Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Hilversum of directe omgeving.

1447 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: volledig slopen tussenwoning /voormalig winkelpand, spanplafond aanbrengen in de aanbouw, spanplafond op de begane grond, spanplafonds in mat wit maken, verouderd appartement updaten met spanplafond, spanplafonds aan laten brengen, bedrijfsruimte na brand roet vrijmaken, schilder- en laminaatwerk in de woning, spanplafond in de woonkamer monteren, spanplafond aanbrengen, klussen bij een VVE-complex, diverse klussen in huis, tapijt en laminaat aanbrengen, behangen, schilderen en laminaat leggen, kelder leegzuigen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hilversum:

Plinten en gordijnen plaatsen

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren: Ik wil plinten in het hele appartement laten plaatsen. De oppervlakte is 51 m2. En ik wil twee gordijnrails plaatsen van 4.30 meter en 2.30 meter.

Kledingkast Delta monteren

Ik wil graag de zweefdeurkast Delta (220 x 200 x 64) kopen bij Gamma en ik vroeg me af hoeveel de montage gaat kosten. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Plissé gordijnen bottom up en down monteren

Ik wil graag plissé gordijnen op laten hangen maar eerst op laten meten en op maat maken van nog te bestellen gordijnen bij de GAMMA. Het betreft 6 ramen.

Kledingkast monteren

Namens een bewoner in onze begeleid-wonen-locatie wil ik een offerte aanvragen voor het monteren van een 2-deurs kledingkast met zweefdeuren. De kast is aangeschaft bij Gamma en inmiddels geleverd. Het zou heel fijn zijn als de kast nog voor de feestdagen gemonteerd kan worden. Graag ontvangen wij uw offerte hiervoor.

Rolgordijn monteren

Ik zou graag een monteur willen die een rolgordijn kan monteren. Ik heb het gordijn al gekocht.

Rolgordijncassette monteren

Ik wil graag 1 rolgordijn in een cassette laten ophangen.

Schuifdeurkast in de slaapkamer monteren

Ik wil binnenkort een schuifdeurkast aanschaffen van ongeveer 200 cm hoog en 150 of 180 cm breed. Ik wil die graag in de slaapkamer op de 1e verdieping laten monteren. Daarbij moet het materiaal ook naar boven worden gebracht. Ik ontvang hiervoor graag een prijsopgave.

Monteren van een Delta kledingkast

Ik wil graag een kledingkast kopen en in elkaar laten zetten. Dit wordt waarschijnlijk de Delta met schuifdeuren. De kamer is 4 x 2.20 meter, maar in het midden maar 1.75 meter breed dus misschien moet een en ander even worden nagemeten. Als het kan maandag 10 oktober. De kast is 222 x 200 x 65 centimeter groot.

Houten frame met schaduwdoek monteren

Graag ontvang ik een indicatie voor het monteren van een Nesling houten frame met schaduwdoek, type wall 1. De afmeting is ongeveer 3.70 bij 3.70 meter.

Bank laten reinigen

Kat heeft over de bank geplast en de bank dient gereinigd te worden.

Houten jaloezieën ophangen

Mijn raam is 2200 mm breed met aangrenzend een deur en raam tot aan de grond, deze is 1200 mm breed. Ik wil graag voor beide ramen witte houten jaloezieën van de Gamma laten inmeten en plaatsen. De ene jaloezie moet tot de vensterbank komen en de andere tot de grond, hiervoor zal ik dus maatwerk bij de Gamma moeten bestellen.

Lint vervangen van een zonnescherm

Het lint van het zonnescherm is gebroken en moet vervangen worden. Zonnescherm hangt op de 2de laag van een appartementen complex

Gordijnrailsen laten ophangen

Ik wil graag 5 gordijn railsen laten ophangen, allen zijn zo'n 5.1 meter. Ze moeten gemonteerd worden in betonnen plafonds. Daarnaast wil ik ophanggarantie.

