klein meubilair monteren

Een aantal zaken moet in elkaar worden gezet: - 2 kasten; - 2 bedden; - plus wellicht wat overig klein meubilair. Producten heb ik aangeschaft bij Karwei en zijn donderdag (in doos) bij mij in huis. Montage het liefst vrijdag a.s. of in overleg met de vakman.

Kitranden vervangen badkamer

In onze badkamer van ongeveer 2 x 3 meter zijn de kitranden rondom het bad aan vervanging toe. Tevens is er lelijk gekit van de overgang van het bad naar de vloer toe. Ook deze willen wij graag opnieuw laten kitten.

Rolluik repareren

Wij hebben een ingebouwd rolluik, in een dakkapel. Deze gaat niet meer omhoog. Dus moet gerepareerd worden.