Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Hilversum of directe omgeving.

1540 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en in de tuin, uitvalschermen repareren of vervangen, vloerbalken vervangen/verstevigen, badkamerrenovatie uitvoeren, garage met asbest dak slopen, spanplafond plaatsen, klussen in huis laten uitvoeren, vochtinspectie en verhelpen, raamdecoratie inmeten en monteren, nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken, laminaat leggen en wanden behangen, screen plaatsen voor de zon, zonnescherm met knikarmen ophangen, 2 Schuifdeuren maken, elektrische rolluiken plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hilversum:

Klussen in huis

3 planken van 1 meter ophangen in woonkamer, wc vervangen boven, oude is vies, staande wc, wc tegels leggen wc beneden, potugese tegels, dikke tegels dus waarschijnlijk huidige tegels eruit. Portugese tegels heb ik al gekocht, wc zorg ik dan ook in huis te hebben en de witte ikea planken heb ik al in huis

Balkon afschermen met kattennet

Ik zoek een partij die voor mij een kattennet of iets dergelijks kan plaatsen op mijn balkon. Mijn balkon is 3 meter breed en de ruimte tussen mijn balustrade en het balkon boven mij is ongeveer 2 meter.

Hordeur plaatsen op balkondeur

Ik wil graag een hordeur plaatsen van de huiskamer naar het balkon, De binnenmaat van het kozijn is 80 bij 197 cm. Heb nog geen hordeur.

Ikea hoogslaper in elkaar zetten

Het gaat om het in elkaar zetten van de Stuva hoogslaper van Ikea.

Kapot rolgordijn repareren

Ons rolgordijn is kapot, het touwmechanisme is afgebroken. Wij kregen deze zelf niet gerepareerd. Het betreft een (1) rolgordijn/mechanisme.

Hor in achterdeur plaatsen

Ik wil graag een uitschuifbaar horscherm laten plaatsen in de achterdeur. De oude hordeur is/wordt weggehaald. Het nieuwe horscherm is aanwezig. Het moet op het deurkozijn geplaatst worden. Het merk van het horscherm is (waarschijnlijk) Bruynzeel.

Radiatorbekleding van hout monteren

Ik wil graag mijn radiator met hout laten bekleden. En mijn vensterbank daarbij laten aansluiten. Ik wil mijn verwarming is 250 breed 80 hoog precies meten ben ik niet goed in.

Gaten boren in zwaar beton

Ik wil graag 4 gaten laten boren in zeer zwaar beton in ons halletje. Wij hebben 2 metalen staanders waartussen glazen platen liggen. Wij hebben het zelf geprobeerd. Het beton is te hard. Gebruiken een boorkop van 8 mm.

Metalen rekken in kelderbox monteren

Ik heb vier zwaar metalen opbergrekken met vijf planken gekocht bij de Gamma in Bussum. 180 cm hoog, 90 cm. Breed en 45 cm diep. Ik zou het heel plezierig vinden als iemand van u deze opbergrekken zo spoedig mogelijk in elkaar wil zetten.

Kledingkast monteren

Ik werk bij een instelling waar ik voor een vrouw een kledingkast wil aanschaffen bij Praxis met bezorgservice en montageservice. Ik wil een drie of vierdeurs kast met veel legplanken van ongeveer 2 meter breed bij 2,20 meter hoog.

Opbergrek monteren

Ik wil graag de opbergrek in de volgende link bestellen, maar laten monteren. Hoeveel kost dat mij? -keuken-wonen/opbergen/opbergrekken/sencys-opbergrek-tower-xl/5569051

Vochtschade aan plafond verhelpen

Ongeveer drie maanden geleden heb ik kleine lekkage gehad van de bovenburen. Ik vermoed een overlopende emmer of de kraan open laten staan want het is daarna niet meer gebeurd. Ik wil graag deze lelijke vochtplekken en een soort barst laten verhelpen.

Folie op MDF deuren verwijderen

Ik heb 5 deuren met folie (2 kleuren). Zie bijgevoegde foto. Ik wil de folie laten verwijderen.

Afvoeren van grind

Het grind bedraagt 3 bij 4 meter en is ongeveer 3 centimeter dik. Dit moet worden afgevoerd.

Gat voor kraandoorvoer in keramische wastafel boren

In nieuwe wastafel moet een gat geboord worden voor een kraandoorvoer. Het gaat om ongeveer 30 millimeter. De wastafel kan langs gebracht worden.

Badkamer met schimmelaanslag reinigen

Bij de eindschoonmaak van onze woning na afloop van de huurperiode krijgen we de badkamer niet meer goed schoon. Helaas is er schimmel ontstaan (oa tussen de voegen en naden) die wij er zelf niet van af krijgen. Wat kunnen jullie hierin om dit schoon te krijgen met behulp van professionele middelen? Ik zie uw reactie graag tegemoet. De badkamer is 2 bij 2 meter.

Kledingkast monteren van GAMMA

Ik wil een kledingkast die ik ga kopen bij gamma laten monteren. Een kast met twee schuifdeuren. De kast met twee keer een hanggedeelte en erboven een plank om kleding op te leggen. Wat kost het om de kast te laten monteren?

Diverse klussen in huis

Een kapstok (3 x) ophangen, een spiegel ophangen, een schilderij ophangen, een haak ophangen, een plank (2x) ophangen. Kunt u pluggen en schroeven meenemen? En dan zijn de stopcontacten in de woonkamer zijn verplaatst. De bedrading ligt in de kelder, via kruipruimte. Die moeten aangesloten worden op de stoppenkast.

Grote badkamerspiegel plaatsen

Ik wil graag een grote badkamerspiegel van 140 x 70 cm laten monteren op de betegelde wand in onze badkamer. Er moet ook elektra worden aangesloten op een aansluitpunt dat al op die plek zit. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Gordijnroedes monteren

Ik wil graag gordijnroede laten plaatsen op de muur. Het gaat om een roede van 4.20 meter lang. In het midden zal er een ondersteuning gemaakt moeten worden. De muur is waarschijnlijk van steen want het is een jaren 30 woning. De roede is nog niet aangeschaft.

Vensterbanken monteren

Ik wil graag voor 1 vensterbank van 240 cm en 1 van 280 cm laten plaatsen. Dit moet direct op de betonnen fundering en niet als overzet vensterbank. Alleen de vensterbanken zijn in mijn bezit rest van de materialen moet de vakman meenemen.

Woonkamer, keuken en hal uitruimen

Graag ook uitruimen woonkamer, keuken en hal. Na tegels leggen weer inruimen

Dubbele hordeur laten plaatsen

Plaatsing dubbele rolhordeur van ongeveer 160 cm breed en 215 cm hoog. Het betreft twee openslaande deuren met houten kozijnen. Ik zou graag willen dat iemand de hordeuren komt inmeten zodat ik ze kan aanschaffen. Daarna dienen ze op maat gemaakt en opgehangen te worden.

Loslatende naden van een zonnescherm

Ik heb een zonnescherm met elektrische knikarm van 5 meter breed en uitval van 3 meter. Eén naad is over een lengte van circa 1 meter losgelaten. Dit deel zit aan de voorzijde van het scherm en is direct zichtbaar bij het uitzetten ven het scherm. Kunt u dit duurzaam repareren door middel van het opnieuw stikken van de naad. Wat zijn de kosten van deze reparatie?

Bistrotafel Havana in elkaar zetten

Van Gamma wil ik graag de Bistrotafel Havana monteren. Op korte termijn.