Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Huizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Huizen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Huizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Huizen of directe omgeving.

976 klanten uit Huizen bevelen een bij Casius in Huizen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Huizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade, wC vervangen, gasslang vervangen en gipsplaat plafond plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Huizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Huizen:

Tweeenvijftig vierkante meter laminaat leggen

Ik wil graag laminaat laten legen, 52 vierkante meter. De huidige ondergrond is op dit moment met tegels, dit dient eerst weg te worden gehaald. In overleg met de vakman wil ik kijken voor welk laminaat.

Tuinpoort plaatsen

Ik wil een nieuwe tuinpoort, ter vervanging van de oude, laten plaatsen. Met hendel en slot met sleutel aan buiten- en binnenzijde. Ik wil dat de poort een ronde bovenkant krijgt. Het is enkel de poort die vervangen dient te worden.

Rolgordijnen monteren

Er dienen 2 rolgordijnen in de slaapkamer gemonteerd te worden. De gordijnen zijn 210 cm breed en 190 cm hoog.

Installeren pelletkachel

Ik wil een pelletkachel laten plaatsen. IK heb al een rookgasafvoerkanaal maar deze moet nog wel aangesloten worden en deels verlengd worden.

Glasvezel behang

Glasvezelbehang voor woonkamer en 2 slaapkamers ongeveer 90 meter.

Douche-klap-zitje laten monteren

Ik heb bij de Praxis een douche-klap-zitje gekocht en vraag iemand om dat te komen bevestigen.

Behangen

Wij hebben 1 muur in de slaapkamer die opnieuw behangen moet worden in verband met vochtschade buren. Behangtype SC Vinylbehang praxis. Wij (verzekering) willen graag een offerte met de uren en materiaal specifiek omschreven en inclusief btw. De muur is 4.12 meter x 2.48 meter hoog. Er staat een kast van 65 cm die niet te verplaatsen is dus netto 3.60 meter x 2.48 meter. Graag ook specifiek uren voor eventueel verwijderen huidige behang.

Tuinpoort plaatsen

Ik wil samen met de buren een tuinpoort laten met aan beide kanten een stukje poort.

Zonwering repareren

In de rechter knikarm van ons elektrische zonnescherm is het touw geknapt. Kunt u dit repareren en wat zou het kosten? De maat van het zonnescherm is ongeveer 3 x 3 meter.

Knikarmscherm ophangen

Knikarmscherm (handbediend) van 2,95 meter ophangen aan de voorgevel.

Plissé gordijnen inmeten en ophangen

Wij willen graag plissé gordijnen laten inmeten en ophangen.

Toilet vervangen

Ik wil het oude toilet vervangen door een duoblok op de begane grond. Ik heb het nieuwe toilet al gekocht. Ik heb nu een ouderwets toilet met stortbak en daarvoor komt dus een ander staand toilet voor.

Kattenluik in tuindeur maken en deur afschaven

Plaatsen kattenluik tuindeur en afschaven deur

Rolgordijnen inmeten en monteren

Ik zoek een vakman die voor mij 4 rolgordijnen kan inmeten en na levering ook kan monteren. Ik zal de rolgordijnen zelf aanschaffen bij Gamma. Ik hoor graag vooraf even wat de kosten zijn.

Roetaanslag van open haard verwijderen

Wij hebben een open haard, waarbij er bovenaan twee luchtroosters gemaakt zijn. Daardoor is in de loop van jaren een bruine aanslag op de mantel en op het plafond ontstaan. Is dit zelf te verwijderen? Het gaat namelijk maar om een klein stukje aan beide kanten van de haard. Graag ontvangen jullie advies en eventueel een offerte.

Kattenluik plaatsen in houten deur

Ik wil graag een kattenluik plaats in een houten deur.

Vaststikken naden zonneschermdoek

2 naden van mijn zonneschermdoek laten los op een lengte van circa 50 cm

RVS onderstel voor kookeiland laten maken

Ik wil graag een kookeiland (250 x 120 cm) op een RVS frame zetten zodat ik geen plinten hoef te bevestigen. Het gaat om 3 losse elementen waarop het gehele kookeiland komt te staan. Alle details staan in de bijlage. Graag hoor ik of een dergelijke constructie mogelijk is en wat de kosten zijn.

Optima Triple F zonwering monteren

Ik wil graag ons nieuwe zonnescherm. Een knikarmscherm merk Praxis/Optima triple F van 4,50 meter breed en hij heeft een uitval van 2,50 meter. Deze wil ik laten ophangen aan onze uitbouw. We hebben een ander ophangsysteem/beugels dan bij het vorige scherm. Het scherm moet aan het dakbeschot komen te hangen. Er zit ook een elektrische bediening bij. De (elektrische) aansluiting van het vorige scherm is nog aanwezig.

Slaapkamers schilderen

Ik wil van 2 slaapkamers de muren en plafonds gewit en geschilderd hebben. Het zijn geen grote kamers, een van ongeveer 3 bij 4 meter en de andere is 3 bij 2 meter. In beide slaapkamers zit een raam. In beide kamers staat een kledingkast tot het plafond deze kan niet weg, tevens laminaatvloer afplakken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Slopen van een houten vloer en wandje

Wij krijgen op 1 februari de sleutel van onze nieuwe woning en willen daar graag 2 klussen laten verzorgen. Er ligt een massieve houten vloer van ongeveer 50 m² en die willen we laten verwijderen. We denken dat deze verlijmd is. Verder willen we een gipswandje in de keuken laten verwijderen. We laten het werk graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte. Het werk mag op korte termijn gestart worden.

Buitenlamp op laten hangen

Betreft een buitenlamp ophangen op de begane grond. De stroomaansluiting is aanwezig. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Vloerbedekking van trap verwijdeen

Vloerbedekking op trap is gelijmd en voor een deel met tweezijdig vloerbedekking plakband vast. Het is een rechte trap met 13 treden.

Stalen plankendragers verwijderen uit zeecontainer

In de zeecontainer zijn aan beide zijden plankendragers vast gelast. Aan één kant willen wij deze verwijderd hebben. Na verwijderen dienen de gaten in de wanden gedicht te worden. Het zal gaan om 9 stuks.

Paar klusjes in huis laten doen

In mijn nieuwe woning moeten wat schilderijen worden opgehangen, een gordijn rails beter vast gezet, afdekplaatjes aan het plafond worden aangebracht, afdekgootje en -plaatje in de badkamer worden aangelegd en dergelijke. De woning is voorzien van zware betonnen muren.