Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Laren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Laren heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Laren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Laren of directe omgeving.

175 klanten uit Laren bevelen een bij Casius in Laren aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Laren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, dakteras omtoveren tot tuinkamer, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Laren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Laren:

Raamhor monteren

Ik ben op zoek naar iemand die een raamhor voor mij kan monteren. Ik regel het materiaal.

Badkamer renovatie

Ik wil graag de kleine badkamer (2,5 x 2,5 m) in mijn huurhuis renoveren Comfortabeler maken en opfrissen voor een eenvoudig budget dus geen Hollywoodprijs en dure tegels etc. maar Bijv: Met tegelpaneelplaat op muren PVC op vloer nieuw toilet en douche:cabine/wand , waskom op kastje etc. Heb het idee in mijn hoofd met spullen van praxis maar heb betaalbare klusser/vakman nodig.

Velux of Fakro zolderdakraam vervangen

Het gaat om het vervangen van een tuimelraam, van het merk Velux of Fakro, met de afmeting 114 x 118 cm in kunststof. Mijn tuimelraam lekt namelijk.

Zonnescherm plaatsen

Ik wil een zonnescherm buiten aan de muur monteren van 295 cm breed. Het scherm graag aan de achtermuur bevestigen.

Slaapkamer laten opknappen

Graag willen wij onze slaapkamer laten opknappen. Het gaat om een ruimte met een muur met deur van ongeveer 5 bij 2.20 meter, een gladde muur van ongeveer 4 meter, een muur met twee ramen en daaronder de verwarming van ongeveer 4 meter, een muur met kastenwand (kastenwand moet blijven) ongeveer 4 meter, een nis met balkon-deur. Werkzaamheden die moeten gebeuren: - Behang verwijderen - Stuken van alle muren - Verven van alle muren - Verven van het houtwerk bij raampartij, en deur. - Verven van plafond - Verwijderen van vloerbedekking - Eventueel leggen van nieuwe vloerbedekking

Laminaat laten leggen

Ik wil in 2 kamers afdeklatjes laten plaatsen. Dit gaat om ongeveer 47 m2.

Ophangen zonnescherm

Ik heb bij de Praxis een terraszonwering met een breedte van 3 meter en een uitval van 2.50 meter aangeschaft. Dit scherm met handmatige bediening wil ik op de begane grond laten monteren.

Kleine kruipruimte onder de hal maken

Ik wil een gat laten maken om toegang te krijgen onder de vloer van de hal. Gat kan gemaakt worden onder de deurmat, grote van gat moet 80 bij 90 cm zijn, bestaande betonlaag is 8 cm dik. Daarnaast moet er ongeveer 1 kuub zand weggehaald worden met betrekking tot het vrijmaken van water leidingen.

Plafondplaten systeemplafond laten plaatsen

Ik wil een systeemplafond laten plaatsen van 120 m2. Er zit om dit moment een oud systeemplafond in en deze dient te worden verwijderd. De ophanging blijft en hierin zullen er nieuwe platen geplaatst moeten worden. De verbindingsstukken wil ik wel laten vernieuwen en eventueel dient de verlichting aangepakt te worden. De werkzaamheden dien op 6 of op 7 april uitgevoerd te worden.

Monza 130 kasten met zweefdeur monteren

Ik wil graag 2 kasten met zweefdeur van het model Monza 130 laten monteren.

Zonnescreen installeren

Graag offerte op basis van de actie van 20% korting bij Karwei voor het opmeten, leveren en installeren van een zonnescreen.

Opbergrekken in elkaar zetten

1. Gekocht bij praxis 2 opbegrekken. Weet echt niet hoe ik ze in elkaar moet zetten. 2. Op 1 hoog staat een grote tafel. Die moet via het balkon naar beneden en in de garage gezet worden.

