Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Kortenhoef te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Kortenhoef heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Kortenhoef u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Kortenhoef of directe omgeving.

59 klanten uit Kortenhoef bevelen een bij Casius in Kortenhoef aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Kortenhoef bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: plaatsen badkamer, badkamer, tegelwerk, schilderwerk, tuinschermen plaatsen, stalen deurafscheiding voor de woonkamer, keukenkasten wrappen, een dakraam inspecteren/vervangen, opmeten en montage horren en plissegordijnen, pvc vloer aanbrengen in douche, sanitair, pVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen, raam in houten schuur plaatsen, installatie van een houtkachel, kouwennesten onder zonnepanelen verwijderen en gaas aanbrengen, toilet en badkamerrenovatie, afzuigkap, kasten, wanden en lampen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen of in Kortenhoef staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Kortenhoef:

Screen ophangen

Bij deze wil ik graag een prijs opvragen voor het ophangen van een screen. Is voor de benedenverdieping, screen is 2,40 meter breed. Niet veel werk maar we missen een handje dus zouden dit graag willen laten doen. Rolluik boven was een uurtje werk, dus een screen lijkt me niet veel moeilijker. Deze moet geplaatst worden op een stenen gevel.

Elektrisch zonnescherm vervangen en screens ophangen

Appartement op 2 hoog, 1 deel kan alleen bereikt worden met een steiger via het balkon van de onderburen. Oud zonnescherm vervangen voor een kleinere. (Plaatsen kan via het eigen balkon) Mag eventueel handbediend, tevens screens plaatsen voor de ramen. 1 raampartij kan niet vanaf buiten bediend worden. Steiger en medewerking buren nodig. Wil ook graag advies.

Slot op tuinpoort zetten en lamp monteren

Ik wil graag een slot laten maken op mijn poort in de achtertuin. Tevens wil ik eem lamp met bewegingscensor laten plaatsen. Ik heb electriciteit in de schuur.

Deur en laminaat plaatsen

Wil graag een deur in de huiskamer laten plaatsen (opdekdeur met glas in lood raam). We hebben ijzeren kozijnen. De oude deur verwijderen we zelf. En laminaat (en ondervloer en plinten) leggen in de eetkamer 3.55 bij 3.35 meter. Er ligt nu novilon. Wil graag weten wat ons dat kost?

Kleine schutting laten plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen. Ik wil graag 3 schuttingdelen laten plaatsen. Ik heb nu een poort van ijzer, hier overheen wil ik graag een houten poort laten plaatsen. Er moet ook nog een oude schutting verwijderd worden.

Rail voor een schuifdeur bevestigen

In slaapkamer moet rail voor hangschuifdeur gemonteerd worden. Enigzins lastige situatie ter plaatse bekijken en opties evalueren.

Repareren van een uitvalzonnescherm

De staaldraad van het uitvalzonnescherm is stuk en kan niet meer vast gemaakt worden om op te rollen. Ook het plastic 'katrol-'gedeelte is stuk. Wat kost het om het te laten repareren? Graag gespecificeerd in materiaal en loonkosten en eventueel voorrijkosten. En kan het zonnescherm vrijdag 23 mei gerepareerd worden? We wonen in Kortenhoef, vlakbij Hilversum.

In de toiletpot in de badkamer boven zit ...

In de toiletpot in de badkamer boven zit een scheurtje. Daarom willen we deze pot laten vervangen door een nieuwe. het is een pot op de grond met een grote aansluiting in de muur. Spoelbak hoeft in principe niet vervangen te worden. Moet gewoon een simpele pot zijn, zonder scheur. Hoe duur is dit inclusief materiaal om te laten doen? Man heeft 2 linkerhanden en opa willen we liever niet vragen. Dus voor een zacht prijsje willen we dit laten doen. Ik durf het zelf niet.

ik heb een aanbouw en wil in de orginele ...

ik heb een aanbouw en wil in de orginele buitenmuur van het huis een doorbraak hebben over ongeveer 4 meter