Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor hor in een kunststof kozijn monteren:

Hor in een kunststof kozijn monteren

Hor in kunststof raamkozijn. Gaat naar binnen open, met een rolluik aan de buitenkant. Het gaat om 2 ramen van 73 - 98 cm. Materialen in overleg.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hor in een kunststof kozijn monteren uit heel Nederland:

Hor monteren in een kunststof kozijn

Graag laat ik 1 plissehor plaatsen

Hor monteren op een kunststof kozijn

Graag wil ik een deurhor laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. De hor dient te worden ingemeten en gemonteerd.

Dakraam met hor en verduistering plaatsen

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen van ongeveer 1.20 bij 1.20 meter. Het dient een kantel raam te worden van kunststof, inclusief een hor en verduistering. Separaat zouden wij graag de kosten willen weten voor het aftimmeren aan de binnenzijde.

Horren voor ramen en deuren inmeten en monteren

Ik wil graag een hor bij de achterdeur en de slaapkamerraam boven. Achterdeur is van hout en slaapkamerraam van kunststof. Graag inmeten en ophangen.

Hordeur in kunststof schuifpui laten maken

Ik heb een schuifpui van 2,50 hoog en de deur is 1,27 breed. Is het mogelijk om voor deze deur een hor (plissé misschien) te laten maken en monteren? Is het mogelijk om voor deze hor een offerte te krijgen? De schuifpui is kunststof.

Hor in een kunststof kozijn vernieuwen

Graag wil ik mijn oude hor vervangen voor een nieuwe hor. Ik heb open slaande deuren en een kunststof kozijn. De oude hor mag gedemonteerd worden en afgevoerd. Ik heb de afmetingen niet.

Hor monteren voor openslaande kunststof deur

Ik wil een hor laten plaatsen voor de deur. Ik weet niet welke het beste is en wil graag hulp hierin. De deur is 211 bij 90 cm ongeveer.

Deurhor monteren in kunststof kozijn

Wij zouden een hor willen kopen voor ons tuinraam met dubbele deur die naar buiten toe draait in onze chalet (stacaravan)en vroegen ons af op hoeveel het zou komen om dit door jullie te laten plaatsen

Hor monteren in kunststof deurkozijn

Graag laat ik een hordeur monteren. Deze hordeur heb ik aangeschaft en moet nog op maat (0 x 2.10 meter) worden gemaakt en gemonteerd.

Horren monteren in kunststof kozijnen en deuren

Wij willen graag horren laten plaatsen in de profielen van de 5 kunststof ramen, voordeur en schuifdeur van onze mobile home. Wij hebben in de showroom gezien dat de Bruynzeel serie 500 (plissé) waarschijnlijk de mooiste oplossing is. Bij twee slaapkamers wil ik een duo-cassette met hor en verduisteringsgordijn. Eventuele simpelere constructies zijn ook in overweging. Na advies en opmeting ter plaatse ontvangen wij graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius