Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Hoofddorp of directe omgeving.

1848 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en tuin, het behangen van een woning met renovlies, badkamer vernieuwen, terras overkapping maken, brandgang opnieuw betegelen, rolluiken leveren en plaatsen, klussen in het appartement, plafond laten stucen, waterschade plafond en muur begane grond, diverse klussen laten uitvoeren, appartement opknappen, volledige badkamer in de nieuwbouwwoning installeren, klussen in huis laten uitvoeren, schutting vervangen, nieuwe PVC-vloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hoofddorp:

Nieuwe vlotters in toiletten plaatsen

Er moeten nieuwe vlotters in onze toiletten worden geplaatst. We zijn er zelf mee bezig geweest, maar van een is een stukje afgebroken en deze krijgen we er nu niet meer uit. De andere vlotter hebben we wel aangeschaft, maar nog niet gemonteerd (Siamp vlotterkraan/ Monaco compact 95L). Fijn als de vakman een nieuwe mee kan nemen, deze en die wij al hebben aangeschaft wil plaatsen.

Montage van een rolhordeur

Monteren en ophangen rolhordeur, tpye 700 van Bruynzeel. Tevens luxaflex opschuiven zodat rolhordeur ertussen kan, tussen deur en luxaflex. Binnenmaat deur is 90 bij 220 cm.

Rails voor schilderijen aan plafond bevestigen

I would like to install the rail on the corner of the ceiling and the wall, from which to hang my pictures. I want to put these all around my apartment, so I calculates 40 meters length. I want the simple white rail.

Horren monteren in twee deurkozijnen

Ik heb twee deuren waar ik graag een hor voor wil plaatsen. Zie foto. Graag ontvang ik een offerte voor het inmeten en plaatsen.

Schuifdeur monteren

Ik wil graag 1 schuifdeur laten monteren/laten ophangen. Daarbij zal de rails tevens een klein stukje moeten worden ingekort.

Beugels en leuningen ophangen

Wij hebben een aantal wandbeugels en deurleuningen die opgehangen moeten worden. Bij elkaar 5 a 6 stuks. Zoeken een vakman die dit voor ons kan doen. Materialen zijn nog niet, besteld in verband met niet goed weten welke er nodig zijn. Vandaar materialen in overleg.

Pantry aansluiten

Wij zijn op zoek naar een pantry van 2400 mm breed, inclusief het aansluiten van elektra en water. Het gaat om een moderne stijl.

Bbq en kindertafel monteren

Ik zoek iemand die bij mij een bbq en een kindertafeltje in elkaar kan komen zetten. Graag een complete offerte.

Knikarm zonnescherm ophangen

Een knikarm zonnescherm met draaistok ophangen. Afmeting is 2.95 meter breed met 2.50 meter uitval. Moet op de begane grond worden geplaatst. Er hoeft geen oude zonnescherm verwijderd te worden.

Horizontale jaloezieën inmeten en monteren

Could you send me an offer for horizontal jaloezieën? Bedroom 1: Jaloezieën for 3 windows (1000 mm width, 1240 mm height) in wood, brown (from lounge color scheme), 25 mm wide panels, 1 window opens Bedroom 2: Jaloezieën for 4 windows (1000 mm width, 2200 mm height) in aluminium, beige, 50 mm wide panels, 1 door opens. Please include inmeten before the order and delivery with montage.

Horizontale jaloezieën inmeten

Voor onze woning in Hoofddorp zijn wij op zoek naar op maat gemaakte jaloezieën. Echter willen wij graag dat er een vakman langskomt om de maten nauwkeurig op te nemen. Het zullen rond de 9 a 14 jaloezieën zijn.

Zonneschermen elektrisch maken

Ik heb 2 zonneschermen op de begane grond dien nu handmatig bediend worden. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten om deze elektrisch te maken.De schermen zijn 3.80 en 2.20 meter breed.

Hor in een kunststof kozijn monteren

Hor in kunststof raamkozijn. Gaat naar binnen open, met een rolluik aan de buitenkant. Het gaat om 2 ramen van 73 - 98 cm. Materialen in overleg.

Vochtplekken achterhalen

De buurman heeft vochtvlekken in een kamer die grenst aan onze badkamer. De vochtvlek is op 20 cm hoogte vanaf de vloer en over de hele lengte van onze badkamer (ongeveer 2 meter). In onze badkamer is niets te zien. Onze douche grenst wel aan de muur. Wij willen graag de oorzaak van vochtvlekken achterhalen.

Plissé rolhordeur plaatsen

Ik wil 1 plissé rolhordeur type 900 van Bruynzeel laten plaatsen. Deze is al gekocht en in huis. De afmeting is 209 x 90 cm.

Taatsdeuren realiseren

Graag ontvang ik een aantal offertes van u voor het plaatsen van stalen (met glas) schuifdeuren. De afmetingen zijn 260 x 290 cm.

Bestelde kledingkast en bureau monteren

Bestelde kledingkast bij GAMMA en bureau (elders besteld) monteren. De kledingkast is van het merk Alpha. Afmetingen zijn: lengte 2054 mm en breedte 1800 mm. Met schuifdeuren, 2 stuks. Bureau (komt niet van GAMMA) is van merk Mobistop. Klein bureau, weinig bijzonderheden. Klant wenst beide meubelstukken gemonteerd te krijgen.

Hor voor dakraam plaatsen

Ik wil een hor laten plaatsen in een Velux dakraam.

Kastplanken monteren

De planken van mijn Praxis kast zijn naar beneden gevallen. Het is een linnenkast met 2 schuifdeuren. De pinnetjes geven geen steun meer. Waarschijnlijk is het materiaal spaanplaat met fineer. Kan dit nog gerepareerd worden?

Laminaat leggen

Ik wil graag 52 m2 laminaat aanschaffen. Het gaat om het laminaat Signature Xtra breed wit eiken. Daarna wil ik het oude laminaat verwijderd hebben en het nieuwe laten aanleggen. Vervolgens moeten er ook Europlint 506 wit olie eiken geplaatst worden.

Diverse meubels monteren

Ik heb een kledingkast, een slaapbank, een tv-meubel en een nachtkastje dat gemonteerd moet worden.

Penslot plaatsen

Ik zou graag willen weten wat het gaat kosten om een 1 of 2 bijzetpenslot te plaatsen in mijn voordeur.. Het gaat alleen om het plaatsen de pensloten heb ik..

Schutting na de storm repareren

Bij een schutting van 12-13 meter zijn de palen gebroken. In september is de nieuwe schutting gemaakt met hout, met 4 palen in de grond met beton. De metalen pinnen zijn afgebroken waardoor schutting naar voren is geklapt. Panelen zijn nog in orde. Graag willen wij de constructie versterken en waarschijnlijk meer palen laten slaan. Het liefste willen wij ons hout behouden en kijken naar opties ter versteviging. Het beton moet helaas ook uit de grond door de afgebroken palen. De klant is benieuwd naar de mening van de vakman over deze klus.

Montage kledingkasten, voorraadkast en stapelbed

Graag zou ik 2 kledingkasten een voorraadkast en een stapelbed in elkaar laten zetten. Deze heb ik al binnen. De kasten zijn inclusief handleiding. Het bed is 90 bij 2 meter. De afmeting van de kasten zal ik via de mail toe sturen.

Lampen en keukenrek ophangen

Onlangs heb ik lampen en een keukenrek gekocht. Het gaat om 11 lampen in totaal en een keukenrek die ik door een klusjesman wil laten ophangen. Ter toelichting heb ik foto’s meegezonden. Zou u mij kunnen helpen? Bij voorbaat dank! Vriendelijke groet.