Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit IJmuiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in IJmuiden heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in IJmuiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in IJmuiden of directe omgeving.

346 klanten uit IJmuiden bevelen een bij Casius in IJmuiden aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit IJmuiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren, nieuwe boiler installeren, stacaravan laten slopen, werkzaamheden na waterschade, schuifdeuren met spiegels monteren, schuurtje aanbouwen, betegelen over een bestaande vloer, nieuwe boilers plaatsen, overkapping voor de tuin maken, terras aanleggen, tV wand met elektrische openhaard en steenstrips, zonneschermen vervangen, kinderkamer gereedmaken, zonnescherm elektrisch maken, stucen van keukenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in IJmuiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in IJmuiden:

Vouwdeur op maat maken en plaatsen

Ik heb een bovenwoning en wil graag een vouwdeur in de gang naar boven hebben de gang is ongeveer 100cm breed en 250cm hoog. Ik zou hier graag een indicatieprijs van ontvangen dan weet ik ongeveer wat de kosten zijn.

Slaapkamer verbouwen

1. Laminaat leggen. (incl. Ondervloer, overzet plinten en plak plinten) 2. Gehavende muur behangen met renovatievliesRolgordijn systemen ophangen. 4. Plafond opnieuw witten. Maten: (ruim opgemeten) Oppervlakte kamer: 9,1 m Oppervlakte muren: 22,5 m Graag ontvang ik per onderdeel een prijsopgave en een totaalprijs. Groeten, Gino

Inmeten van raamdecoratie

Ik wil graag raamdecoratie laten inmeten. Het betreft 1! Klein raam, 1 x openslaande deuren en een dakkapel ad. 2,5 meter.

Zonnescherm aan het chalet monteren

Ik zou graag een zonnescherm aan mijn chalet willen. Ik sta op duindoorn in IJmuiden. Ik heb verder geen idee hoe en wat maar laat me graag informeren wat er mogelijk is en wat de kosten zijn.

Kapot rolluik repareren

De motor van rolluik vervangen. Graag een offerte van de totale kosten. Ik weet geen merk of model, dat staat er niet op.

Lamellen laten monteren

Ik wil graag lamellen laten monteren. De breedte is 2.70 meter en de lamellen dienen te worden ingekort.

Knikarmscherm monteren

Het bestaande knikarmscherm moet worden vervangen door een nieuw knikarmscherm.

Jukebox helpen verplaatsen

Ik zoek mensen die voor een redelijke prijs een jukebox van de begane grond (schuur) naar onze woning (1 hoog) kunnen sjouwen. De trap is recht, wel smal maar het moet kunnen (al eerder gedaan). De box is erg zwaar en moet met minimaal 4 man getild worden. Ik kan zelf ook meehelpen.

Schoorsteenmantel verwijderen

Ik wil graag dat de schoorsteenmantel verwijderd wordt. Het betreft enkel de schoorsteen op de begane vloer. Zie bijgevoegde foto.

Elektrisch bediend zonnescherm ophangen

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn om een elektrisch zonnescherm te verwijderen, vervolgens te vervoeren naar een ander adres en het daar opnieuw ophangen. Het zonnescherm hangt op de begane grond en moet bij mij ook op de begane grond worden gemonteerd. Het zonnescherm is ongeveer 5,5 meter breed.

Verf van buitenmuur laten verwijderen

Ik wil graag de verf van de buitenmuren van onze uitbouw laten verwijderen. Het gaat om een uitbouw van ongeveer 4 meter diep.

Portugese vloer tegels laten verwijderen

Wat kost het om Portugese vloer tegels te laten verwijderen in de keuken. De exacte afmeting is onbekend.

Ophangen van schilderijen

Het betreft het ophangen van schilderijen in verschillende groottes. 1 schilderij moet aan een betonnen muur gehangen worden. De rest in overige muren, ongeveer 3-4 andere schilderijen.

Jaloezieën laten ophangen

2 houten jaloezieën ophangen. 1 x 210 cm breed en 1 x 65 cm breed

Verhoogd vloertje en afvoerput in koelcel maken

Ik wil 2 klusjes laten uitvoeren. De eerste is het maken van een waterpas verhoging van circa 5 m2 en het maken van een geschikte afvoerput in mijn koelcel. De huidige betonvloer van de koelcel loopt schuin af, omdat hier een groot aquarium in geplaatst gaat worden moet de vloer waterpas gemaakt worden. Ik heb een visbedrijf in IJmuiden.