Kippengaas aanbrengen op kunststof pui

Graag zou ik voor mijn raam (kunststof kozijn/pui) op de eerste verdieping, aan de buitenkant kippengaas aanbrengen om ervoor te zorgen dat de kat niet naar buiten/beneden kan vallen. Dit schijnt te kunnen (met zelftappende schroeven) heb ik begrepen. In de eerste instantie zou ik graag willen weten of dit daadwerkelijk kan en wat het zal kosten.

Kitwerk glas in nieuwe kozijnen

Ik wil graag een prijsopgave ontvangen voor het afkitten van glas aan de binnen- en buitenzijde van 7 nieuwe kozijnen op de begane grond. Er zit glas in met glaslatten en daartussen glasband van 9 x 4 mm. In totaal gaat het om 650 meter kitwerk. In week 28 wordt het glas geplaatst. Het kitwerk kan in week 29 worden uitgevoerd.

Laminaat laten leggen

Mijn broer moet vóor 1 juni uit zijn aanleunappartement, omdat dit gesloopt gaat worden. Hij heeft een andere woning toegewezen gekregen en daar willen we graag zo snel mogelijk een laminaatvloer met ondervloer en plakplinten laten leggen. Het is allemaal een beetje kort dag, maar we hopen dat er bedrijven zijn die hier tijd voor hebben. Het laminaat kan vanaf 27 mei worden gelegd. De betonnen ondergrond is al kaal en schoon. Er hoeft dus geen oude vloer verwijderd te worden. We ontvangen graag een offerte. Het gaat om ongeveer 67 m2. Het materiaal hebben wij aangeschaft.

Open haard verwijderen

Wij willen de open haard uit de woonkamer laten verwijderen. Het rookkanaal mag blijven zitten.

Zonnescherm plaatsen

Ik wil graag een uitval scherm van 4 meter, en een uitvalscherm van 2.5 meter. Ik wil deze graag elektrisch kunnen bedienen. Beide schermen moeten op de begane grond gemonteerd worden.

Schutting op balkon vervangen

Ik wil graag een oude schutting op ons balkon vervangen. Er dient een ruimte opgevuld te worden van 1.80 meter hoog en 2.60 meter breed. Ik denk zelf aan de aanschaf van twee schuttingdelen die op maat gemaakt moeten worden zodat deze passend zijn op het balkon.

Belluno plafondventilator monteren

Ik wil graag 1 plafondventilator Belluno laten ophangen en aansluiten.

Buitenzonwering laten monteren

Ik wil graag buiten mijn uitval zonnescherm laten monteren. Uitval: 250cm en de breedte is 530cm. Graag zou ik weten wat de kosten zijn voor het materiaal en wat de kosten voor het monteren zijn? Mijn zonnescherm wordt handmatig bediend en ziet er goed uit. Kan ik ook enkel de stof vervangen? Graag zou ik ook willen weten wat het kost om de stof te vervangen. Ik heb ook gelezen dat er momenteel een korting is van 30%. Ik neem aan dat dit bij het totaalbedrag wordt gerekend.

Zonneschermen ophangen

Ik wil graag 2 handbediende zonneschermen laten plaatsen op de 1e verdieping. Aan een kant kan het scherm geplaatst worden via het balkon. Voor de andere kant zal een ladder of steiger gebruikt moeten worden. De schermen zijn 3 en 2.5 meter breed.

Ramen beplakken met folie

Wij willen graag 5 grote ramen met mooie stroken beplakken (plakfolie milky). Ramen zijn 1.80 breed bij 2.20 hoog en een zelfs 2.90 breed en 2.38 hoog. Is dat te doen?

Lampen monteren en schilderijen ophangen

Ik heb onlangs mijn kamer opnieuw laten behangen, en nu moeten er 7 gaten geboord worden en schilderijen worden opgehangen. Ook moet er één hanglamp en twee plafondlampen worden bevestigd. Alle aansluitingen zitten er al. Ik heb geen grote haast, maar zou het fijn vinden als een klusbedrijf een uurtje voor mij vrij heeft.

Plafonnières monteren

Ik wil twee nieuwe plafonnières laten ophangen, het betreft de vervanging van de huidige plafonnières. Eventueel hier gaten voor boren. Daarnaast wil ik 5 gaten in de muur laten boren voor het ophangen van schilderijen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.