Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor horren monteren in kunststof kozijnen:

Horren monteren in kunststof kozijnen

Graag wil ik maatwerk horren in huis. Het gaat over een draai-kiepraam en naar binnen openslaande deuren. Alles in kunststof kozijnen. De afmetingen heb ik niet.
Onze klant uit Lutjebroek (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor horren monteren in kunststof kozijnen uit heel Nederland:

Horren voor zolderramen monteren

Ik wil voor op zolder 3 horren: een hor aan de voorkant (1 raam, naar binnen toe) en 2 horren aan de achterkant voor twee ramen, raam naar buiten toe. Het gaat om het opmeten en installeren. Plus voor een schuin dakraam wil ik een rolgordijn laten installeren.

Horren monteren in houten kozijnen

Graag laat ik 2 horren monteren ze moeten nog op maat gemaakt worden het zijn kiep kantelramen naar binnendraaiend. Het zijn houten kozijnen

Horren monteren

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van 1 hor in een raamkozijn en 2 horren in een schuifdeur.

Horren monteren in houten kozijnen

Ik wil graag horren laten monteren in 6 naar binnen draaiende ramen (waarvan 1 zolder draai/kiep-raam) en 1 deur. Het zijn volgens mij afwijkende afmetingen. Het is handig als iemand langs komt en gaat opmeten en plaatsen.

Horren monteren in houten kozijn

Graag wil ik vrijblijvend een offerte om twee deur rolhorren te laten monteren. Het gaat om een standaard maat. De horren moet nog aangeschaft worden maar ik wil eerst een totale prijsindicatie hebben.

Maatwerk horren monteren

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het op maat maken en monteren van 3 horren. Het gaat om 3 ramen die naar binnen kiepen. Afmetingen zijn 48 x 110 cm. Graag ontvang ik van u een schatting van de prijs.

Horren monteren in een aluminum kozijn

Ben voor ons huis opzoek naar een op maat gemaakte hordeur voor een enkele schuifpui deur. Moet in het kozijn worden gemonteerd. Er zit voor het kozijn een rolluik gemonteerd wat de montage eventueel kan belemmeren. Maten zijn breed 102 cm en hoog 256 cm

Horren inmeten en monteren

Graag laat ik 2 hordeuren en 1 horraam inmeten en monteren. De hordeuren wil ik graag aan de achterzijde bij de openslaande deuren. Het horraam moet komen in de keuken bij een draaikiepraam.

Horren in houten kozijnen laten monteren

Graag wil ik 2 hordeuren en 1 raamhor laten monteren van bruynzeel. Zijn al aangeschaft.

Horren in houten kozijnen monteren

Graag wil ik 2 hordeuren en 1 raamhor laten monteren van bruynzeel. Zijn al aangeschaft.

Partners

Partners van Casius