Kast laten monteren

Voor mijn zusje die in een Begeleid-Wonen-Project woont, wil ik een 3-deurs linnenkast kopen bij de Gamma. Het is model Kim (kleur white wash), welke te zien is op de Gamma-website. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het monteren van de kast. Ik zou dit graag op 27 oktober laten uitvoeren.

Krassen uit glazen salontafel verwijderen

Ik wil graag de krassen uit mijn glazen salon tafel laten verwijderen, het zijn wat diepere en sommige wat oppervlakkige krassen.

Gordijnrails op maat zagen en aan het plafond bevestigen

Ik heb drie (rechte) gordijnrails die op maat gezaagd en aan het plafond bevestigd moeten worden. •1e 2,30 meter lang - stenen plafond •2e 3,10 meter lang - gipsplaat plafond •3e 3,50 meter lang - gipsplaat plafond (Ik weet niet hoeveel tussenruimte er tussen de gipsplaat en het originele stenen plafond zit. ) De gordijnrails heb ik al in huis, passende schroeven en pluggen moeten door u worden geleverd. Er is één huishoudtrap aanwezig die hoog genoeg is om bij het plafond te komen en er is een verlengsnoer aanwezig om een boormachine aan te sluiten. Het huis is ingericht en gestoffeerd, dus zal er zó gewerkt moeten worden dat er niet al te veel stof en gruis door het huis dwarrelt.

Trapleuning maken en monteren

Ik wil een trapleuning laten maken en monteren, en een opstapje voor het bad. I.v.m. knie operatie zou dit binnen 2 weken al nodig zijn.

Houten jaloezieën inmeten en monteren

Ik zoek een monteur om de erker en 1 raam bij de keuken in te meten, zodat ik jaloezieën kan bestellen. Daarna moeten deze ook gemonteerd worden.

Diverse klussen in huis

Ik heb een aantal klussen in huis. Keuken: 2 kastjes ophangen (evt. eerst ophalen in Haarlem bij Bruynzeel), aanrechtblad ophalen (Praxis Velserbroek) en monteren inclusief spoelbak erin (keukenlengte is 4.42 meter), in overleg een vensterbank voor het raam. Hal: staande spiegel ophangen, kapstok ophangen, lamp ophangen en rookmelder. Slaapkamer: lamp ophangen, 1 of 2 boekenkasten in elkaar zetten (evt. ophalen bij Ikea Haarlem). Woonkamer: lamp ophangen (het bevestigingspunt zit niet boven de eettafel, dus zal met gootje moeten worden omgelegd), en kast slaapkamer eventueel naar eetkamer (moet door 2 man gebeuren omdat het zware kast is). Eventueel nog schilderijenrails in woon- en zijkamer. Ik zoek iemand die netjes werkt, met ruimtelijk inzicht en daardoor mee kan denken.

Koven maken en rolgordijnen monteren

Er moeten 5 gordijnkoven worden gemaakt. Maten: 4 x 1,25 meter en 1 x 1,55 meter. Op een hoogte van ongeveer 5 meter. Daarin worden de rolgordijnen opgehangen, 4 met een breedte van 1,25 meter en één met een breedte van 1,55 meter. Alle gordijnen hebben een lengte van 4,40 meter.

Stickers laten plakken

Ik wil stockers laten plaatsen op de buitenkant van een kiosk het gaat hierbij om 4 rote stickers afmetingen: 420 cm bij 60 cm 200 cm bij 60 cm en 2 x 260 cm bij 30 cm kunnen jullie dit zoja wat zou mij dit kosten

Diverse werkzaamheden

Het betreft diverse werkzaamheden± Isoleren stukje dakkapel aan de binnenzijde. Omleiden klein stukje waterleiding van de geiser. Een stopcontact verplaatsen in de slaapkamer. Een nieuwe vouwdeur in het trapgat hangen. Het slaapkamer raampje is rot, deze dient gerepareerd te worden of vervangen.

Behangen

Het behangen van 2 slaapkamers, 2 x hal en een woonkamer. Dit zal zijn met wit vinyl behang