Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Hilversum of directe omgeving.

1460 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw of kelder onder bestaande woning, stucen en schilderen, tegelvloer en vloerverwarming verwijderen, slaapkamer opknappen, behangen en laminaat leggen, schutting plaatsen, klussen in huis en laminaat leggen, lampen en horren plaatsen, elektrische rolluiken plaatsen, laminaat leggen en muur verven vanwege waterschade, kunstgras op bitumen dak leggen, deuren en kozijnen plaatsen, schutting maken met Rabbat planken, raamdecoratie inmeten en ophangen, slaapkamer opknappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hilversum:

Diverse klussen in huis

Een kapstok (3 x) ophangen, een spiegel ophangen, een schilderij ophangen, een haak ophangen, een plank (2x) ophangen. Kunt u pluggen en schroeven meenemen? En dan zijn de stopcontacten in de woonkamer zijn verplaatst. De bedrading ligt in de kelder, via kruipruimte. Die moeten aangesloten worden op de stoppenkast.

Grote badkamerspiegel plaatsen

Ik wil graag een grote badkamerspiegel van 140 x 70 cm laten monteren op de betegelde wand in onze badkamer. Er moet ook elektra worden aangesloten op een aansluitpunt dat al op die plek zit. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Gordijnroedes monteren

Ik wil graag gordijnroede laten plaatsen op de muur. Het gaat om een roede van 4.20 meter lang. In het midden zal er een ondersteuning gemaakt moeten worden. De muur is waarschijnlijk van steen want het is een jaren 30 woning. De roede is nog niet aangeschaft.

Vensterbanken monteren

Ik wil graag voor 1 vensterbank van 240 cm en 1 van 280 cm laten plaatsen. Dit moet direct op de betonnen fundering en niet als overzet vensterbank. Alleen de vensterbanken zijn in mijn bezit rest van de materialen moet de vakman meenemen.

Woonkamer, keuken en hal uitruimen

Graag ook uitruimen woonkamer, keuken en hal. Na tegels leggen weer inruimen

Dubbele hordeur laten plaatsen

Plaatsing dubbele rolhordeur van ongeveer 160 cm breed en 215 cm hoog. Het betreft twee openslaande deuren met houten kozijnen. Ik zou graag willen dat iemand de hordeuren komt inmeten zodat ik ze kan aanschaffen. Daarna dienen ze op maat gemaakt en opgehangen te worden.

Loslatende naden van een zonnescherm

Ik heb een zonnescherm met elektrische knikarm van 5 meter breed en uitval van 3 meter. Eén naad is over een lengte van circa 1 meter losgelaten. Dit deel zit aan de voorzijde van het scherm en is direct zichtbaar bij het uitzetten ven het scherm. Kunt u dit duurzaam repareren door middel van het opnieuw stikken van de naad. Wat zijn de kosten van deze reparatie?

Bistrotafel Havana in elkaar zetten

Van Gamma wil ik graag de Bistrotafel Havana monteren. Op korte termijn.

Zonweringsdoek monteren

Ik wil een zonwering doek laten monteren waarbij op 2 punten de montage in de muur van het huis zit en 1 punt in een paal die de grond in moet. Het betreft ook het inmeten.

Hordeur plaatsen in een keukendeur

Ik wil binnenkort bij Gamma een vaste hordeur kopen en die in het kozijn van mijn keukendeur laten monteren. Ik hoor graag wat hiervoor de montagekosten zijn.

Hordeur in de keukendeur monteren

Ik wil binnenkort bij Gamma een vaste hordeur kopen en die in het kozijn van mijn keukendeur laten monteren. Ik hoor graag wat hiervoor de montagekosten zijn.

Plinten en gordijnen plaatsen

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren: Ik wil plinten in het hele appartement laten plaatsen. De oppervlakte is 51 m2. En ik wil twee gordijnrails plaatsen van 4.30 meter en 2.30 meter.

Kledingkast Delta monteren

Ik wil graag de zweefdeurkast Delta (220 x 200 x 64) kopen bij Gamma en ik vroeg me af hoeveel de montage gaat kosten. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Plissé gordijnen bottom up en down monteren

Ik wil graag plissé gordijnen op laten hangen maar eerst op laten meten en op maat maken van nog te bestellen gordijnen bij de GAMMA. Het betreft 6 ramen.

Kledingkast monteren

Namens een bewoner in onze begeleid-wonen-locatie wil ik een offerte aanvragen voor het monteren van een 2-deurs kledingkast met zweefdeuren. De kast is aangeschaft bij Gamma en inmiddels geleverd. Het zou heel fijn zijn als de kast nog voor de feestdagen gemonteerd kan worden. Graag ontvangen wij uw offerte hiervoor.

Rolgordijn monteren

Ik zou graag een monteur willen die een rolgordijn kan monteren. Ik heb het gordijn al gekocht.

Rolgordijncassette monteren

Ik wil graag 1 rolgordijn in een cassette laten ophangen.

Schuifdeurkast in de slaapkamer monteren

Ik wil binnenkort een schuifdeurkast aanschaffen van ongeveer 200 cm hoog en 150 of 180 cm breed. Ik wil die graag in de slaapkamer op de 1e verdieping laten monteren. Daarbij moet het materiaal ook naar boven worden gebracht. Ik ontvang hiervoor graag een prijsopgave.

Monteren van een Delta kledingkast

Ik wil graag een kledingkast kopen en in elkaar laten zetten. Dit wordt waarschijnlijk de Delta met schuifdeuren. De kamer is 4 x 2.20 meter, maar in het midden maar 1.75 meter breed dus misschien moet een en ander even worden nagemeten. Als het kan maandag 10 oktober. De kast is 222 x 200 x 65 centimeter groot.

Houten frame met schaduwdoek monteren

Graag ontvang ik een indicatie voor het monteren van een Nesling houten frame met schaduwdoek, type wall 1. De afmeting is ongeveer 3.70 bij 3.70 meter.

Bank laten reinigen

Kat heeft over de bank geplast en de bank dient gereinigd te worden.

Houten jaloezieën ophangen

Mijn raam is 2200 mm breed met aangrenzend een deur en raam tot aan de grond, deze is 1200 mm breed. Ik wil graag voor beide ramen witte houten jaloezieën van de Gamma laten inmeten en plaatsen. De ene jaloezie moet tot de vensterbank komen en de andere tot de grond, hiervoor zal ik dus maatwerk bij de Gamma moeten bestellen.

Lint vervangen van een zonnescherm

Het lint van het zonnescherm is gebroken en moet vervangen worden. Zonnescherm hangt op de 2de laag van een appartementen complex

Gordijnrailsen laten ophangen

Ik wil graag 5 gordijn railsen laten ophangen, allen zijn zo'n 5.1 meter. Ze moeten gemonteerd worden in betonnen plafonds. Daarnaast wil ik ophanggarantie.

Kippengaas aanbrengen op kunststof pui

Graag zou ik voor mijn raam (kunststof kozijn/pui) op de eerste verdieping, aan de buitenkant kippengaas aanbrengen om ervoor te zorgen dat de kat niet naar buiten/beneden kan vallen. Dit schijnt te kunnen (met zelftappende schroeven) heb ik begrepen. In de eerste instantie zou ik graag willen weten of dit daadwerkelijk kan en wat het zal kosten.