Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Hoofddorp of directe omgeving.

1914 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: monteren van badkamermeubel incl wastafel en kraan, verbouwingen in de keuken, het realiseren van een op maat gemaakt smeedijzer leefveranda, vloertegels leggen, veranda plaatsen, het vervangen van onze serre door een nieuwe, vloeren isolatie, slopen schuren/bijgebouwen, stalen schuifpui plaatsen in onze aanbouw, doorbraak draagmuur over 3 meter, isoleren van kamer, schilderen van een aantal muren en plafonds, tuinhuis repareren, stalen trap naar vide maken en monteren, vervangen van 8 binnendeuren en deurposten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hoofddorp:

Deurafscheiding maken in gietvloer

Wij willen graag op onze gietvloer een afscheiding maken tussen keuken en woonkamer. De afstand is circa 5m bij 3m hoog. Het betreft een woning uit 2015. Het gaat om kamerhoge deuren (tot het plafond) en een schuifdeur op de begane grond. Ik heb deze deuren zelf niet in mijn bezit.

Laminaat probleem oplossen

Ik heb in november een laminaat vloer laten leggen. Helaas komt deze regelmatig omhoog. Rondom zijn al een aantal keer centimeters weggehaald. Toch staat hij op sommige stukjes nog bol of is de vloer uit elkaar gesprongen. Ik zou graag willen dat iemand er naar kijkt en dan bespreken wat het kost om het te laten oplossen.

Montage van een hordeur

Ik wil graag een bruynzeel (vaste) hordeur S700 laten monteren. Veel te ingewikkeld om zelf te doen. Graag een offerte voor montage. 1 meter breed bij 2,15. Hij moet in de breedte ingekort worden.

Leggen laminaat vloer inclusief ondervloer

Voor een nieuwbouw huurwoning zoek ik iemand die in verschillende vertrekken laminaat kan leggen. Het gaat om de hal, woonkamer en keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping twee slaapkamers en overloop. Op de zolderverdieping slaapkamer en overloop. Al het materiaal schaffen wij zelf aan, de woning wordt met een kale betonvloer opgeleverd. Voor de precieze afmetingen verwijs ik u naar de bijgevoegde bouwtekening.

Zonwerende folie aanbrengen

Goeiemiddag het gaat om 4 ramen begane grond makkelijk berijkbaar 4.7m3 Zon en uv warmte werend en spiegelend voor buiten Schuifdeur 187.5cm hoog en 103.5cm breed en het raam ernaast zelfde formaatRaam erboven 18cm hoog en 226cm breedRaam daarnaast 166cm breed en 140.5 cm hoog 

6x rolluiken reinigen en onderhouden

6x elektrische rolluiken reinigen: 1. het nalopen en afstellen van de motor en ophanging. 2. het reinigen van de cassette, pantser en geleiders (achter- en binnenzijde). 3. het invetten van de geleiders en veren. 4. het in wax zetten van de cassette en geleiders. 5. het tippen van de beschadigde cassette in de kleur van de cassette (bij het oplaag - en ophoog halen, zijn bepaalde cassette van de rolluiken beschadigd). 1x rolluik is op de 1ste verdieping. 1x grote rolluik op de 2e verdieping.

douchekraan verwisselen

Ik wil graag een douchethermostaatkraan verwisseld hebben. De hartafstand is oude en nieuwe 15 cm.

Zonnescherm ophangen

We willen bij de Praxis een handmatig knikarm zonneschermaan schaffen met dichte cassette, 5 meter breed en uitval 2,5 meter. Wij willen graag weten wat de kosten zijn voor montage en het afvoeren van het oude scherm.

Kabel vanaf inductie kookplaat naar groepenkast aanleggen

Wij willen een inductie kookplaat in de keuken aanbrengen. Dit kunnen wij zelf, wij kunnen alleen niet de kabel vanaf de meterkast aansluiten en hebben hier hulp bij nodig. de kabel zal ongeveer 5 meter moeten zijn.

Gipswand plaatsen

Ik wil graag een gipswand plaatsen. De hoogte is 242cm en de lengte 292cm. De benodigde gipsplaten, gipsschroeven en houten al aanwezig. Er zit al een gipsplaten muur in, maar die is verkeerd geplaatst. Deze ga ik er uit slopen en wil ik een paar cm verder hebben.

Lek flexibele slangen kraan badkamer

Er is een lek in de flexibele slangen van de kraan. Ik wil graag de flexibele laten vervangen, de kraan zelf niet.

