Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kleding kast monteren:

Kleding kast monteren

Ik wil graag een offerte voor een kledingkast van 4,50 meter breed bij 2,50 a 2,60 meter hoog bij 60 cm in diepte. Ik wil graag een kast met schuifdeuren.
Onze klant uit Heerhugowaard (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kleding kast monteren uit heel Nederland:

Kledingkast laten monteren

Ik wil een 1 kleding kast met schuifdeur laten monteren Die ik bij jullie ga aanschaffen.. wat kost dit?

Kledingkast monteren van GAMMA

Ik wil een kledingkast die ik ga kopen bij gamma laten monteren. Een kast met twee schuifdeuren. De kast met twee keer een hanggedeelte en erboven een plank om kleding op te leggen. Wat kost het om de kast te laten monteren?

Grote kledingkast in elkaar zetten

Ik wil graag 1 grote op maat gemaakte kleding kast in elkaar zetten. Op een slaapkamer.

Kast in elkaar zetten

Graag wil ik de kosten weten voor een montage service voor mijn kleding kast. Kast Alpha.

Inbouw garderobekast maken

Wij zijn op zoek naar inbouwkledingkasten voor op onze slaapkamer. De kasten hebben een L-Vorm waarbij het gaat om lengtes 2 meter en 1,5 meter. Het is een kast waar de kleding en schoeisel van 2 personen (man en vrouw) in moet komen.

Kledingkast laten inbouwen

Ik wil een kleding kast op maat laten plaatsen. Betreft een kast van 2.60 meter hoog en 2.50 meter breed.

Spiegel op een kledingkast vervangen

h.2.09/br. 23 cm spiegel in de schuifdeur van de kleding kast ,een barst

Jacobus 6 en rookkanaal plaatsen

In juni gaan wij verhuizen en zouden wij graag in ons nieuwe huis een Jacobus 6 houtkachel willen laten plaatsen. Wij zouden dus een offerte aan willen vragen voor de haard inclusief plaatsing. Op de begane grond kan de haard in het midden van de huiskamer geplaatst worden. Op de tweede verdieping kan het rookkanaal precies door een kast waar al reeds eerder een kanaal heeft gezeten. Uiteindelijk kan het rookkanaal via de zolderkamer naar een bestaande schoorsteen. In de kast waar het kanaal doorheen gaat wordt ook kleding bewaard dus daar zal het rookkanaal omgekokerd moeten worden. Daarnaast zouden we op zolder een klein afgewerkt koofje omheen willen hebben. Kunt u ons een offerte sturen voor de aanleg van het kanaal en de aanschaf van de houtkachel?

Kledingkast Sigma met schuifdeur monteren

Ik heb een kleding kast Sigma van 1 meter lang met 1 schuifdeur. Kunt u mij u prijs laten weten? PS: de kast is al geleverd. Wat zou dit kosten?

Schuifdeurkast voor kleding maken

Ik heb een kamer waar net geen gewone kast in past. Nu wilde ik eigenlijk een kledingkast laten maken met schuifdeuren. De breedte is ongeveer 1.60 meter en de diepte is beperkt (maximaal 36 cm diep), dus een indeling binnen zal ook op maat gemaakt moeten worden.

Partners

Partners van Casius