Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor 3 lampen ophangen :

3 lampen ophangen

2 lampen ophangen waarbij nog een ophanghaak aan het plafond bevestigd moet worden , en een gaatje daarvoor in het beton geboord moet worden , vanaf hier een stripje naar het punt waar elektriciteit uit plafond komt . 3 e lamp is gewoon bestaande plaats naar andere bestaande plaats
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 3 lampen ophangen uit heel Nederland:

Huis verbouwen

7 januari kan ik een appartement betrekken te Oldenzaal, ik wil de keuken uitbreiden met 1 werkblad en onder /boven kasten en 1 inbouw inductie, verder de wc veranderen met nieuwe pot en misschien wat tegel werk, verder een nieuwe douch cabine en wat tegel werk, een estra slot i de voordeur en 6 plafond lampen ophangen en de media op een normale plaats. Verder wat er nog bij komt.

Lampen laten ophangen

Ik wil graag drie lampen in mijn studio laten monteren, waaronder een badkamerlamp.

Lampen en spotjes ophangen

Ik zoek een elektricien die meerder lampen kan ophangen in onze woning. het gaat om 1 hanglamp, 2 spotjes op een soort van rail. 1 spotje in de hal en 2 spotjes in de badkamer. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Diverse klussen

Ik wil graag een aantal klusjes in huis laten doen. Het gaat om onder andere: spotjes afkitten, muur schilderen van 10 m2 en vloer met betonverf van ongeveer 30 m2, plafond badkamer met waterafstotende verf, deur schilderen, wastafel aansluiten 2x, lampen ophangen, 28 traptreden en 2x bordes schilderen, 2x raambekleding op een velux dakraam, 2x de onderzijde van de badkamer deur schilderen, tafelpoten monteren en 4 lampen ophangen.

Klussen in huis

Wegens een verhuizing dienen er lampen, spiegel, plank ophangen te worden. Verder wil ik een luxe gordijnrail laten inkorten en ophangen en ook dient de vaatwasser aangesloten te worden. Het werk zal in week 49 of 50 uitgevoerd moeten worden.

Lampen ophangen

Twee lampen boven de eettafel ophangen met gootje eraan. Het gaat om een betonnen plafond.

Ophangen lampen

Ik wil 4 lampen laten ophangen. Ook wil ik een hangstoel rail voor hangplanten laten ophangen.

Lampen ophangen

Ik wil graag wat lampen op laten hangen in huis: - lamp in hal verwijderen en ophangen in slaapkamer - 2 fitting-lampen op lengte maken en ophangen in hal - lamp ophangen in badkamer Dit liefst volgende week Graag een offerte hiervoor.

Lampen ophangen

Ik wil graag 2 hanglampen laten monteren.

Buitenlampen ophangen

Het gaat om drie buitenlampen ophangen. De lampen zijn stuk en moeten vervangen worden. Electra aansluiting is aanwezig.

Partners

Partners van Casius