Oud tuinhuis verwijderen

Ik wil een oud (houten) tuinhuis verwijderen. Dit moet zo snel mogelijk gebeuren want het begint uit elkaar te vallen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Plaatsen van deuren en kozijnen binnenhuis

Wij willen 4 deuren vervangen op de begane grond. Afhankelijk van de kosten willen we ook 4 x een houten kozijn laten plaatsen. Mocht dit te duur worden hoeft er alleen 1 x een ijzeren kozijn vervangen te worden. De deuren halen we er zelf uit, mogelijk als de kozijnen lukken ook, anders mag de vakman hier graag bij helpen. We hebben naar een aantal type deuren gekeken, maar ontvangen graag advies welke geschikt zijn. De afmetingen van 3 deuren zijn 2,32 meter x 96 cm en 1 van 76 cm x 2,32 meter. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Montage douchekraan

Ik wil een thermostatische douchekraan laten monteren en zou graag een offerte ontvangen. Het betreft het vervangen van een andere douchekraan dus er hoeft niet geboord te worden.

Zonnenscherm plaatsen

Wij willen graag ons zonnescherm laten plaatsen aan de voorgevel. 4.50 meter lang uitval 2.50 meter. Handbediening. Het zonnescherm wordt dinsdag 10 september in de middag bij ons thuis afgeleverd. Graag zsm na levering plaatsen. Het liefst dinsdag 10 september na 18.00 uur.

Verbouwing

Wij willen de badkamer verkleinen en daarmee de kinderslaapkamer vergroten. De badkamer is nu zo'n 18 m2 en zou zo'n 9 m2 worden. De badkamer (douche, bad, wastafel en toilet) moet geplaatst worden en de vloeren en wand betegeld. Het plafond is nu verlaagd en moet vervangen worden. Ook moeten stopcontacten en spotjes geplaatst worden. In de badkamer, kinderslaapkamer, hal en ouderslaapkamer willen we ook direct vloerverwarming leggen.

Plaatsen hordeur

Monteren van een hordeur voor de tuindeur. Wit Ral 9010 700 serre.

Schutting plaatsen

Wij willen een hout/beton schutting laten plaatsen. We willen grenen 21 planken schuttingen met antraciet palen. De totale lengte is 14.5 meter inclusief 2 poorten van 1 meter.

Zonnescherm ophangen

Wij willen de door ons bestelde zonnescherm (4.50 m breed uitval 2.50 m) handbediening zsm aan onze buitenmuur laten monteren.

Badkamer renovatie

Het plaatsen van een douche-cabine en een badkamermeubel. Ik wil ook de wanden laten stucen (ongeveer 20 m2).

Buitendeur plaatsen in houten garage

In de houtenwand een opening zagen en een kozijn met deur plaatsen. Nieuwe hardhouten deur met hang-en sluitwerk is reeds aanwezig. Kozijn met dorpel nieuw te leveren. Schilderwerk is niet nodig.

3 x radiatorkraan vervangen

Wij willen graag 3 radiatorkranen laten plaatsen. We hebben nog geen materiaal. Ik wil de douchekraan ook vervangen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Realiseren van slaap- en badkamers in luxe nieuwbouwwoning

I myself is an interior architect, I have one big house project in Hoofddorp. It is a new built house 13 meters wide X 9 meters deep 3 stories, with 4 bedrooms 3 bathrooms one toilet and 2 lounges, living, and hallway with deck on the ground floor and 1stfloor terrace. We will need • All bedrooms living and lounge with design ceiling with Led stip and spots • All bathrooms need to be done • All the floor need to be tiled total tile area 208 sqm There will be much more work to be done. We need a project to start in June ASAP. Please do let me know if you will be available to do this work.

Stucen van muren in nieuwbouwwoning, vloer betegelen schilderwerk

I have a new house that will be completed in May or June 2019. The total area of house is 129m2. I need to get done three things in house. The entire house walls need a 1-3mm stucken. The quote for cementing should include material (cementing). the walls are currently in wallpaper finish. The ceiling/roof does not need stucken. Also want quotes for putting tiles (including plint) for ground floor which is approximately 45 m2 and I can provide tile and material. Also want a quote for painting the whole house including material(again ceiling not included). I do not want hourly rate quotes. Needed full quotes to complete whole tasks(smooth stucken,tiling and painting)

Elektrische inbouwhaard en inbouw tv boven de haard

Ik heb al een inbouw tv en wil het gat groter maken voor een grotere tv. Onder de tv wil ik een elektrische inbouw haard laten maken.