Behang verwijderen

Ik zoek iemand die op korte termijn het behang van de muren in de kinderkamer kan verwijderen. 30 m2

afvoeren oude zonnebank

Een oude professionele zonnebank moet gedemonteerd worden, en van de eerste verdieping naar beneden gehaald worden, en vervoerd naar GAD Hilversum voor afvoer

ENTREE

U omschrijft de werkzaamheden, die ik u gisteren toezond als Metselen van BLOKKEN. Dat is een vreemde omschrijving. Het zijn gewoon stukken muur uit gewone stenen, die geemailleerd zijn. Met BLOKKEN heeft het niets te maken.

Allerlei klussen in huis

In huis is het een en ander achterstallig. Dit betreft onder andere de afvoer van de waterleiding en reparatie en ophangen van lampen. Ook moet er binnenshuis houtwerk geschilderd worden. Het betreft een scala aan klusjes en klussen allerlei. Een omschrijving is niet zo gemakkelijk te geven. Gaat daarbij bijvoorbeeld om een plint vervangen, ophangklusjes etc. We zoeken iemand die kwaliteit kan leveren.

Zonwering opghangen

Zonwering 100x300cm moet aan buitengevel bevestigd worden. Zonwering is aangeschaft.

tv presentatie

tv presentatie

In een bestaand rookkanaal moet een 110 ...

In een bestaand rookkanaal moet een 110 mm. rvs buis worden geplaatst t.b.v. een kleine houtkachel.

Ik wil mijn huidige gas openhaard laten ...

Ik wil mijn huidige gas openhaard laten ombouwen naar een hout openhaard van het merk Stuv type 21/85 sf hoge configuratie met een schouw van Pierres d’Henri type: Couperin gebogen.

Wij willen een nieuwe badkamer met ...

Wij willen een nieuwe badkamer met vloerverwarming en we willen de zolder opknappen door het plaatsen van een dakkapel (tekeningen zijn er al), een Veluxraam, het plaatsen van een verwarming en een wastafel en het verplaatsen van de CV-ketel. Alles moet netjes gestuukt opgeleverd worden. Er moeten nog electriciteitspunten worden verlegd, nieuwe vloerbedekking en een inbouwkast.

Betreft vloer voor een badkamer 340x350 ...

Betreft vloer voor een badkamer 340x350 op 1e verdieping - Verwijderen inbouwkastjes (2) - Verwijderen losliggende plankenvloer 340x350 en opslaan in huis - Verwijderen gespijkerde plankenvloer 340 x 350 en afvoeren - Verwijderen 6 balken en afvoeren - Aanbrengen nieuwe balken kwaliteit C18 geschaafd vuren, kopmaat 70x220, 7 stuks langs 360 waarvan 1 in te korten bij schoorsteen waar dwarsbalkje nodig is - Aanbrengen Lewisvloer met voldoende betonlaag (sterkteberekeningen beschikbaar) - De Lewisvloer moet volgens de aanbevelingen van de fabrikant gelegd, direct op de balkenlaag. Om lekkage te vermijden is kimband rondom nodig. - De onderzijde van de vloer met worden afgewerkt met gipsplaten tegen (ongeveer) 6 cm steenwol - De muur rond de inlaten van de balken moet geegaliseerd

bodem van een polyester speed/tourboot ...

bodem van een polyester speed/tourboot verstevigen met polyester. En nieuwe ribben erin ,ook in de polyester.

-renovatie badkamer (3.3-3m)inclusief ...

-renovatie badkamer (3.3-3m)inclusief uitbreken oud tegelwerk/sanitair en leggen van nieuwe tegels/aanbrengen sanitair, verlichting en evt nieuwe afvoeren (1e verdieping) -renovatie toilet begane grond (zoals badkamer) -niuew werkblad keuken met elementen -schilderen/nieuw behang binnenmuren in 3 slaapkamers -eventueel verplaatsen niet dragende binnenmuur afhankelijk van ontwerp Gezocht wordt naar creatieve oplossingen

Keuken aanbouwen 6.5 meter bij 3.6 meter ...

Keuken aanbouwen 6.5 meter bij 3.6 meter aanbouwen aan huidige woonkamer jaren 30 stijl, huidige kozijn moet eruit. Openslaande deuren plaatsen.