Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Muiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Muiden heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Muiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Muiden of directe omgeving.

53 klanten uit Muiden bevelen een bij Casius in Muiden aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Muiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: plaatsen badkamer, badkamer, tegelwerk, schilderwerk, tuinschermen plaatsen, stalen deurafscheiding voor de woonkamer, keukenkasten wrappen, een dakraam inspecteren/vervangen, opmeten en montage horren en plissegordijnen, pvc vloer aanbrengen in douche, sanitair, pVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen, raam in houten schuur plaatsen, installatie van een houtkachel, kouwennesten onder zonnepanelen verwijderen en gaas aanbrengen, toilet en badkamerrenovatie, afzuigkap, kasten, wanden en lampen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Muiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Muiden:

Nieuwe houten vloer leggen

Wij hebben een nieuwe houten vloer gekocht, deze willen we laten leggen. Gaat om 60 m2, begane grond. Gang, woonkamer en keuken.

Tv beugel bevestigen

Tv beugel aan de muur bevestigen

Tegels laten vervoeren

Ik wil ongeveer 500 grindtegels laten vervoeren van 60 × 40cm. Van Amsterdam naar Muiden.

Gordijnen inmeten

Wij willen voor twee verdiepingen gordijnen / vouwgordijnen laten maken. Het gaat om 6 keer gordijnen en 3 keer vouwgordijnen. Ik maak graag een afspraak voor het inmeten van deze gordijnen. Ik zal de gordijnen vervolgens zelf bestellen en ophangen.

Buiten screen monteren

Graag zou ik een indicatie ontvangen voor het monteren van een screen van 3 bij 1.60 meter. De buitenscreen zal op de tweede verdieping gemonteerd moeten worden.

Verwijderen van twee antennes

Aan de zijgevel van mijn woning hangen twee antennes die voor 1 november verwijderd moeten worden op last van de woningbouwvereniging. Het gaat om een schotelantenne op 7 m1 hoogte en een 27 MC antenne op 12 meter hoogte. Er kunnen ladders of een steiger staan. Naast de woning is een parkeerruimte waar een hoogwerker ook prima kan staan.

Zonnescherm

Ik heb reeds een Optima terrasscherm geinstalleerd. Bij het afstellen van de schermhoek krijg ik de kier tussen de voorlijst en de bovenkap niet gesloten. Dit ondanks het volgen van de instructies. Er blijft een kier van ca 4 cm tussen zitten. Graag een specialist die dit voor ons verhelpt.