Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor poort en schuurdeur vervangen :

Poort en schuurdeur vervangen

Wegens rot houtwerk willen wij graag onze houten poort (hoge deur circa 2.13 meter) en schuurdeur inclusief omlijsting en kozijnen van de schuur laten vervangen. Er moeten ook sloten op de deuren komen. Wie zou er langs kunnen komen om een prijsopgave te doen?
Onze klant uit Heiloo (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor poort en schuurdeur vervangen uit heel Nederland:

Voor- en achtertuin leeghalen en opnieuw bestraten

Ik wil mijn voor- en achtertuin leeg laten halen. Bestrating en beplanting verwijderen en aansluitend opnieuw bestraten. Achtertuin schuttingdeel en poort vervangen en schuurdeur opknappen. Voortuin 600 x 300 Achtertuin 600 x 1200 met daarop ook een standaard schuurtje. Vakman kan vrij gemakkelijk afvoeren via de achtertuin. Ik ontvang graag complete offertes inclusief tegels en overige materialen.

Poort plaatsen en schuurdeur vervangen

Graag zie ik een offerte voor een stuk schutting met poort de afmeting zijn 2.40 m x 2.40 m. Inclusief afvoer struiken er is namelijk in gebroken deze foto van schutting was voor de inbraak, ik moet een reparatie offerte hebben voor de verzekering en die gaan kijken wat mogelijk is, tevens voor een schuurdeur/kozijn. Zie foto's, ik zie graag een globale offerte te gemoed graag correspondentie via mail, ben telefonisch slecht bereikbaar overdag ivm werkzaamheden

Poort laten plaatsen

Ik wil een poort laten plaatsen (0.90 x 1.80 meter). Er moet een paal in de grond een aan de schuurdeur komen.

Klussen aan sloten en deuren

Mijn huis staat te koop en ik woon zelf al elders. Nu is het slot in de poort kapot en moet worden vervangen. Ik wil dat met de nodige spoed laten verzorgen, omdat de tuin nu vrij te betreden is en dat is niet wenselijk. De poort moet ook beter worden afgehangen. Verder sluit de schuurdeur moeilijk doordat de deur iets verzakt is. Dat slot is niet kapot. Ik laat deze klussen graag snel verzorgen en ontvang vooraf hiervoor uw prijsopgave.

Poortdeur en schuurdeur vernieuwen

Mijn poort deur en schuurdeur moeten vernieuwd worden wil graag vrij blijvend een offer te aan vragen

Reparatieklussen uitvoeren bij de schuur

Reparatieklussen uitvoeren bij de schuur, zoals: voegen (voegen laten los), metselen, dak lekkage verhelpen, repareren, schuurdeur schuren en schuurdeur post repareren; er is een stuk hout weg. De schuur is ongeveer 4 meter bij 2.50 meter breed. het gaat om het gedeelte waar de poort zit. Ik heb een dubbelzijdige poort van hout (dubbele deur).

Buitenkant van een woning schilderen

Ik wil graag de buitenkant van de woning laten schilderen. Het gaat om zes raampartijen, een voordeur, twee deuren waar ramen inzitten, een schuurdeur en een poort. Er worden twee kleuren gebruikt. Aangezien de woning in de verkoop staat, zou ik graag in overleg kijken wat nodig is.

Stijl van tuinpoort repareren en beveiligen

De tuinpoort heeft men geprobeerd open te breken. De lijst waar het slot in valt moet vervangen worden, deze is 2.10 meter lang. Ik heb foto's van de schade die ik kan doormailen. Tevens graag advies over extra beveiliging van poort en schuurdeur.

Inbraakschade herstellen aan kozijn, poort en deur

Graag wil ik een offerte voor het repareren van een poort met kozijn en de schuurdeur. Het hout hiervan is beschadigd bij een inbraak. Ik hoop dat u snel een offerte kunt uitbrengen, zodat ik die naar de verzekering kan sturen.

Tuin renoveren

Ik wil graag in mijn tuin onder de tegels worteldoek laten leggen, ongeveer 40 m2. Ik heb een overkapping die nog goed is, maar een opknapbeurt nodig heeft. Het dak is van golfplaten en de balken moeten geschilderd worden. En de dakgoot moet vervangen worden. De overkapping is ongeveer 5 meter breed en 3 meter diep. Verder een stuk van schutting vervangen, ongeveer 3.50 meter, inclusief poort, en een schuurdeur vervangen. Het gaat om een schuttingdeel en een poort. Graag een offerte van de kosten.