Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor zonneschermen elektrisch maken:

Zonneschermen elektrisch maken

Ik heb 2 zonneschermen op de begane grond dien nu handmatig bediend worden. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten om deze elektrisch te maken.De schermen zijn 3.80 en 2.20 meter breed.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonneschermen elektrisch maken uit heel Nederland:

Zipscreens of zonneschermen plaatsen

Wat kost het plaatsen van 3 zipscreens aan de balkonzijde? Deze moeten 300 bij 185 cm worden. Eventueel mogen dit zonneschermen zijn in plaats van zipscreens. Deze moeten elektrisch zijn.

Gebroken kabel van het zonnescherm vervangen

Wij hebben twee knikarm zonneschermen hangen waarvan bij één zonnescherm de kabel is gebarsten. Het is een elektrisch zonnescherm en we willen hem graag gerepareerd hebben.

Reparatie elektrisch zonnescherm

Ik zou graag een reparateur willen hebben voor een zonnescherm. Twee van onze elektrisch aangestuurde zonneschermen werkt namelijk niet.

Elektrisch bedienbare zonwering ophangen

Ik wil graag 2 zonneschermen laten ophangen aan de achterkant. Ik weet niet de precieze afmetingen hiervan, maar een van de twee is 1.90 meter lang.

Nieuwe zonneschermen plaatsen

Ik wil 4 oude zonneschermen laten verwijderen en 4 zonneschermen van Praxis (1 handbediend, 3 elektrisch) laten monteren.

Screens laten monteren

Ik wil graag 2 elektrisch bedienbare zonneschermen van 3 x 2 meter groot laten plaatsen op de begane grond van mijn woning.

Ophangen van twee knik-arm zonneschermen

Ik heb twee knikarm zonneschermen overgenomen van de vorige huiseigenaar die hij nooit had opgehangen. Eén daarvan is 3,5 meter de ander 2,1 meter. Merk onbekend. De zonneschermen moeten worden gemonteerd aan het plafond (de onderkant van het balkon boven ons). De zonneschermen zijn elektrisch bedienbaar en daarvoor moeten schakelaars komen in het huis. Er zal dus ook leidingwerk moeten plaatsvinden. Bijgaand een foto van de twee zonneschermen. Het mag gemonteerd worden boven het balkon boven onze tuin. Het moet gemonteerd worden op baksteen.

Zonneschermen monteren

Ik heb twee zonneschermen overgenomen van de vorige huiseigenaar die hij nooit had opgehangen. Eén daarvan is 3,5 m de ander 2,1 m. De zonneschermen kunnen echter niet aan de gevel. Ze moeten worden gemonteerd aan de onderkant van het balkon van de bovenburen. Ik ben nog niet in het bezit van een schakelaar, maar de zonneschermen zijn wel elektrisch. Bijgaand een foto van de twee zonneschermen.

Elektrisch zonnescherm plaatsen

Het betreft een prijsindicatie voor het laten monteren van 2 zonneschermen. - Ik zou graag een elektrisch uitvalscherm geïnstalleerd krijgen op een bovenverdieping. ( +-3 meter hoog). Dit scherm is ongeveer 4 meter breed. - Ik zou ook een bestaande elektrische knikarm zonnescherm willen verwijderen aan de benedenverdieping en een nieuw knikarm zonnescherm willen laten ophangen. Dit scherm is ongeveer 5.5 meter breed. Let op: meneer heeft geen e-mail adres. Graag telefonisch contact of per post.

Zonneschermen plaatsen

2 zonneschermen op het balkon plaatsen dmv staanders. Staanders die eerst geplaatst moeten worden. De schermen zijn elektrisch bedienbaar ook dat moet aangesloten worden. Er ontbreken de bouten om de staanders te bevestigen.