Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Hilversum of directe omgeving.

1563 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: plaatsen badkamer, badkamer, tegelwerk, schilderwerk, tuinschermen plaatsen, stalen deurafscheiding voor de woonkamer, keukenkasten wrappen, een dakraam inspecteren/vervangen, opmeten en montage horren en plissegordijnen, pvc vloer aanbrengen in douche, sanitair, pVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen, raam in houten schuur plaatsen, installatie van een houtkachel, kouwennesten onder zonnepanelen verwijderen en gaas aanbrengen, toilet en badkamerrenovatie, afzuigkap, kasten, wanden en lampen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hilversum:

Douchebak installeren

Het gaat om het installeren van een douchebak. Er heeft een bak gestaan met stenen muurtje die ik eruit gebroken heb. Het putje moet wel aangepast worden.

3 lampen ophangen

2 lampen ophangen waarbij nog een ophanghaak aan het plafond bevestigd moet worden , en een gaatje daarvoor in het beton geboord moet worden , vanaf hier een stripje naar het punt waar elektriciteit uit plafond komt . 3 e lamp is gewoon bestaande plaats naar andere bestaande plaats

Erkerbank op maat bouwen

Ik zou graag een erkerbank willen laten maken van MDF. De lengte van muur naar muur is 2 mtr en is 80 cm diep. Er zit ook een radiator die wel zn warmte kwijt moet kunnen. Onder de bank zouden we graag opbergruimte willen hebben. Ik heb een foto toegevoegd van de huidige situatie. Graag hoor ik de mogelijkheden.

Rookkanaal/schoorsteen binnenshuis verwijderen

Wij willen graag het rookkanaal verwijderen tot aan de schoorsteen.

Serre renovatie

Mijn serre is klein. Deze heeft 3 kunststofplaten waarvan er 2 door grote hagelstenen beschadigingen hebben. Ik heb de gegevens nu niet bij de hand. Er staat een koelkast en en wasmachine in en een schoenen rek aan de andere kant. Daartussen is er ruimte van 75 cm vermoed ik. De serre is direct tegen mijn achterdeur en mijn bijkeuken. Wat kost het om de 3 kunststofplaten te vervangen? Liefst zo spoedig mogelijk maar geen acuut probleem.

Laminaat leggen

Ik ben op zoek naar iemand die laminaat en ondervloer kan leggen in een appartement in Hilversum. Het betreft een oppervlakte van 68 vierkante meter.

Werkzaamheden na waterschade

Ik wil 20 vierkante meter laminaat plus ondervloer plus 20 meter plakplinten laten aanbrengen tevens plafond en wand witten 30 vierkante meter en een rolgordijn van 210 cm monteren.

Shutters plaatsen

Ik wil twee shutters plaatsen in een slaapkamer. De afmetingen zijn plusminus 220 x 220 cm en 80 x 130 cm in 1 raamkozijn.

Rolgordijnen ophangen

Wij willen 26 stuks rolgordijnen ophangen bij een klant van ons. Deze rolgordijnen worden ook via de praxis besteld.

Nieuwe houten kozijnen, deuren en ramen plaatsen

Ik zoek een aannemer in het Gooi voor diverse werkzaamheden; - schuifpui vervangen voor openslaande deuren - achterdeur vervangen inclusief kozijn. Van hout. - 5 stuks ramen in slaapkamer vervangen Na ontvangen globale indicatie vraag ik u langs te komen voor een opname van een gedetailleerde offerte. Zie de bijlage voor details over de werkzaamheden.

Klussen in huis laten doen

Ik wil een horraam (ik heb er al twee) op maat maken en plaatsen voor het zij raam en slaapkamer raam. Ik wil twee gordijn railsen op laten hangen. Ik wil zeven lampen op laten hangen en twee grote spiegels.

Valscherm op laten hangen

Het gaat om het ophangen van een valscherm. 1-hoog (Drive-Inn woning). Deze is 4 meter en moet op 1 hoog geplaatst worden. Dient op steen geplaatst te worden. Klus kan vanaf 1 augustus uitgevoerd worden.

Handbediend knikarmscherm ombouwen.

Buismotor installeren + schakelaar + afstandsbediening in bestaand handbediend knikarmscherm op de begane grond. Ca. 280 cm breed en 180 cm uitval.

Draaimechanisme van zweefparasol repareren

De zweefparasol gaat niet meer open doordat de hendel het touw niet meer laat meedraaien.

Zonnewering plaatsen

Ik heb 3 screens (Verduisterende zonnewering) nodig van ongeveer 160 x 150 cm. Twee maal boven in de slaapkamer en beneden.

Bruynzeel schuifhor plaatsen

Ik heb een hordeur in huis van Gamma (Bruynzeel). Deze moet nu nog worden geplaatst. Het gaat om een deur van ongeveer 1 bij 2.20 meter.

Balkon afschermen met een kattennet

Ik zoek een partij die voor mij een kattennet of iets dergelijks kan plaatsen op mijn balkon. Mijn balkon is 3 meter breed en de ruimte tussen mijn balustrade en het balkon boven mij is ongeveer 2 meter.

Hordeur plaatsen op balkondeur

Ik wil graag een hordeur plaatsen van de huiskamer naar het balkon, De binnenmaat van het kozijn is 80 bij 197 cm. Heb nog geen hordeur.

Ikea hoogslaper in elkaar zetten

Het gaat om het in elkaar zetten van de Stuva hoogslaper van Ikea.

Kapot rolgordijn repareren

Ons rolgordijn is kapot, het touwmechanisme is afgebroken. Wij kregen deze zelf niet gerepareerd. Het betreft een (1) rolgordijn/mechanisme.

Hor in achterdeur plaatsen

Ik wil graag een uitschuifbaar horscherm laten plaatsen in de achterdeur. De oude hordeur is/wordt weggehaald. Het nieuwe horscherm is aanwezig. Het moet op het deurkozijn geplaatst worden. Het merk van het horscherm is (waarschijnlijk) Bruynzeel.

Radiatorbekleding van hout monteren

Ik wil graag mijn radiator met hout laten bekleden. En mijn vensterbank daarbij laten aansluiten. Ik wil mijn verwarming is 250 breed 80 hoog precies meten ben ik niet goed in.

Gaten boren in zwaar beton

Ik wil graag 4 gaten laten boren in zeer zwaar beton in ons halletje. Wij hebben 2 metalen staanders waartussen glazen platen liggen. Wij hebben het zelf geprobeerd. Het beton is te hard. Gebruiken een boorkop van 8 mm.

Metalen rekken in kelderbox monteren

Ik heb vier zwaar metalen opbergrekken met vijf planken gekocht bij de Gamma in Bussum. 180 cm hoog, 90 cm. Breed en 45 cm diep. Ik zou het heel plezierig vinden als iemand van u deze opbergrekken zo spoedig mogelijk in elkaar wil zetten.

Kledingkast monteren

Ik werk bij een instelling waar ik voor een vrouw een kledingkast wil aanschaffen bij Praxis met bezorgservice en montageservice. Ik wil een drie of vierdeurs kast met veel legplanken van ongeveer 2 meter breed bij 2,20 meter hoog.