Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Koog aan de Zaan te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Koog aan de Zaan heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Koog aan de Zaan u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Koog aan de Zaan of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Koog aan de Zaan bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten, dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen, asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur, het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3.5 te bereiken, pannendak vervangen en afvoerleidingen bewerken, tuin bestrating leggen, dakterras laten opknappen, badkamer verbouwen, afzuigkap plaatsen, het isoleren tegen geluid van de woning, behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, schuifsysteem in open wand, bestaand tuinhuis verplaatsen, zijraam dichten, spouwmuren opvullen en vloerisolatie, verzakte chalet stutten, houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Koog aan de Zaan staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Koog aan de Zaan:

Openhaard verwijderen en muur herstellen

Ik wil mijn open haard laten verwijderen, en de muren laten stucen. De muur is zo'n 4 meter breed. Zie foto.

Slopen stalvloer, storten nieuwe vloer en riolering aanbrengen

Ik wil de volgende klus laten uitvoeren door een vakman: - slopen bestaande stalvloer (10 x 17 meter) waarbij dak ondersteuningsbalken moeten worden opgevangen - uitgraven grond tot juiste diepte (grond wordt gebruikt als erf ophoging) - gesloopte beton uitvlakken over grond - riolering leidingen aanbrengen - bewapening aanbrengen - beton storten

Douchekraan vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor het aanbrengen van een douche mengkraan in mijn badcel. Ik zal de kraan zelf aanschaffen.

Vaatwasser aansluiting maken

Ik wil graag een vaatwasser plaatsen in het kastje rechts van de wasbak. Daarvoor moet een afvoer worden gemaakt, het kastje moet doorgebroken. Verder moet er een stroompunt worden gevonden, dit kan waarschijnlijk worden doorgetrokken onderlangs. Ik wil graag een eerlijke prijs voor deze relatief eenvoudige klus.

Luxaflex plisse repareren

Ik heb luxaflex plisse zonwering / gordijn en van de 4 draadjes zijn er 2 stuk. Ik wil het graag laten repareren. Kan langs brengen.

Perilex installatie

In mijn keuken wil ik graag elektrisch gaan koken. Er is alleen geen stopcontact, perilex. In de meterkast hangt een Aeton Holec systeem 55 groepenkast. 2 meter verder, achter 1 muurtje is de keuken waar het stopcontact moet komen.

Zonneschermen verwijderen

Ik zoek een partij die aan de voor- en achterzijde van mijn woning op de eerste verdieping 2 zonneschermen kan verwijderen en afvoeren. De schermen zijn ongeveer 250 cm breed. De schermen zijn niet per balkon bereikbaar.

Hor van Bruynzeel monteren

Graag 1 Bruynzeel rolhor monteren op achterdeur. Deze is al aangeschaft maar er moet denk ik wel een stukje van afgehaald worden. Graag zo spoedig mogelijk, want ik zit onder de muggenbulten.

Houten vlonders op maat maken

Graag wil ik 4 x een houten afdekvlonders voor op een boot op maat laten maken. Ik koop zelf het hout en maak een mal. Oppervlakte 2,40 (bestaande uit 2 losse delen) x 2 meter. Het betreft houten buiten bankjes van een boot ca 2.5 meter lang en 1/2 meter breed. Graag hoor ik van u wat de kosten zijn per uur voor een timmerman en of er ook kosten verbonden zijn aan het voorrijden en vooraf beoordelen van de klus.

Design hoogglans tafel repareren

Op deze designer hoogglans tafel zitten krassen, lijmresten en geschaafde plekken. Ik zou graag de tafel weer zo goed als nieuw willen hebben. Wat gaat dit mij kosten.

Hordeur installeren

Installeren van een plissé hor in de balkondeur. Binnenkozijn maten: breedte is 85 cm en de hoogte is 205 cm.

Laminaat leggen en behang aanbrengen

Wij hebben een woning gekocht, waar wij enkele klussen willen uitbesteden. Er moet in totaal ongeveer 60 m² laminaat worden gelegd. We hebben het laminaat al gekocht, maar nog geen plintjes omdat we het opmeten daarvan lastig vinden. De vloeren zijn inmiddels kaal. Verder willen we op de 3e verdieping de muren laten witten. We hebben het behang eraf gehaald, maar er zitten nog wel lijmresten op. Als laatste klus willen we de muren van 1 slaapkamer laten behangen. Het zijn ruwe muren en we hebben een dik vinylbehang gekocht om erop te doen. We laten het huis graag even bekijken en ontvangen daarna een offerte.

