Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Heerhugowaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Heerhugowaard heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Heerhugowaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Heerhugowaard of directe omgeving.

909 klanten uit Heerhugowaard bevelen een bij Casius in Heerhugowaard aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Heerhugowaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: badkamer verbouwen, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, het tegen geluid isoleren van een wand, laminaat vloer verwijderen en opnieuw leggen, tegelvloer leggen in nieuwbouw woning, pvc of polyester spanplafond aanbrengen badkamer/toilet met led spotjes, het realiseren van een voorzetwand voor geluidsinformatie, trap verstevigingen, plafond isoleren, rubberen tegels in achtertuin leggen ca. 13 m2, harmonica doek en rolgordijn coolfit monteren, tussenmuur plaatsen met doorgang, installeren houtkachel zonder bestaand rookkanaal en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Heerhugowaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Heerhugowaard:

Vervangen toilet reservoir laaghangend

Vervangen toilet reservoir (laaghangend). Wij hebben de pot al uitgezocht, het gaat echt om het verwijderen van de oude en installeren van de nieuwe. Hier hoeven geen leidingen voor verlegt te worden, ze komen op de zelfde plek terug.

Toilet vervanging :van duoblok naar inbouwtoilet

Momenteel heb ik een duoblok en wil deze vervangen door een hangend inbouwtoilet gaarne prijsopgave all in dwz incl.afwerking met tegels.

Montero bankjes

Ik wil graag 2 Montero kunststof buitenbankjes laten monteren. Wij kunnen dit helaas niet zelf. De materialen hebben wij al in bezit.

Tuinhuis slopen en afvoeren

Ik wil mijn standaard tuinhuisje laten verwijderen en afvoeren. De locatie is goed toegankelijk.

Traprenovatie

Ik wil graag 1 trap bekleden met traprenovatie laminaat. Dit betreft 13 treden en 13 stootborden met 2 bochten. Trap wordt schoon en kaal opgeleverd.

Trespa ombouw voor dakgoot

Ik zou graag de dakgoot van 6 m breed voorzien van een ombouw vaan trespa rond het houtwerk en zoek hier een timmerman voor. Er is geen lekkage meer en er is een coating aangebracht op het zink.

Plaatsen badkamermeubel

Plaatsen van badkamermeubel Napoli van Praxis. Ondermeubel,wastafel,spiegel,verlichting en kraan Verwijderen van bestaand hetgeen makkelijk zal gaan. Ik ben zelf in staat om assistentie te verlenen

Overkapping plaatsen

Het betreft een appartement met een buitenruimte van 150 m2. We wensen hier een overkapping.

Balkons renoveren

Goede dag wij zijn een VVE. Wij willen 6 balkons renoveren van hout, en wij willen daar een offerte van laten maken ,kan dat bij jullie?de lengte van de balkons zijn 530 cm bij 120 cm. De bovenlegger moet er vanaf en nog een paar zijbalken. Het hout is rot. Er is makkelijk bij de balkons te komen. Het is maximaal 3 hoog. Het oude materiaal graag afvoeren. Graag het nieuwe hout weerbestendig.

Toiletpot aanschaffen en plaatsen

Ik wil graag een nieuwe toiletpot plaatsen.

Bestaand tuinhuisje 6 meter verplaatsen

Tuinhuisje verplaatsen, grondoppervlak, 2,5 m x 2,5 m, 3 m hoog, afstand verplaatsing ca. 6 m

Montage Nesling coolfit sail

Montage Nesling coolfit sail op dakterras van 440 x 600 cm. Eveneens graag inmeten.

Klussen in de badkamer

Ik wil graag een hoek instap 90 x 90 laten monteren in de badkamer. Het gaat om een hoek instap met 2 glazen deuren.

Tv dressoir in elkaar zetten

Ik heb een tv dressoir gekocht en zoek iemand die deze in elkaar zetten. Afmeting 118x43 en de handleiding zit erbij.

Toilet renovatie

Overtegelen toiletruimte + plaatsen nieuw wasbakje en nieuw toilet. We hebben al een inbouw systeem voor het toilet. Het overtegelen kan over de tegels heen. (er is maar 1 laag) We zorgen zelf voor de materialen ( tegels wand, vloer, toilet en wasbak). Niet voor lijm. Afmeting wc is vloer circa 1,25 m2 Wandoppervlak circa 8,7m2

Achterpui vervangen door schuifpui

Ik wil onze achterpui laten vervallen en een schuifpui hiervoor in de plaats zetten. Breedte ca 4 m.

Douche vervangen

Ik wil graag mijn oude douche laten vervangen door een regendouche met handdouche te laten plaatsen.

Horgordijnen plaatsen

Het gaat om het op maat maken en bevestigen van 4 horgordijnen. De horgordijnen moeten ongeveer 1 meter worden.

Keukenkraan vervangen

Het gaat om het vervangen van de keukenkraan.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer aanpassen. De badkamer is 170 bij 260 cm. De waterleiding moet verplaatst worden, er moet betegeld worden tot aan het plafond, er moet een douchewand geplaatst worden, een meubel, een onderkast, een spiegelkast, en een kolomkast. De nieuwe tegels mogen eventueel over de oude tegels heen.

Voordeur plaatsen

Ik zoek een deurenspecialist die een nieuwe voordeur kan plaatsen in mijn woning. De deur kopen wij zelf.

Inmeten raamdecoratie

Wij willen grijze top-down plisségordijnen bij ongeveer 13 ramen. Ik wil de ramen laten opmeten en vervolgens moeten de gordijnen gemonteerd worden.

Tuinhuis slopen en afval afvoeren

Ik ben op zoek naar iemand die mijn houten tuinhuis van circa 3 bij 3 meter kan slopen. In het tuinhuis bevinden zich twee ramen en een deur. Het afval dient afgevoerd te worden.

Zonnescherm ophangen

Ik zou graag een zonnescherm van Praxis (breedte 295 cm) met knikarm willen laten ophangen. Het zonnescherm dat er nu hangt, zijn naar mijn weten dezelfde maten, moet verwijderd worden. Mogen op de begane grond geplaatst worden.

Zonnescherm ophangen

Zonnescherm vervangen door een Praxis zonnescherm op de begane grond. Montage aan houtenwand. Oude zonnescherm graag afvoeren.