Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kleding kast monteren:

Kleding kast monteren

Ik wil graag een offerte voor een kledingkast van 4,50 meter breed bij 2,50 a 2,60 meter hoog bij 60 cm in diepte. Ik wil graag een kast met schuifdeuren.
Onze klant uit Heerhugowaard (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kleding kast monteren uit heel Nederland:

Kledingkast op maat in elkaar zetten

Kleding kast op maat van 'Modul It' in elkaar zetten. Het betreft een hoekkast met aan de ene kant een afmeting van 1.50 meter en aan de andere kan 1 meter (met een hoek er tussenin. De kast heeft daarnaast ook zo'n 6 deuren.

Open hangsysteem van steigerbuizen maken

Ik wil een open kast van steigerbuizen laten maken met verschillende hoogtes voor kleding tussen 2 muren. Ruimte tussen de muren is ongeveer 3 meter en 50 cm.

Kast in elkaar zetten

Kleding kast in elkaar zetten

Inbouwkast realiseren

Wij zijn op zoek naar een maatwerk inbouwkast voor in de gang. De kast is 210 cm breed en 230 cm hoog. Bestaande uit een garderobe deel en opbergvakken voor schoenen. Tevens aantal lades voor kleding. Geheel dient afgesloten te worden met strakke deuren. Materiaal gefineerd eiken. Kleur buitenkant ral 9005.

Kleding kast demonteren en monteren

Ik ga verhuizen en ik kan alleen de kledingkast niet zelf demonteren, vervoeren en monteren. De kast is 250 cm lang en 68 cm breed. Hij heeft 2 grote deuren van melkglas. De kast staat nu in Sneek op de 1ste verdieping en het nieuwe huis is ook in Sneek, daar komt de kast op de begane grond.

Antieke kast uit elkaar halen

Er moet een grote antieke (kleding)kast uit elkaar gehaald worden en erna weer in elkaar worden gezet. Dit graag door een vakman.

Schimmel probleem opsporen en verhelpen

In de VvE zijn er twee bewoners die schimmel in / achter een (kleding) kast hebben staan. Kan ventilatie probleem zijn, of ook doorslaand vocht, we weten het niet. Daarom zijn we op zoek naar advies. Opties zijn te beperkt om een goede keuze te kunnen maken.

Montage van een kledingkast

Ik wil graag mijn kleding kast montering hij is 210 hoog 270 breed

Kast voor kleding in elkaar zetten

Graag wil ik vragen wat de kosten zijn om een 3-deurs kledingkast te monteren Bij voorbaat

Kledingkast monteren

Ik heb in mijn slaapkamer een kledingkast die vast zit aan de muur met 1 deur daar wil ik graag allemaal planken in ongeveer 10 - 15 de hele kast om kleding op te leggen hoeveel gaat dat mij kosten om dat te laten monteren zelf heb ik nog geen materialen ben ook benieuwd hoeveel de planken kosten en schroefjes

Partners

Partners van Casius