Kleine klusjes laten doen

Kleine klusjes: - het nakijken van goten; - het afsoppen van houtwerk aan gevel (2 etages); - wat snoeiwerk; - het plaatsen van een paar tegels in de tuin. Wat zou het kosten als u dit verzorgd?

Luifel met verlichting bij de voordeur plaatsen

Bestaande luifel afbreken en afvoeren en een nieuwe luifel met buitenverlichting boven de voordeur laten plaatsen.

Deel schoorsteen verwijderen

Ik heb een woning uit 1939 met in de woonkamer een schoorsteen en houten vloeren. Ik wil de stenen schoorsteen laten afbreken, zodat ik deze ruimte beter kan benutten. De schoorsteen is ongeveer 1,20 meter breed en 2,80 hoog. Het gaat alleen om het sloopwerk de afwerking zal ik verder zelf doen. Graag ontvang ik een offerte.

Doek van zonnescherm repareren

Bij ons schermdoek van 5.10 meter lengte zijn de stik naden verteerd. Scherm is 7 jaar oud. Wie kan dit voor mij repareren. Kan het scherm niet zelf van de muur halen. Het bevindt zich op de begane grond.

Plaatsen schutting

Plaatsen van schuttingpalen en schutting van 180 cm hoog x 600 cm lang waardoor 2 tuinen van elkaar worden gescheiden. Schutting kan ik zelf aanleveren.

Behangen en plinten plaatsen, radiator eraf en erop

Kamer van 1.88 x 2.30 meter behangen en nieuwe plinten plaatsen. Oude behang is verwijderd behalve achter de radiator. Behang is al in huis. Ik zoek dus iemand die de radiator helemaal van de muur afhaalt en weer opzet natuurlijk! Misschien plafond witten. Eventueel laminaatvloer of tapijt leggen, ik weet nog niet wat.

Tuinhekken laten plaatsen

Tuinhekken laten plaatsen. Het gaat om 3 tuinhekken, 1 tuindeur en 1 hoekscherm. Materiaal hebben wij al.

Badkamer uit 1978 vervangen. Nieuw bad, ...

Badkamer uit 1978 vervangen. Nieuw bad, wc, wastafel, wasmiachine, droger, tegelwerk, stucwerk. 1e verdieping. Op b.g.g. van berging een badkamer maken voor invalide dochter. Daar komt wc, douche-stretcher, wastafel, palfond-tillift. Verder moet het hele huis, woonkamer/keuken, 3 slaapkamers, 1 zolderkamer, de hal, overlopen (2) en de ruimte van de trappen gestuced. 2e trap geschilderd. Wil er graag 1 okt. in. Keuken wordt in week 38 geleverd. Woning is leeg. Groot deel vh behang is eraf.

Ik heb radiatorbekleding; Kingston ...

Ik heb radiatorbekleding; Kingston gekocht en wil die graag in elkaar laten zetten; ik denk door een timmerman...en ik ga shutters bestellen; ik wil die graag door een vakman laten opmeten en na het bestellen laten ophangen? Vriendelijke groet, Danielle van Lieshout, Koog aan de Zaan

Wij zijn een gastouderopvang en willen ...

Wij zijn een gastouderopvang en willen de erkenning voor kinderdagverblijf, dus er moet een kinder wc komen, open haard eruit, misschien een muurtje, stucwerk, wc verbeterd enz. Er moet een alarminstallatie komen, wat ander klein electrawerk.

Ik wil een schriftelijke indicatie ...

Ik wil een schriftelijke indicatie ontvangen van de bedrijven van de globale kosten van het rooien van een ca. 10 meter lange heg coniferen (ongeveer 2,5 meter hoog). Ook graag vermelding of de gerooide coniferen afgevoerd worden of dat we daar zelf voor moeten zorgen.

Installeren sateliet-antenne.

Installeren sateliet-antenne.

bevestigen van screens (van Praxis) aan ...

bevestigen van screens (van Praxis) aan een dakkapel