Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Monteren van nieuwe meubels

Ik krijg vrijdag a.s. nieuwe meubels geleverd die nog gemonteerd moeten worden. Het gaat om dressoir, vitrinekast, tv-meubel, eettafel en het plaatsen van een tv aan de muur

Laminaat vervangen

Er is schade veroorzaakt aan het laminaat. De ondervloer is nog in goede staat, waarschijnlijk moet er een plaat vervangen worden. Het betreft een vloeroppervlak van ongeveer 35m² inclusief het monteren van circa 25 m¹ hoge plint. Tijdens de werkzaamheden moeten de meubels in de ruimte verschoven worden. Mogelijkheid om het meubilair uit de ruimte te verwijderen is er niet. Graag ontvang ik een offerte.

Maatwerk badkamermeubels maken en monteren

Wij willen graag 2 badkamer meubels op maat laten maken voor 2 badkamers in ons nieuwbouwhuis. We willen graag hout met een betonnen wasbak. Geen greepjes maar greeplijsten. Een gedeelte open voor de handdoeken Liefst tot aan de grond om zoveel mogelijk opbergruimte te creëren. 1294 millimeter van muur tot muur (badkamer 1). 1380 millimeter van muur / vrije ruimte mag dus eventueel ook iets korter (badkamer 2). Inclusief de spiegel met spiegelverlichting en -verwarming. Tegels zijn al geplaatst, dus geen inbouw, maar opbouw kranen.

Badkamers afmonteren

Ik wil 2 badkamers laten af monteren De ruimtes moeten 1 dezer dagen getext worden en dan is het zover klaar om 2 badkamers, 4 x wc te plaatsen. Ook de spiegels. Doucebakken zijn al geplaatst 4 x toilet met inbouw reservoir 2 fontein met kraan 2 x wastafel meubels & 2 kranen 1 x Douchewand 140 1 x Douchedeur nis 90 2 x Douche mengkranen 2 x vrijstaand Bad 2 x Staande badkraan

Badkamermeubels monteren

Ik heb een badkamermeubel met wastafel en kraan, een kolomkast en een spiegel gekocht. De huidige wastafel wil ik laten verwijderen en afvoeren en de nieuwe meubels laten monteren en aansluiten. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Badkamerkasten monteren

Badkamer meubels ophangen met name een wastafelonderkast zonder wastafel en een kolomkast

Diverse meubelen in de badkamer monteren

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren in de badkamer. Het gaat om het monteren van een set van badkamermeubels (kast met wastafel, half hoge kast en een spiegelkast) en het plaatsen van twee douche wanden. De wanden zijn besteld, de meubels nog niet.

Meubels van Leen Bakker monteren

Ik wil een eettafel, barkast, tv meubel en bijzettafel in elkaar laten zetten, het zijn meubelen van de Leen Bakker.

Meubels en lampen in huis monteren

Ik zoek iemand die lampen bij mij in huis kan ophangen en een dressoir eetkamertafel + 4 stoelen in elkaar kan zetten.

Verbouwen van de badkamer

Wij willen onze badkamer geheel verbouwen. De meubels, sanitair enzovoorts demonteren en weer monteren. Verstevigen van achterwand toilet,verlaagd plafond, 2 nissen maken verder oude tegels weghalen en nieuwe tegels aanbrengen. Tegels zijn aanwezig. Totaal te betegelen badkamer ongeveer 40 m2.

Partners

Partners van Casius