Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor openhaard verwijderen en muur herstellen:

Openhaard verwijderen en muur herstellen

Ik wil mijn open haard laten verwijderen, en de muren laten stucen. De muur is zo'n 4 meter breed. Zie foto.
Onze klant uit Koog aan de Zaan (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor openhaard verwijderen en muur herstellen uit heel Nederland:

Openhaard verwijderen en plafond herstellen

Ik wil de woonkamer renoveren te weten: Open haard met ombouw verwijderen De afvoer loopt door 1e en 2e etage ook doe moet worden verwijderd plafonds herstellen.. Vervolgens moet er een 45m2 grote plavuizen vloer worden verwijderd. Vervolgens zit ik te twijfelen tussen laminaat en plavuizen vloer terug. Muur waar de haard zit moet ik opnieuw glad gestuct hebben, dat is ongeveer 5m2. 2 trappen met hout bekleden. 1 slaapkamer 13m2 laminaat leggen.

Dakdoorvoer schuin dak verwijderen en weer dicht maken

Ik heb de afvoer van de openhaard verwijderd tot aan de zolder. Nu heb ik geregeld water in mijn slaapkamer als de eind hard waait. Ik heb nog dakpannen liggen om eventueel het dak weer dicht te maken. Maar intern moet het dak natuurlijk ook nog dicht gemaakt worden op zolder. Het stuk t/m het plafond van de zolder en het stuk dat bovenop het dak staat moet verwijderd worden. Dit is denk ik een stuk van maximaal 2 m.

Verbouwing keuken en herstel woonkamer

Wij zoeken een stukadoor voor de volgende klussen: Herstelwerkzaamheden door het verwijderen van een openhaard/schouw +/- 3 m2. (wand en plafond). - De gehele keuken stucen, wanden en plafond. De wanden vanaf 75 cm hoog +/- 10 m2 zodat het schilderklaar is en het plafond van +/- 6,5 m2 . - Een scheidingswand tussen de eetkamer en de keuken zodat ook deze schilderklaar. +/- 7 m2

Schouw verwijderen en rookkanaal afdichten

De schouw/openhaard in de kamer willen wij verwijderen voor meer ruimte in woonkamer. We weten niet of dit mogelijk is en of de schouw een draagfunctie heeft. We laten iemand daar graag naar kijken. De afmeting is ongeveer 1-1,20 meter x 75 cm x 2,50 meter hoog. Het rookkanaal moet worden afgedicht. Afvoerkosten graag apart vermelden op de offerte.

Openhaard voor deel verwijderen tot betonnen plafond, gashaard en leiding plaatsen en meer

Openhaard voor deel verwijderen tot betonnen plafond, gasleiding, stroompunt en nieuwe afvoerpijp dubbelwandig voor gesloten gas sfeerhaard en stroompunt maken. Installeren Have stealth gashaard.

Pelletkachel aansluiten

Openhaard verwijderen en vervolgens de Qlima pelletkachel Fiorina 74 S-Line 7,45 kW aansluiten.

Openhaard verwijderen en plafond herstellen

Wij willen onze haard laten verwijderen op de begane grond en het gat laten dichten dichten. Denk dat de haard ongeveer 1 meter breed is.

Openhaard verwijderen en het luchtkanaal afdekken

Ik wil de (losse) gietijzeren open haard uit de woonkamer laten verwijderen. Deze is op het moment met een dikke buis aangesloten op het luchtkanaal. Deze aansluiting wil ik graag dicht laten zetten zodat eventuele lekken en tocht niet in de woonkamer komen. Bijgevoegd zijn foto's van de huidige situatie.

Verbouwing garage tot kantoor

Begin klus: medio oktober 2019 Garage: * ombouwen tot kantoor (wel reeds geïsoleerd) dmv gipsplaten plafond, muren, stuccen, inbouwspots, wc inbouwen + kleine pantry/keuken * huidige ingang met 2 openslaande garagedeuren aanpassen naar pui van glas * ramen in de garage (3 stuks) kozijnen verlengen/vernieuwen tot op de grond * 1 raam in de garage dichtmaken * realiseren van "kastwand" om een koof heen die gebruikt worden voor een speksteenkachel in de woonkamer, die in kantoor uitkomt * binnendeur van kantoor naar berging vernieuwen met slot Bijkeuken/Berging: * eerst helemaal strippen (planken/kasten weg) * stucwerk (nu nog steens muren die geschilderd zijn + tegels) in de berging en bijkeuken (samen 4,38 x 3,55 m vloeroppervlak) * plaatsen van inbouwspots * wasmachine aansluiting realiseren Studeerkamer: * aanwezige vaste kastenwand + bureau + vensterbank verwijderen * houten vloer verwijderen (maar dient later te worden hergebruikt!) * gedeeltelijk doorbreken van 2 muren. Entree zelfde formaat als entree zitkuil (hoogte/breedte) creëren. Muur van studeerkamer grenzend aan zitkuil gat in creëren tot hoogte vanaf zitkuil gemeten ca. 150 cm. * overal stuccen wat niet vlak is, incl. kozijn ivm verwijderen vensterbank Zitkuil: * houten vloer + kastenwand + zithoek + openhaard verwijderen * muur zoals hierboven is beschreven aanpassen/doorbreken * in het midden van de gehalveerde muur een electra punt voor TV Entree: * de aanwezige "boog" naar garderobe deels dichtmaken aangezien hier de WC van kantoor (bereikbaar via Garage) moet komen. * kleine deur plaatsen om meterkast bereikbaar te houden. * deur van entree naar woonkamer vervangen door deur zwart met glas Badkamer ouderslaapkamer: * realiseren van een bad in de bestaande badkamer d.m.v. deur verplaatsen en wasmachine ruimte bij de huidige badkamer betrekken. Verder kan de badkamer behouden blijven behalve entree douche,

Openhaard verwijderen

De openhaard staat dominant in de kamer en deze willen wij graag laten verwijderen en de vloer en plafond laten herstellen. We hebben nog tegels voor de vloer. Het is een open haard welke gebruikt wordt als gashaard.